Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayat vurdukça “acımadı ki” diyip yeniden kalkmak lazım. Yoksa yaşanır mı?
Dün gece bilinmez bir halde kanama ve ağrıyla hastane yatağında uyuyamazken dedim ki Allahım önce eşim yanımda olsun sonra sıra çocuğa da gelir.
Kendini suçlamak en büyük yanlış. Tutacağı düşüremeyeceğin gibi düşeceği de tutamazsın. O kadar bilimsel çalışma boşuna yapılmamış. Ben de biliyordum ama doktoruma yine de sordum. Ağır iş işçisi değilsen ve uçakta basınca maruz kalan hostes değilsen sen düşüremezsin dedi

benim tek yumurta toplamada ilk transferde hiç tutmadı. 2. Embriyom çözülürken bozuldu. Bu 2. Transferim ve 2 embriyo verdiler.
6 taneden kaldı 2 tanesi. Tek atış şansım var. O nedenle önce eşimle benim genetik testler bakılacak. Sonra yaz tatili güzelce geçirilecek. Bu arada covid aşımlarımı da olacağım. Eylül gibi başlarız yeniden

Anladim canim hayirlisi buymus herzaman pgtye de guvenilmiyor son zamanlarda burda bir cok arkadasim negatif aldi pgtli embryoyla Rabbime sigin dogru zamani vericektir inshaAllah diger embryolarin sagliklidir

Selamun Aleykum kizlar. Bugün ultrasona gitdim. Kesinleşti. Tek yumurta ikizine hamileyim. Biri 7+4 biri 6+6gun. İkisininde kalb atışi var. Küçük olanda çok
Kontrol için gitmiştim şükürler olsun bende gördüm ikisinin de atıyor ama dinletmedi sonra dedi
Masallah kızlar gözünüz aydın rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım alerji olmuş olabilirsin bendede var o yüzden biliyorum benim önceden olmuştu şimdi de mutlaka arada yokluyor kaşındıkça kızarıp küçük küçük kabarmalar oluyor mu

Canım alerji olmuş olabilirsin bendede var o yüzden biliyorum benim önceden olmuştu şimdi de mutlaka arada yokluyor kaşındıkça kızarıp küçük küçük kabarmalar oluyor mu
Olabilir o zaman belki de bişey dokundu şimdilik kızarmalar yok ama bakalım daha bugün başladı gelip gidiyor kaşıntıları

Bununla gecmis olsun canim iyisiyle kotusuyle her yasadigimiz bizim icin yeni bir tecrube... umarim tecrubenin ennn guzelini yasamakta kismet olur. bana bir dr um `bak ne guzel hamile kalabildigini de gormus olduk` demisti digeri de `inan o dusmeseydi saglikli bir bebege sahip olamazdin` dedi. herseye guzel yanindan bakip, umutla bekliyelim Rabbim neyler neylerse guzel eyler

Çok haklısın düştükçe kalkmak gerek aa çözülürken bozuldumu nerde tedavi oluyorsun çok büyük talihsizlik olmuş tekini tutmustu iki verdilerde inşallah guzel haberlerle dönersin yüzde 1bile olsa genetik testinizde problem çıksa ne gibi onlem alabilirlerkj donmuş embriyoda

Neden sonuç alınamıyor dedi acaba bende gönderdim kürtaj sonrasi tahlile bu arada sonucum geldi sağlıklı değilmiş dna hasarı var dediler bebisin cinsiyetide kızmış bu arada
9.haftadada belli oluyormuş demek cinsiyetide sana gosterdilermi kürtajdan sonra parçayı nasıl birşeydi?

Anladim canim hayirlisi buymus herzaman pgtye de guvenilmiyor son zamanlarda burda bir cok arkadasim negatif aldi pgtli embryoyla Rabbime sigin dogru zamani vericektir inshaAllah diger embryolarin sagliklidir
Gerçekten çok karışık durum ngsninde garantisi yok diyorlar ne yapacağız bilmiyorum rabbim yardimcimiz olsun cümlemizin

Yok canım ufaktir 6 haftalikti ya miniciktir mercimek tanesi kadardır heralde
O zaman bugün benden düşen neydi ya kafam çok karışık avucunun ortası kadar beyaz böyle pütürlü pütürlü birşey düştü içinde damarlı kan pıhtısı inceledim az önce yoksa bebek olusmusmuydu ?

Biz ultrasonda büyük görüyoruz 6 haftalık 4 yada 5 mm kadardır yanlış bilmiyorsam yanıltmak istemem
Senden düşen belki keseyle birlikte attı bilmiyorum ki doktora ne zaman gidiceksin

Biz ultrasonda büyük görüyoruz 6 haftalık 4 yada 5 mm kadardır yanlış bilmiyorsam yanıltmak istemem
Senden düşen belki keseyle birlikte attı bilmiyorum ki doktora ne zaman gidiceksin
Aslında bugün kalkabilsem gidecektim çok ağrım vardı o arada bı üşüme geldi falan kaşık ağrısıyla geldi parça sonra ağrım hafifledi gitmedim birkaç gün sonra gideyim diye düşündüm parça kalıp kalmadığı daha net çıksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…