- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.761
Nefesim daraldı birdenAhaha bide ben çıktm yandn sen kocan artık benm kumam oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefesim daraldı birdenAhaha bide ben çıktm yandn sen kocan artık benm kumam oluyor
ne guzel bir yazi allahin bana emanet etmis oldugu bir melekle imtihan oluyorum rabbim bana bu dünyada gözle görülebilir bir melek.gnderdi hamdolsunÇok mu sıkıntılı bir hayatın oldu? Anladığım kadarıyla sabır göstermişsin. Ne mutlu sana canım domestos güzelim
Tabii sizlerin yasağı var, biz de atış serbest. Kıskandığınızın farkımdayımTabi çay çayy bende aksi bişe dedim sanki AghA aksini idda eden ben masumum
Yani kepenk neden iniyor anlamadım. İnmesimi gerekiyor bana öyle birşey diyen olmadıYa bi iş çevirebilsem nerdeeekepenki indirdik biz.ah ah
Transfer sonrası da kepenkler ne kadar süre için iner acabaTabii sizlerin yasağı var, biz de atış serbest. Kıskandığınızın farkımdayım
Geçen gün de yazdın çekindim sormaya. Ama paylaşmazsak da sana karşı ayıp etmiş oluruz diye düşünüyorum. Kaç yaşında çocuğun, rahatsızlığı neydi? Rabbim seni cennetiyle mükafatlandırsın inşaallahne guzel bir yazi allahin bana emanet etmis oldugu bir melekle imtihan oluyorum rabbim bana bu dünyada gözle görülebilir bir melek.gnderdi hamdolsun
Sonuç alana kadar. Sonuç aldıktan sonra da her dr müsade etmiyor. Kalbi diyana kadar diyen de vaaaar, 3 ayı doldur diyendeTransfer sonrası da kepenkler ne kadar süre için iner acaba
Oyy bol yıldızlar bol kalplerEki Görüntüle 2740820 Içim açildii
Ayaklara bak yaaaa yerim o ayaklarıEki Görüntüle 2740820 Içim açildii
6 yasinda kalitsal gentik bir hastalik tup bebegimizda bizim hep pgh oldu embryolar genetik testtan gecti sagliliari dondurdukGeçen gün de yazdın çekindim sormaya. Ama paylaşmazsak da sana karşı ayıp etmiş oluruz diye düşünüyorum. Kaç yaşında çocuğun, rahatsızlığı neydi? Rabbim seni cennetiyle mükafatlandırsın inşaallah
Yaa bizde en başından beri 2 istiyoruz ama yasa olarak tek malesef yaş tutmuyor ama keşke olsa. Tek hamilelik tel doğum tek büyütme telaşıEki Görüntüle 2740820 Içim açildii
Hos buldum yarın doktora gideceğim ınsallah transfer gunu kararlastıracaz sabırsızlanıyorumHoşgeldin beybi biz de takılıyoruz burda transfer olanlar olamayanlar yumurtası büyüyenler
Ya nar yiyodum valla boğazımda kaldı gülcem diesanada gelio cnm sn gunlerin sıra sendeeeeee görecez senideTabii sizlerin yasağı var, biz de atış serbest. Kıskandığınızın farkımdayım
Cumartesi pazar beklemeyin beni bana tatilHadi hadiii yrn onayıda aldınmı daha uğramassın buralara biz zavallı karılar çene yaparken aygüllll nerde die dedikodu başlatabilirim
dert tasa kalmiyor bu masumlari gorunceYaa bizde en başından beri 2 istiyoruz ama yasa olarak tek malesef yaş tutmuyor ama keşke olsa. Tek hamilelik tel doğum tek büyütme telaşı
Bacı sen kepenki indirmedn anlaşılanYani kepenk neden iniyor anlamadım. İnmesimi gerekiyor bana öyle birşey diyen olmadı
Bende çok korkuyorum. Bilindik bir hastalık yok ama bazen bilmem kaçıncı kuşaktan etkili çıkıyor en azından sağlık birleşip 5. Güne geldi diye şükrediyorum gerisi mechul6 yasinda kalitsal gentik bir hastalik tup bebegimizda bizim hep pgh oldu embryolar genetik testtan gecti sagliliari dondurduk
Rabbim yardımcın olsun canım güç kuvvet versin canım. Eşin nasıl iyi mi?6 yasinda kalitsal gentik bir hastalik tup bebegimizda bizim hep pgh oldu embryolar genetik testtan gecti sagliliari dondurduk