Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben anlamiyorum bu isi gercekten esimin %80 hareketsiz geri kalan %20 hareketli ve 50 milyon cikti. Ben bu sonucla 11 tane yumurtam dollendi ve 4 tanesi 5.gun emriyosu ve 7 tanesi 6.gun emriyosu ve 2 kere negatif sonucum oldu. Simdi hersey terse dondu esimde varikosel var sagli sollu ve doktorumuz sperm dna hasari testi istedi bu kadar kotu olsa 5.ve 6.gune gidermi kafamiz o kadar allak bullak ki

Canım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.

Hmm sıfırlanmıştır inşaallah ya. Ben foto hatırlıyorum rumuzu hatirlayamadim ne zaman düşük yaptin canim geçmiş olsun.

Doktor emin olmak istiyor ameliyat etmek icin. 4 tanesi bb 7 tanesi bc di.

Çok mu sıkıntılı bir hayatın oldu? Anladığım kadarıyla sabır göstermişsin. Ne mutlu sana canım domestos güzelim

Eklentiler

• Screenshot_20201215-223854_Chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…