- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.741
Ben anlamiyorum bu isi gercekten esimin %80 hareketsiz geri kalan %20 hareketli ve 50 milyon cikti. Ben bu sonucla 11 tane yumurtam dollendi ve 4 tanesi 5.gun emriyosu ve 7 tanesi 6.gun emriyosu ve 2 kere negatif sonucum oldu. Simdi hersey terse dondu esimde varikosel var sagli sollu ve doktorumuz sperm dna hasari testi istedi bu kadar kotu olsa 5.ve 6.gune gidermi kafamiz o kadar allak bullak kiFishde sorun çıkmadı. DNA hasarı %4 çıktı. %15in altı normal dediler. Spermiogram sonucu da normal geldi. Sperm sonuçları normal herhangi bir tedavi tedavi gerektirmez dediler. 3. Tüp bebek tedavimize başladık. 10 embriyo oldu, 3. Gün birinci kalite idiler ama beşinci gün ikisi donduruldu, sekizi çöp oldu. Neden böyle oldu deyince, bozuk kromozomlu sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüz milyonun üzerinde, DNA hasarı da yok. Bulamıyorlar mı sağlıklı on sperm anlamıyorum. Sonrası böyle oldu canım işte
Canın çıkmasın. Sen orda çizimini yapsanaYeni gelion demek işin anca bitti anladm tmm tmmnerdeydin acaba die mrk ettik
Aynı benim mantık. Tek seferde olsun bitsinOlsun istermisin brnim kocam çok istiyorvalla maddı manevi zor bak bu ilk denememiz totalde 50 bini buldu rabbim olmayana yardım etsin. Eşim diyot 2 olsa 1 kez kilo alcan 1 kez sezeryan herşey 1 kerere olcaaak bitecek
Ayol evlenmişim barklanmışım istediğimi yaparımçay içtik çaaaaaay
Canım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.Ben anlamiyorum bu isi gercekten esimin %80 hareketsiz geri kalan %20 hareketli ve 50 milyon cikti. Ben bu sonucla 11 tane yumurtam dollendi ve 4 tanesi 5.gun emriyosu ve 7 tanesi 6.gun emriyosu ve 2 kere negatif sonucum oldu. Simdi hersey terse dondu esimde varikosel var sagli sollu ve doktorumuz sperm dna hasari testi istedi bu kadar kotu olsa 5.ve 6.gune gidermi kafamiz o kadar allak bullak ki
Yok bacısı daha yeni adet oldum daha, yarın 3. Günü adetin. Bakacak bakalım düşükten sonra ne durumdayım, hormon testi beta testi falan isteyecek sanırım, çünkü en son baktırdığımda beta hala 16ydıNiye ocakta olucak? Adetliyken 2. Kontrol değil mi?
Mercimeği fırına vermiş de olabilir
Kurabiye yapiyo belki
Hmm senin için güzel geçmiş belli
Hmm sıfırlanmıştır inşaallah ya. Ben foto hatırlıyorum rumuzu hatirlayamadimYok bacısı daha yeni adet oldum daha, yarın 3. Günü adetin. Bakacak bakalım düşükten sonra ne durumdayım, hormon testi beta testi falan isteyecek sanırım, çünkü en son baktırdığımda beta hala 16ydı
Evet haklısın canım estağfirullahOndan değil Allah’ın gününe lanet okumamak adına
Kötü bir yıldı gerçekten de
Doktor emin olmak istiyor ameliyat etmek icin. 4 tanesi bb 7 tanesi bc di.Canım nerde tedavi olmuştun, her merkez aynı kalitede embriyo dondurmuyor. Bahçeci bana blastokiste dönmeyeni dondurmuyoruz dedi, tüm embriyoların blast mı biliyor musun kaliteleri ne? Sayı 50 milyonsa ve embriyoların beşinci güne gittiyse büyük ihtimalle DNA hasarı yoktur. Hasar genelde azo ve oligospermilerde oluyor.
oohh afiyet bal olsunnnKurabiye yaptım cay demledim. Beyimle dizi izleyip löpletttik
Çok mu sıkıntılı bir hayatın oldu? Anladığım kadarıyla sabır göstermişsin. Ne mutlu sana canım domestos güzelimallahim hakkimda ne hayrliysa onu nasip etsin insallah bizi bizden daha iyi bilen o rabbime siginiyorum aglamiyrum bkliyrm hayrli olani rabbim size cektiklerimi bi anlatsammm ohooo hepiniz aglarsiniz benmle vay be domestos güzeli sen neler atlatmissin öyle diye rabbim bundan snra güldrsn yüzümu amin
Ahaha bide ben çıktm yandn sen kocan artık benm kumam oluyorAnaaaam ben de bi koca var. Kıskanç mı kıskanç. Bide sen mi çıktın başıma
Kapını çaldım açmadın. Artık ne işler çeviriyoduysanoohh afiyet bal olsunnninsan bi tabakta bize getirir hain kofi
Tabi çay çayy bende aksi bişe dedim sankiAyol evlenmişim barklanmışım istediğimi yaparımçay içtik çaaaaaay
Ya bi iş çevirebilsem nerdeeeKapını çaldım açmadın. Artık ne işler çeviriyoduysan