Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim bebek oluştuktan sonra kese olcmuyoruz demişti doktor bana yani ilk kontrolde bebek olmadığı için kese olctu ama bebek olusunca bebekten takip yapıyorlar bilemedim benim doktor olcmuyor kese
Sizin kaçıncı gün embriyosu bi de ne zaman transfer oldunuz bebişle sat’a göre hafta aynı zamanlı gidiyor mu allahım sağlıkla kavuştursun benim oksapar dozunu arttırdı bugün kese boyutu küçük dedikten sonra normalde 4000’lik tek iğne akşam saat 20.00’da oluyordum şimdi sabah akşam birer iğne dedi kan akışının hızlanması lazım dedi inşallah haftaya büyür ya insanın elinden bir şey gelmemesi ne zor

Yok artık bb mi kötü bb iyi kalitedir aa ile başarı farkı yüzde 3 sadece. Siz boşuna uzuyorsunuz kendinizi. İçeriğini bilmiyorlar zaten 5. Güne gitmesi yeterli. Bb hatta BC ile o kadar tutan insan tanıyorum ki hemde yüksek HCG değerleriyle.. Genetiği iyi olsun yeterki kötü sanılan embriyo en iyisi olabilir. Downlar çok kaliteli görünüyor mesela

Foto var mı?

Hayir sat ile bebek arasında 3 gün var bu normal kabul ediliyor zaten bir hafta bile normal ki 3.5mm bebek satiniz ile uyumlu 5-6mm olduğunda kalbini daha rahat duyarsınız kese ile ilgili bir bilgim yok ama 2 farklı doktor ikiside kese ölcmedi bebeğe baktı hersey yolundadir sıkmayın caninizi

Hayırdır canım ne oldu kese küçükten sonra oksaparmi yükseltildi tüp doktorunmu dedi bunu

Hayırdır canım ne oldu kese küçükten sonra oksaparmi yükseltildi tüp doktorunmu dedi bunu
Yok kuzum tüp doktorum Ankara’da ben karabükteyim buradaki doktor hemen ara doktorunu kan akışının hızlanması için oksaparı 8000’lik olacak şekilde yapalım dedi oda uygun görürse dedi hemen aradım tamam çekelim 8000’e oksaparın sana faydası olur zararı olmaz dedi buradaki kadın doğumcu Doğuma kadarda devam edelim dedi hatta

Ay inşallah ya Allah razı olsun sizden inşallah sorun yok dimi dimi iyi yani normal İçim rahat etsin mi
Benim de kese ölçülmedi. Bebek olduktan sonra keseye bakılmıyor. Kese boyutu çok mühim olsa her dr ölçer. Sulandırıcı fazla gelmez inşaallah gönlünü ferah tut şuan herşey iyi canım

Benim de kese ölçülmedi. Bebek olduktan sonra keseye bakılmıyor. Kese boyutu çok mühim olsa her dr ölçer. Sulandırıcı fazla gelmez inşaallah gönlünü ferah tut şuan herşey iyi canım
Allah razı olsun nasıl takmıştım bi bilseniz çok korktum ama şu an inanılmaz içim rahat etti çok ama çok teşekkür ederim

Kan akışı olunca kese gelisiyormuymus oksapar 6binlik duydumda 8binliktemi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…