- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.761
KeSenin fotolarını ve beta değerini gönderdim ondan demiş ceme korkumdan yazamadım asistanima yaz der diye direk asistana yazdimTamam da muane etmeden bişey görmeden Cem in asistanı nasıl dış gebelik olabilir diyebiliyo ya..konuşmayı bilmiyolar resmen sonuçta sen kese gördün .Neden dış gebelik olsun ki
Evet canim 9 haftalıktıSağol Allah razı olsun canım hayirlisi evet bundada var bir hayır sen 9haftalik kaybetmiştim demi bebeğini?
Neden sonlandı sebep ne dendi sende uzun süreli evli olanlardansin demi boyle olunca daha bir üzülüyorumEvet canim 9 haftalıktı
Ultrasonla muayene etmeden nasil dış gebelik diyebiliyor sonuçta kese göründüCemin asistanı dedi dış gebelik olabilir diye.E şimdi benim sağ tarafımamı yerleşmiş oluyor geç döllenme mi ne ya off valla bunaldım Dra yarın iyi bı sorayım unutmazsam heyecandan 1gunde ne kadar buyuyecekte çağırdı bu kadın beni ya
Ses kaydı yollamış dış gebelik olabilir diye bilmem ya kime inanacağız sasirdikUltrasonla muayene etmeden nasil dış gebelik diyebiliyor sonuçta kese göründü
Kontrolde 9 haftalikti ama ultrasonda 6 haftalık olarak göründü keseyi gördük kalp atisi hic duymadık kürtaj olduğum gün bebegide gördük ama gelisimi durmuştu kesenin şekli bozulmuştu.Neden sonlandı sebep ne dendi sende uzun süreli evli olanlardansin demi boyle olunca daha bir üzülüyorum
Hep bu şekilde geridenmi geliyordu kendiliğinden dusmuyormu 9haftalik olunca kürtajmi gerek hayırlısı canım olacak inşallah birgünKontrolde 9 haftalikti ama ultrasonda 6 haftalık olarak göründü keseyi gördük kalp atisi hic duymadık kürtaj olduğum gün bebegide gördük ama gelisimi durmuştu kesenin şekli bozulmuştu.
6 yıllık evliyim cnm
Zaten toplasan 2 kez ultrasona girdim 1. Ultrasonda keseyj gördük 2. Ultrasonda belli oldu gelismediği 1 hafta daha bekletti takip edelim diye ben son güne kadar ilac igneleri kullandım sanirim ondan kendiliğinden düşmedi.Hep bu şekilde geridenmi geliyordu kendiliğinden dusmuyormu 9haftalik olunca kürtajmi gerek hayırlısı canım olacak inşallah birgün
Evet ilaçlar progestan engelliyor düşmesini ya sence benim durum nedir parlak değil demi sende yasamissin sonuçtaZaten toplasan 2 kez ultrasona girdim 1. Ultrasonda keseyj gördük 2. Ultrasonda belli oldu gelismediği 1 hafta daha bekletti takip edelim diye ben son güne kadar ilac igneleri kullandım sanirim ondan kendiliğinden düşmedi.
Canim herkesin bünyesi farklı Allahtan umut kesilmez yarin hersey daha net belli olur kwcta gidiceksin yarinEvet ilaçlar progestan engelliyor düşmesini ya sence benim durum nedir parlak değil demi sende yasamissin sonuçta
Ne tarafina yerleştiğini bilmiyorum. Vajinal bakinca tam tersi olabiliyormuş. Ayna gibi düşün yani. Ama dış değil bana kalsa. Yarın ultrasonla bakmaz belki sadece beta isterCemin asistanı dedi dış gebelik olabilir diye.E şimdi benim sağ tarafımamı yerleşmiş oluyor geç döllenme mi ne ya off valla bunaldım Dra yarın iyi bı sorayım unutmazsam heyecandan 1gunde ne kadar buyuyecekte çağırdı bu kadın beni ya
Bidaha ki kontrolde görürsün merak etmeAyy iyi ki varsınız ya ...Sizlerde olmasanız kara kara düşünüp içimiz içimizi yicek...İçin rahatladı şimdi biraz ...Aynen adete göre soledim canım ..14 Ocak sat, 30 Ocak da transfer tarihimiz
Sabah 10.30 gideceğim inşallah canım hayirliysa ve saglikliysa devam etsin inşallah rabbim bizden iyisini bilirCanim herkesin bünyesi farklı Allahtan umut kesilmez yarin hersey daha net belli olur kwcta gidiceksin yarin
Rabbim hayırla sonuçlandır diye bol bol dua et benimde dualarım seninle insallah
Hayırlısı olsun inşallah cnm dualarım seninleSabah 10.30 gideceğim inşallah canım hayirliysa ve saglikliysa devam etsin inşallah rabbim bizden iyisini bilir
Sol o zaman ters düşünürsek bilmiyorum ki ultrasyon ve beta bakacak dedi ama sekreterNe tarafina yerleştiğini bilmiyorum. Vajinal bakinca tam tersi olabiliyormuş. Ayna gibi düşün yani. Ama dış değil bana kalsa. Yarın ultrasonla bakmaz belki sadece beta ister
Cuma gel dedikten sonra niye fikrini degistirdi ki? Cuma olmayacak hastanede zaar.Sol o zaman ters düşünürsek bilmiyorum ki ultrasyon ve beta bakacak dedi ama sekreter
Betanın sonucunu görünce fikir değiştirmiş yarınki katlamaya bakacakmisCuma gel dedikten sonra niye fikrini degistirdi ki? Cuma olmayacak hastanede zaar.