Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tamam da muane etmeden bişey görmeden Cem in asistanı nasıl dış gebelik olabilir diyebiliyo ya..konuşmayı bilmiyolar resmen sonuçta sen kese gördün .Neden dış gebelik olsun ki
KeSenin fotolarını ve beta değerini gönderdim ondan demiş ceme korkumdan yazamadım asistanima yaz der diye direk asistana yazdim

Ultrasonla muayene etmeden nasil dış gebelik diyebiliyor sonuçta kese göründü

Neden sonlandı sebep ne dendi sende uzun süreli evli olanlardansin demi boyle olunca daha bir üzülüyorum
Kontrolde 9 haftalikti ama ultrasonda 6 haftalık olarak göründü keseyi gördük kalp atisi hic duymadık kürtaj olduğum gün bebegide gördük ama gelisimi durmuştu kesenin şekli bozulmuştu.
6 yıllık evliyim cnm

Hep bu şekilde geridenmi geliyordu kendiliğinden dusmuyormu 9haftalik olunca kürtajmi gerek hayırlısı canım olacak inşallah birgün

Hep bu şekilde geridenmi geliyordu kendiliğinden dusmuyormu 9haftalik olunca kürtajmi gerek hayırlısı canım olacak inşallah birgün
Zaten toplasan 2 kez ultrasona girdim 1. Ultrasonda keseyj gördük 2. Ultrasonda belli oldu gelismediği 1 hafta daha bekletti takip edelim diye ben son güne kadar ilac igneleri kullandım sanirim ondan kendiliğinden düşmedi.

Zaten toplasan 2 kez ultrasona girdim 1. Ultrasonda keseyj gördük 2. Ultrasonda belli oldu gelismediği 1 hafta daha bekletti takip edelim diye ben son güne kadar ilac igneleri kullandım sanirim ondan kendiliğinden düşmedi.
Evet ilaçlar progestan engelliyor düşmesini ya sence benim durum nedir parlak değil demi sende yasamissin sonuçta

Evet ilaçlar progestan engelliyor düşmesini ya sence benim durum nedir parlak değil demi sende yasamissin sonuçta
Canim herkesin bünyesi farklı Allahtan umut kesilmez yarin hersey daha net belli olur kwcta gidiceksin yarin
Rabbim hayırla sonuçlandır diye bol bol dua et benimde dualarım seninle insallah

Ne tarafina yerleştiğini bilmiyorum. Vajinal bakinca tam tersi olabiliyormuş. Ayna gibi düşün yani. Ama dış değil bana kalsa. Yarın ultrasonla bakmaz belki sadece beta ister

Canim herkesin bünyesi farklı Allahtan umut kesilmez yarin hersey daha net belli olur kwcta gidiceksin yarin
Rabbim hayırla sonuçlandır diye bol bol dua et benimde dualarım seninle insallah
Sabah 10.30 gideceğim inşallah canım hayirliysa ve saglikliysa devam etsin inşallah rabbim bizden iyisini bilir

Ne tarafina yerleştiğini bilmiyorum. Vajinal bakinca tam tersi olabiliyormuş. Ayna gibi düşün yani. Ama dış değil bana kalsa. Yarın ultrasonla bakmaz belki sadece beta ister
Sol o zaman ters düşünürsek bilmiyorum ki ultrasyon ve beta bakacak dedi ama sekreter

Kızlar nasılsınız bende bugün kalp atışı için gittim kese olması gerekenden küçük dedi normalde sat’a göre 6+3 bugün ama kese yaklaşık 10 mm çıktı kalp atışını dinletti ama tık tık tık dedi tam üç kere sonra sesi hemen kapattı sonra bebek boyutu iyi gibi ama kese küçük dedi inanılmaz kötüyüm şu anda böyle bir durum yaşayan var mı aranızda çok endişeliyim bebeğe bir şey olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…