Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim son adet tarihine göre 6+3 olmam lazım transferden sonraki 29.gün bugün 19 Ocak’ta transfer oldum 3.gün embriyosu
Canim bende son adet tarihine gore 1 hafta felan fazla gosteriyordum kesem kucuk diye stress yapmistim bi sonraki kontrolde belli olur artisin inshaAllah canini skma.. kesen gayet iyi duruyor birde sat a gore tam hesap cikmiyor tup bebek hesaplamasi daha farkli cikiyor bence sen suan 5+3 sun yavrun sana smski sariliyor suanda merak etme🥰 kocaman olacak o sonra insh

Kan akışı olunca kese gelisiyormuymus oksapar 6binlik duydumda 8binliktemi varmış
Valla kadın doğumcu öyle dedi kendisininde bebekleri tüp bebekle olmuş ben tüp bebek deyince hemen benimkiler de tüp bebek dedi ☺️ Yok yok 8000’lik oksapar yok zaten sabah bir tane 4000 akşam bir tane 4000 toplam 8000 olacak şekilde

Canim bende son adet tarihine gore 1 hafta felan fazla gosteriyordum kesem kucuk diye stress yapmistim bi sonraki kontrolde belli olur artisin inshaAllah canini skma.. kesen gayet iyi duruyor birde sat a gore tam hesap cikmiyor tup bebek hesaplamasi daha farkli cikiyor bence sen suan 5+3 sun yavrun sana smski sariliyor suanda merak etme🥰 kocaman olacak o sonra insh
Yaa Allah bir değil bin kere razı olsun inşallah inşallah kocaman olur korkuttu beni bugün baya ☺️ Maşallah sizin bebiş 16 haftalık olmuş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕🤲🏻🌸

Allah razı olsun nasıl takmıştım bi bilseniz çok korktum ama şu an inanılmaz içim rahat etti çok ama çok teşekkür ederim ☺️😍😘💕
Ne demek canım biri iyi oldu mu hepimizin yüreğine su serpiliyor, biri üzüldü mü bizler de burukluk yaşıyoruz 😑 Allah herkesi iyi etsin inşaallah 🤲♥️😘

Hayir sat ile bebek arasında 3 gün var bu normal kabul ediliyor zaten bir hafta bile normal ki 3.5mm bebek satiniz ile uyumlu 5-6mm olduğunda kalbini daha rahat duyarsınız kese ile ilgili bir bilgim yok ama 2 farklı doktor ikiside kese ölcmedi bebeğe baktı hersey yolundadir sıkmayın caninizi
Kan akışı olunca kese gelisiyormuymus oksapar 6binlik duydumda 8binliktemi varmış
Ha bide söylemeyi unuttum kan pıhtılaşma sürem kısa zamanlı çıktı yani erken pıhtılaşma söz konusu belki de bu yüzden de böyle yapmış olabilir mi sormayı unuttum orda ben kese küçük deyince aklım çıktı çok korktum

Ne demek canım biri iyi oldu mu hepimizin yüreğine su serpiliyor, biri üzüldü mü bizler de burukluk yaşıyoruz 😑 Allah herkesi iyi etsin inşaallah 🤲♥️😘
Amin amin inşallah valla dediğiniz gibi burda her gördüğüm iyi habere kendime olmuş gibi seviniyorum Allahım ne güzel diyorum kötü haberlere de bir o kadar üzülüyorum burda birbirimizi anlamak bana o kadar iyi geliyor ki bazen bir şey yazmasam bile yazılanları okuyunca bile rahatlıyorum terapi gibi burası ☺️ 4 yıllık evliyim o kadar çok istedim ki bir bebeğim olsun kokusunu içeme çekeyim diye Allah’ım nasip etsin inşallah evimize yuvamıza yeni bir nefes mis gibi bir koku 😍🥰🤲🏻🌸

Amin amin inşallah valla dediğiniz gibi burda her gördüğüm iyi habere kendime olmuş gibi seviniyorum Allahım ne güzel diyorum kötü haberlere de bir o kadar üzülüyorum burda birbirimizi anlamak bana o kadar iyi geliyor ki bazen bir şey yazmasam bile yazılanları okuyunca bile rahatlıyorum terapi gibi burası ☺️ 4 yıllık evliyim o kadar çok istedim ki bir bebeğim olsun kokusunu içeme çekeyim diye Allah’ım nasip etsin inşallah evimize yuvamıza yeni bir nefes mis gibi bir koku 😍🥰🤲🏻🌸
Ne güzel dua ettin. Rabbim hepimize evladını sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah 😊🤲

Yaaa ben de 3.5 yıllık evliyim inan isteniyor evde yeni bir heyecan arıyor insan yoksa birbirine sarıyor yani biz öyle oluyoruz 😅😅 bebiş çok güzel olur inşallah kavuşuruz

Bebeğim gözün aydın maşallah oracıkta görünmüş kesede güzel görünüyor kofinin de dediği gibi bir sorun yok bence maşallah 🥰🙏🏻
Ya Allah razı olsun canım benim İnan bugün buraya yazana kadar kafamdan bin türlü şey geçti sonra sizlere yazınca bi rahatladım çok şükür iyi ki varsınız ☺️😍🥰

Yaaa ben de 3.5 yıllık evliyim inan isteniyor evde yeni bir heyecan arıyor insan yoksa birbirine sarıyor yani biz öyle oluyoruz 😅😅 bebiş çok güzel olur inşallah kavuşuruz
Küçük bir yavrunun sorumluluğu bi eve hep iyi geliyor bizde artık kendi içimizde zorlanmaya başlamıştık evde paylaşımın artması için bi yavru olmalı artık dedik inşallah kucağımıza da almak nasip olur hepimizin bu zorlu yol bebişin canlı kanlı eve gelmesiyle unutulur gider inşallah 🥰💕🤲🏻

Ayy ya saka gibi canim benim ya valla az daha sabret bebegin icin yeterki gelsinde sonra onu buyurturken hersey gececek allahin izniylen 🙏🙏

Bahceci cok pahali be valla nefes aliyon parayani nblm ya burqai bize cok iyi geldi kolay para lazanilmiyo sonucta me olirsa olsun iyi kotu herkesin bi birikmisi oda hazir yani ee bitecek

Bak bu hsg filmim
Nerde başladın canım

Küçük bir yavrunun sorumluluğu bi eve hep iyi geliyor bizde artık kendi içimizde zorlanmaya başlamıştık evde paylaşımın artması için bi yavru olmalı artık dedik inşallah kucağımıza da almak nasip olur hepimizin bu zorlu yol bebişin canlı kanlı eve gelmesiyle unutulur gider inşallah 🥰💕🤲🏻
Valla çok doğru dedin canım aynen de öyle bazı şeyler için ilaç gibi gelir🥰🙏🏻 Yeni bir sorumluluk onun büyüme heyecanı ne bileyim çok güzel şeyler umarım hepimiz yaşarız 🙏🏻♥️

X