- 19 Mart 2017
- 209
- 338
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.741
Öyle dimi bende onu araştırıyorum acaba neden görünmedi diyeÇok normal 12.günü 4 haftalık kabul ediyorlar o gün bakmıştı bana en ufak kese görülmemişti erken senin için
Bilmiyorum ki canım kaç olmadı gerektiğini Dr bı kızardı bozardi zaten bende birşey soramadım yarın tekrar gel dediKese kaçmış , kaç olması gerekiyormuş ? Belki daha gelişecektir . Kaç haftalık şu an ? Doktor ne diyor durun için
Şimdide TLF geldi yarın gel birdaha bakalım betaya diye yarın yine gideceğim inşallah canım ama biraz problem var.Cuma herşey normale döner inşaallah canım benim
Ekliyorum canım zaten yarın gel dedi kan sonucu çıkınca yarın görmek istedi birdaha baktiracakmis betayaDur bakalım cuma da görün Bi inşallah herşey normale döner dualarımız seninle vardır bunda da Bi hayır
Canim hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gel inşallahŞimdide TLF geldi yarın gel birdaha bakalım betaya diye yarın yine gideceğim inşallah canım ama biraz problem var.
Ahhh canım aynende öyle kucağımıza almadan inanamayacagiz anlaşılan hayırlısı olsun bakalım hakkimizdaaynen öyle canım bende iğneye gderken yavas yavas adımlarımı sağlam sağlam basmaya calısıyorum kaymayayım diye apartman kapısı iterken bile cekiniyorum.. gerçekten annelerimiz ne güzel yaşamışlar bu süreci adeti 1 gün geçermiş tamam hamileyim der ve başlarlarmış doktor kontrollerine.. biz kesedir betadır hamileyiz diyemiyoruz dolu dolu..
İnşallah güzelim ama pek umudum yok gibi gidişat olumlu değil sankiCanim hayırlısı olsun yarın güzel haberlerle gel inşallah
Vardır herşeyde bi hayır canım ama son dakikaya kadar umudunu kaybetme dualarım seninle inşallahİnşallah güzelim ama pek umudum yok gibi gidişat olumlu değil sanki
Sağol Allah razı olsun canım hayirlisi evet bundada var bir hayır sen 9haftalik kaybetmiştim demi bebeğini?Vardır herşeyde bi hayır canım ama son dakikaya kadar umudunu kaybetme dualarım seninle inşallah
Aynı gitmesi problem değil gayet iyi Bi durumBendede 16ocak adetim 17gununoldum adetimle uygun gidiyor gebelik günum
B
Ekliyorum canım zaten yarın gel dedi kan sonucu çıkınca yarın görmek istedi birdaha baktiracakmis betaya hadi bari çok beklemeden neticelenir inşallah yarın herşey yolunda olur
O kadarlıkken benim de görünmemişti normalBenimde dün gördük canım keseyi sat a göre dün 4+5 di...yolk saç vs görünmedi ..Ama erken dimi ?
4+5 adetine göre dedin herhalde. Crl ölçmemiş çünkü. Bide küçük ölçmüş o çentikler hiç uçtan uca değil. Dr'unu değiştir bence. Bu sefer küçük ölçer, bidahakine büyük ölçer boş yere kafa karışıklığıÖyle dimi bende onu araştırıyorum acaba neden görünmedi diyeBende 25inde gidicem.Tam 6 haftalık olucak o zaman inşallah görünür kalp atımı
Kız bende attım kese fotosunu görebilirsensayet yorumlarmisin?4+5 adetine göre dedin herhalde. Crl ölçmemiş çünkü. Bide küçük ölçmüş o çentikler hiç uçtan uca değil. Dr'unu değiştir bence. Bu sefer küçük ölçer, bidahakine büyük ölçer boş yere kafa karışıklığıBenim ilk gittiğim de büyük ölçmüştü. Yani öyle ölçmek için kör olmak lazımdı
Bakiyim canımKız bende attım kese fotosunu görebilirsensayet yorumlarmisin?
Kese 4 mm yakın ölçmüş ama ben ölçüm çentiğini göremedim canım. Kesenin etrafı iyi kalınlaşmış aslında. Günü için de 5+1 demiş ama kese 4 mm iken 5+1 olamaz. Onu nasıl hesaplamış cihaz anlamadımBilmiyorum ki canım kaç olmadı gerektiğini Dr bı kızardı bozardi zaten bende birşey soramadım yarın tekrar gel dedi
Kese 4mm iken kaç haftalık olur 4mu evet çentikli değil ne biliyom nasıl ölçtü kesenin etrafının iyi kalınlaşması nedir ben zaten hiç birşey anlamadım keseyi gorecem diye zaten aleti içimde bı ora bı bura gezdirdi canımda yandı saklanmış dedi anlamadim dış gebelik olabilirmi?Kese 4 mm yakın ölçmüş ama ben ölçüm çentiğini göremedim canım. Kesenin etrafı iyi kalınlaşmış aslında. Günü için de 5+1 demiş ama kese 4 mm iken 5+1 olamaz. Onu nasıl hesaplamış cihaz anlamadım
Yok ya ben gördüm. sağda yukarda. Yani etrafı iyi kalınlaşmış demek iyi tutunmuş. 4 mm kese tam kaçıncı güne tekabul eder bilmiyorum canım ama 5+1'den ufaktır.Kese 4mm iken kaç haftalık olur 4mu evet çentikli değil ne biliyom nasıl ölçtü kesenin etrafının iyi kalınlaşması nedir ben zaten hiç birşey anlamadım keseyi gorecem diye zaten aleti içimde bı ora bı bura gezdirdi canımda yandı saklanmış dedi anlamadim dış gebelik olabilirmi?
Cemin asistanı dedi dış gebelik olabilir diye.E şimdi benim sağ tarafımamı yerleşmiş oluyor geç döllenme mi ne ya off valla bunaldım Dra yarın iyi bı sorayım unutmazsam heyecandan 1gunde ne kadar buyuyecekte çağırdı bu kadın beni yaYok ya ben gördüm. sağda yukarda. Yani etrafı iyi kalınlaşmış demek iyi tutunmuş. 4 mm kese tam kaçıncı güne tekabul eder bilmiyorum canım ama 5+1'den ufaktır.
Ayy iyi ki varsınız ya ...Sizlerde olmasanız kara kara düşünüp içimiz içimizi yicek...İçin rahatladı şimdi biraz ...Aynen adete göre soledim canım ..14 Ocak sat, 30 Ocak da transfer tarihimizO kadarlıkken benim de görünmemişti normal
Tamam da muane etmeden bişey görmeden Cem in asistanı nasıl dış gebelik olabilir diyebiliyo ya..konuşmayı bilmiyolar resmen sonuçta sen kese gördün .Neden dış gebelik olsun kiCemin asistanı dedi dış gebelik olabilir diye.E şimdi benim sağ tarafımamı yerleşmiş oluyor geç döllenme mi ne ya off valla bunaldım Dra yarın iyi bı sorayım unutmazsam heyecandan 1gunde ne kadar buyuyecekte çağırdı bu kadın beni ya