Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok normal 12.günü 4 haftalık kabul ediyorlar o gün bakmıştı bana en ufak kese görülmemişti erken senin için
Öyle dimi bende onu araştırıyorum acaba neden görünmedi diye Bende 25inde gidicem.Tam 6 haftalık olucak o zaman inşallah görünür kalp atımı

Eklentiler

• IMG_20210217_180841.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 59
Kese kaçmış , kaç olması gerekiyormuş ? Belki daha gelişecektir . Kaç haftalık şu an ? Doktor ne diyor durun için
Bilmiyorum ki canım kaç olmadı gerektiğini Dr bı kızardı bozardi zaten bende birşey soramadım yarın tekrar gel dedi

Eklentiler

• IMG_20210217_180714.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210217_180933.jpg
    233 KB · Görüntüleme: 50
Ahhh canım aynende öyle kucağımıza almadan inanamayacagiz anlaşılan hayırlısı olsun bakalım hakkimizda

Öyle dimi bende onu araştırıyorum acaba neden görünmedi diye Bende 25inde gidicem.Tam 6 haftalık olucak o zaman inşallah görünür kalp atımı
4+5 adetine göre dedin herhalde. Crl ölçmemiş çünkü. Bide küçük ölçmüş o çentikler hiç uçtan uca değil. Dr'unu değiştir bence. Bu sefer küçük ölçer, bidahakine büyük ölçer boş yere kafa karışıklığı Benim ilk gittiğim de büyük ölçmüştü. Yani öyle ölçmek için kör olmak lazımdı

Kız bende attım kese fotosunu görebilirsensayet yorumlarmisin?

Bilmiyorum ki canım kaç olmadı gerektiğini Dr bı kızardı bozardi zaten bende birşey soramadım yarın tekrar gel dedi
Kese 4 mm yakın ölçmüş ama ben ölçüm çentiğini göremedim canım. Kesenin etrafı iyi kalınlaşmış aslında. Günü için de 5+1 demiş ama kese 4 mm iken 5+1 olamaz. Onu nasıl hesaplamış cihaz anlamadım

Kese 4mm iken kaç haftalık olur 4mu evet çentikli değil ne biliyom nasıl ölçtü kesenin etrafının iyi kalınlaşması nedir ben zaten hiç birşey anlamadım keseyi gorecem diye zaten aleti içimde bı ora bı bura gezdirdi canımda yandı saklanmış dedi anlamadim dış gebelik olabilirmi?

Yok ya ben gördüm. sağda yukarda. Yani etrafı iyi kalınlaşmış demek iyi tutunmuş. 4 mm kese tam kaçıncı güne tekabul eder bilmiyorum canım ama 5+1'den ufaktır.

Yok ya ben gördüm. sağda yukarda. Yani etrafı iyi kalınlaşmış demek iyi tutunmuş. 4 mm kese tam kaçıncı güne tekabul eder bilmiyorum canım ama 5+1'den ufaktır.
Cemin asistanı dedi dış gebelik olabilir diye.E şimdi benim sağ tarafımamı yerleşmiş oluyor geç döllenme mi ne ya off valla bunaldım Dra yarın iyi bı sorayım unutmazsam heyecandan 1gunde ne kadar buyuyecekte çağırdı bu kadın beni ya

Tamam da muane etmeden bişey görmeden Cem in asistanı nasıl dış gebelik olabilir diyebiliyo ya..konuşmayı bilmiyolar resmen sonuçta sen kese gördün .Neden dış gebelik olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…