- 19 Mart 2017
- 209
- 338
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.821
Yaa canımAcilden geliyorum kanamam başladı malesefiğne yaptılar inşallah benimle kalırlar
Ağrın varmı canım. Ayakların yüksekte tut. Bir süre tuvalet harici kalkma. Canını da sıkma. Kanaması olup hamileliği devam eden çok. Rabbim sana bağışlasın yavrularını.Acilden geliyorum kanamam başladı malesefiğne yaptılar inşallah benimle kalırlar
Çok çok geçmiş olsun umarım hiç birşey olmaz. Ama gece kanamanın gelmemesi iyi bişey demekki kanama duruyorAkşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize
canım ondan sonra tekrar gittim bu seferde kist oluşmuştu bende, şimdi bakalım inşallah kazasız belasız transfer gününe geliriz :)Iyi hadi ya inşaallah bu sefer transfer olursunen son dr'un covid olmuştu dimi? Rabbim sabrının mükafatını versin inşaallah
Çok geçmiş olsun. Bencede kanama durduğuna göre herhangi bi sorun kalmamıştır. Allah bebeklerini sana bağışlasınAkşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize
Haber ver mutlaka , gittin mi doktora ?İnşallah canım yarına ne değişirse artık bakacağız acelem yok Dr ne diyecek bilmem ama ben son ana kadar bekleyeceğim
Hiç korkmayın ve stres yapmayın 5. haftamda o şekilde kanama bende yaşadım bir kaç saat sürdü ve kesildi . İkiz benimkilerde . 12 haftalık olduk , doktora bir gösterin bakalım kanama nereden gelmiş.Akşam sırtım ve karnım ağrımaya başladı tuvalete gidiyim dedim silince kırmızı kan gördüm hemen doktoru aradım acilde iğne yaptılar gelincede progestanı koyup yattım hemen sabah kalkınca ilaçla beraber kahverengi geldi gece hiç gelmemiş şuan ağrım hiç yok ama allah büyük vardır bildiği ben elimden geldiğince dikkat edicem rabbim korusun ikizlerimi diyecek söz kalmadı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için lütfen sizler de dikkat edin kendinize
Gittim canım benim kese 6.3mm olmuş dün 3.8 mm idi bir günde bukadar artmasida normalmi bilmiyorum beta istedi Dr muhtemelen sağlıksız kuretaj olursun dediHaber ver mutlaka , gittin mi doktora ?
Dün kontrolde hiç kanama alanı yoktu özellikle sormuştum hiç kese etrafında yok demişti vajinal kanama olabilir dedi ilk kan geldi su gibi sonra tamamen kahverengiye döndü ama hiç gelmedi sonrasında şuan hiç bişey gelmiyor sildiğimde de gelmiyor rabbimden hayırlısını diliyorum yatıyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bakmayalım şuan dedi dinlen dedi 6 gün sonra tekrar iğne yapılcak o zaman bakalım dediHiç korkmayın ve stres yapmayın 5. haftamda o şekilde kanama bende yaşadım bir kaç saat sürdü ve kesildi . İkiz benimkilerde . 12 haftalık olduk , doktora bir gösterin bakalım kanama nereden gelmiş.
Hakkında hayırlısı olsun bekle biraz daha hemen olma 9. haftaya kadar bekleyebilirsin sana bir zararı olmaz.Gittim canım benim kese 6.3mm olmuş dün 3.8 mm idi bir günde bukadar artmasida normalmi bilmiyorum beta istedi Dr muhtemelen sağlıksız kuretaj olursun dedi
Normalde iğne kullanmıyor musunuz günlük ? Benimde doktora gittiğim gün yoktu akşamına olmuştu.Dün kontrolde hiç kanama alanı yoktu özellikle sormuştum hiç kese etrafında yok demişti vajinal kanama olabilir dedi ilk kan geldi su gibi sonra tamamen kahverengiye döndü ama hiç gelmedi sonrasında şuan hiç bişey gelmiyor sildiğimde de gelmiyor rabbimden hayırlısını diliyorum yatıyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bakmayalım şuan dedi dinlen dedi 6 gün sonra tekrar iğne yapılcak o zaman bakalım dedi
buyUyunce dahada zor olmazmi hem fiziken hem pskoljik güzel gitmiyorki beta katlanmiyor her halinden belli sağlıksız sonucumu alınca tüp doktoruma atacağım bakalım ne diyecek ona göre hareket edecegimHakkında hayırlısı olsun bekle biraz daha hemen olma 9. haftaya kadar bekleyebilirsin sana bir zararı olmaz.
Kontrole gittiğimde yoktu benimde akşam oldu sulu kandı estrofem 3 progestan 3 oksapar 1 kullanıyorumNormalde iğne kullanmıyor musunuz günlük ? Benimde doktora gittiğim gün yoktu akşamına olmuştu.
Çok bekledin ya hakikaten ama herşey vaktine bağlı demek ki. Burdan bunu anladım canımcanım ondan sonra tekrar gittim bu seferde kist oluşmuştu bende, şimdi bakalım inşallah kazasız belasız transfer gününe geliriz :)
P.tesi tekrar mı çağırdı? Çok şaşkınımGittim canım benim kese 6.3mm olmuş dün 3.8 mm idi bir günde bukadar artmasida normalmi bilmiyorum beta istedi Dr muhtemelen sağlıksız kuretaj olursun dedi
Belkide yanlış ölçtü kendide şaşırdı öğleden sonra gideceğim kan verdik ona bakacak biryerde bir sorun var deyip yüzü düştü kadın bile üzüldü pek konuşmadıP.tesi tekrar mı çağırdı? Çok şaşkınımbelki dün yanlış ölçmüştür.
Hakkında hayırlısı olsun yavrum beta bakalım kaç olmuşBelkide yanlış ölçtü kendide şaşırdı öğleden sonra gideceğim kan verdik ona bakacak biryerde bir sorun var deyip yüzü düştü kadın bile üzüldü pek konuşmadı
Bakacağız 1saate çıkacak işte bizim embriyonun genetikte bir sıkıntı var sanırsam sonucu prof Dr cem çelik beye göndereceğim bakalım ne diyecekHakkında hayırlısı olsun yavrum beta bakalım kaç olmuş