Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kuzum yaa şuan hüzünlüyken ettiğin dua en içten edilenlerden olacak. Aç ellerini duaya başla rabbim belayı da veren sensin müjdeyi de veren sensin. Bu üzücü ve sıkıntılı halden bizi kurtar ve bu üzüntümüzü hayırlı evlat ile gider,sevindir bizi... Diye dua et cao

hemen edyrm saol cnm

Gene başardım güldürmeyibak hormonların bizi ele geçirmesine iZin vermeyelim biz zırlak hatunlarmıyız yaaa .valla bi başlarım hepiniz kaçarsınz snra
allahim hakkimda ne hayrliysa onu nasip etsin insallah bizi bizden daha iyi bilen o rabbime siginiyorum aglamiyrum bkliyrm hayrli olani rabbim size cektiklerimi bi anlatsammm ohooo hepiniz aglarsiniz benmle vay be domestos güzeli sen neler atlatmissin öyle diye rabbim bundan snra güldrsn yüzümu amin

Ben de 3 kere dış gebelik 2 kere de düşük yasadim o yüzden doktor pgt önerdi. Aslında pgt yapılacak kadar embriyom çok değildi ama eğer sagliksizsa boşuna transfer olup yine aynı şeyleri yaşama dedi. 3 tane dondurulmuş embriyom var 2 si gitti pgt ye. Zaten kalan diğer embriyomun kalitesi de iyi degilmis. Embriyo başı 270 dolar. Toplamda 4.292 tl odedik. Hakkımızda hayırlısi olsun canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Kötüyü çağırma.

Dualara sığınıp kaderimize sınavımıza şükür edicez.zorla gelenin meyvesi daha tatlı olur.bende sana anlatsam ağlarsın kapışırız hertürlü ama nie ağlayalım ki ala alla AĞLAMAYI YASAKLIYORUM

Bizim gördüğümüz rüyalara binaen hep erkek yorumu çıktı 3 senedir. Ama tabi gönlümde olan kızsüsler püsler oynarım onunla ama hepsi kabul

deli kiz varya sen benm ruh dengemi bozarsin iki gunde catlak yaaaaa tammmamamammm lennnn gülüyorummmmmm hayata inattt coronaya inattttt herseyyyy güzel olacakkk

Selam Arkadaşlar, benimde transferim bu Cumartesi olacak, pek heycanlııııı şuan estrofem, kan sulandırıcı hap alıyorum, yarından itibaren Progestan fitillere başlayacağım. Sizin bu bahsettiğiniz aşırı acıtan iğneler ne zaman yapılıyor? Bana henüz iğne vermedi ,transferden sonra mı acep? Vermese iğne olmuyor mu yaw

Yaa ballı hatun bizim drlar transfere 5gün kala başladı öcü iğnelere seninkide transferden snra başlıcak demek iğneden kaçarın yokgel iğnecilerin arasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…