Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Selam Arkadaşlar, benimde transferim bu Cumartesi olacak, pek heycanlııııı🧡 şuan estrofem, kan sulandırıcı hap alıyorum, yarından itibaren Progestan fitillere başlayacağım. Sizin bu bahsettiğiniz aşırı acıtan iğneler ne zaman yapılıyor? Bana henüz iğne vermedi ,transferden sonra mı acep? Vermese iğne olmuyor mu yaw 😬
Bende mesela ctesi 19 unda trasnfer olacağım inş. 13. Gün randevum vardı gidemedim 15 te gittim progesteron iğnesi ve fitiline başladım. Eminim 13 ünde gitseydin o zaman başlardım 🤣

bugun gece uyumayin beni yanliz birakmayin kizlar odada tek basima duvarlar ustume geliyor 😔😪
Her serde bir hayir vardir inan. Ya transferden sonra basina gelseydi ? Daha cok yipranacaktin. Vardir bundada bi hayir emin ol. Enazindan embriyolarin hazir sadece 1 ay aksar en kotu ihtimalle. Herseydn once saglik. Moralini bozma canim.

Peki neler oldu sonucunuz ne cikti sonra neler oldu
Fishde sorun çıkmadı. DNA hasarı %4 çıktı. %15in altı normal dediler. Spermiogram sonucu da normal geldi. Sperm sonuçları normal herhangi bir tedavi tedavi gerektirmez dediler. 3. Tüp bebek tedavimize başladık. 10 embriyo oldu, 3. Gün birinci kalite idiler ama beşinci gün ikisi donduruldu, sekizi çöp oldu. Neden böyle oldu deyince, bozuk kromozomlu sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüz milyonun üzerinde, DNA hasarı da yok. Bulamıyorlar mı sağlıklı on sperm anlamıyorum. Sonrası böyle oldu canım işte

X