- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.721
Hahah demi ne idüğ belirsizEkimde dondurulup aralıkta transfer olsa nasıl oluyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah demi ne idüğ belirsizEkimde dondurulup aralıkta transfer olsa nasıl oluyor acaba
Bak bu şaibeli bir durum?ekim denmi sayalm aralıktanmıEkimde dondurulup aralıkta transfer olsa nasıl oluyor acaba
ağrıtırım karnını benm oğluşumun bamyasına ne gülüon senAyy karnım ağrıdı
Bende mesela ctesi 19 unda trasnfer olacağım inş. 13. Gün randevum vardı gidemedim 15 te gittim progesteron iğnesi ve fitiline başladım. Eminim 13 ünde gitseydin o zaman başlardımSelam Arkadaşlar, benimde transferim bu Cumartesi olacak, pek heycanlııııı şuan estrofem, kan sulandırıcı hap alıyorum, yarından itibaren Progestan fitillere başlayacağım. Sizin bu bahsettiğiniz aşırı acıtan iğneler ne zaman yapılıyor? Bana henüz iğne vermedi ,transferden sonra mı acep? Vermese iğne olmuyor mu yaw
İnşallah cnm teşekkür ederim. Sen de sağlıkla al bebeğini kucağınaGayet guzel valla hayirlisiyla cikar pgt den canim
Ay doğru mu acabaKızlar çin takvimine göre aralık ayı transfer olunca cinsiyet kız görünüyor
Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama 2021 Nasıl Yapılır? - Dr. Ali Çelik
Çin takvimi cinsiyet hesaplama doğru mudur? hangi ayda erkek bebeğim olur? otomatik cinsiyet hesaplama için hemen tıkla öğren!alicelikkadindogum.com
Çin takvimine inanıyor musunuz
Iyi çok şükürAradılar canım birisinin yapısı uygun değilmiş ikisini almışlar döllenmeye ikisi de döllenmiş
Her serde bir hayir vardir inan. Ya transferden sonra basina gelseydi ? Daha cok yipranacaktin. Vardir bundada bi hayir emin ol. Enazindan embriyolarin hazir sadece 1 ay aksar en kotu ihtimalle. Herseydn once saglik. Moralini bozma canim.bugun gece uyumayin beni yanliz birakmayin kizlar odada tek basima duvarlar ustume geliyor
Fıstık gibiiiii birini kendime seçiyim dedim seçemedim hepsi şahane
Şansımız artsın derken bide 2 tane oluyo muymuş4bb idi 2 tane transfer etti doktor sansımız artsın diye
Yeni gelion demek işin anca bitti anladm tmm tmm nerdeydin acaba die mrk ettikFıstık gibiiiii birini kendime seçiyim dedim seçemedim hepsi şahane
Olsun istermisin brnim kocam çok istiyor valla maddı manevi zor bak bu ilk denememiz totalde 50 bini buldu rabbim olmayana yardım etsin. Eşim diyot 2 olsa 1 kez kilo alcan 1 kez sezeryan herşey 1 kerere olcaaak bitecekŞansımız artsın derken bide 2 tane oluyo muymuş
Fishde sorun çıkmadı. DNA hasarı %4 çıktı. %15in altı normal dediler. Spermiogram sonucu da normal geldi. Sperm sonuçları normal herhangi bir tedavi tedavi gerektirmez dediler. 3. Tüp bebek tedavimize başladık. 10 embriyo oldu, 3. Gün birinci kalite idiler ama beşinci gün ikisi donduruldu, sekizi çöp oldu. Neden böyle oldu deyince, bozuk kromozomlu sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüz milyonun üzerinde, DNA hasarı da yok. Bulamıyorlar mı sağlıklı on sperm anlamıyorum. Sonrası böyle oldu canım iştePeki neler oldu sonucunuz ne cikti sonra neler oldu
Hmm senin için güzel geçmiş belliBu ay dinlenicem inş canım yok ya lanet li diyemem
Neye kızdın kız gülmüşün ya
seni göremedim ortalıkta oyüzden kızdımNeye kızdın kız gülmüşün ya
Gel canım geeeel burdayımPehh hain kankalar
kofi toprağım koş gel burda iş çeviriyorlar. Bizde sarılalım sarılma isteğim kabardı
Kurabiye yaptım cay demledim. Beyimle dizi izleyip löpletttikkofi şuan napıyor acaba bak cok mrk ettim şimdi
Anaaaam ben de bi koca var. Kıskanç mı kıskanç. Bide sen mi çıktın başımaseni göremedim ortalıkta oyüzden kızdım
Ayol evlenmişim barklanmışım istediğimi yaparım çay içtik çaaaaaay@ayguldiyebiri aygül yarını beklio yrn buraya girmez zaten kofi den de ses çıkmıyor.ben bilmem dedikodu hiç sevmem