- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.721
Canım geçen perşembe verdim 1866 bugün verdiğim başka bir hastahanede 2195 sorun yokmu sence bilmiyorum da kreşe 3.8mmbeta verdin sonuç çıktı mı canım hemen umutsuzluğa kapılmayalım belki gelişim olarak geriden geliyodur ve toparlar inşallah ya
Dur bakalım cuma da görün Bi inşallah herşey normale döner dualarımız seninle vardır bunda da Bi hayırNerdeyse görünmeyecek kadar küçük beta baktırdım oda katlamiyor sanırım sağlıksız sonlanacak hayirliysa saglikliysa olsun cuma tekrar gidecegim
Hayırlı olsunGörünce gözyaşlarımı tutamadım biri arkaya saklanmıştı ama göründü ikisi de dolu ufacıklar
Ay bende bugün bunu araştırdım yaaProlutex hic kullanmadmkio ne ise yriyor onuda blmyrm. Bu gidisle kadin dogum uzmani olucam
Aha kizlar size bi soru. Kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapiliyormus dogrumu ki yoksa kafami buluyolar benle
Cuma herşey normale döner inşaallah canım benimNerdeyse görünmeyecek kadar küçük beta baktırdım oda katlamiyor sanırım sağlıksız sonlanacak hayirliysa saglikliysa olsun cuma tekrar gidecegim
Kese kaçmış , kaç olması gerekiyormuş ? Belki daha gelişecektir . Kaç haftalık şu an ? Doktor ne diyor durun için .Evet canım gittim geldim haberler iyi değil kese çok küçük ve beta artmiyor
Sata göre 5+2 6+0 çıktı bugünCanım şuan sat a göre kaç haftaliksin
12.gün 839 du bir daha vermene gerek yok dedi 1 hafta sonra kese için gel dedi o kadarHayırlı olsunbeta değerleriniz kaçtı acaba
Canimmm gozun aydinAaa öyle mii. Allah razı olsun Aygülcüm dilerim isteyen kim varsa en kısa zamanda nasip olur hepinize dua ediyorumDoktor şey dedi transfer tarihini sorunca daha küçük kalp atışı duymayız ama kese kesin görünür dedi usgye koydu kalp atışı da çıktı valla beklemiyordum dedi
Gecen cüma vaginalda duyuldu.15i amma cok sukur abdominal duyuldu. İdrarara bile sıkışik değildim. Görülmez diye düşundumAaa öyle mii. Allah razı olsun Aygülcüm dilerim isteyen kim varsa en kısa zamanda nasip olur hepinize dua ediyorumDoktor şey dedi transfer tarihini sorunca daha küçük kalp atışı duymayız ama kese kesin görünür dedi usgye koydu kalp atışı da çıktı valla beklemiyordum dedi
Bendede 16ocak adetim 17gununoldum adetimle uygun gidiyor gebelik günumTeşekkür ederim 16 ocakta olmuştu transferim
Allah razı olsun canımCanimmm gozun aydinbende 6+3dedi. İlk haftalarda gun farki ola biliyormus soyledi. Doğrusu çook sinirlendim. Doğru.dürüst kontrol olmadi. Dr asistant dr lara devr ediyor hamilelik sonrasi muayineleri. İnan sinirimden soylemedim baska yerde muayinede iki embrionn gorundugun. Dr ariyorum simdi
Ne güzel bak duyulmuş daha ne olsunGecen cüma vaginalda duyuldu.15i amma cok sukur abdominal duyuldu. İdrarara bile sıkışik değildim. Görülmez diye düşundum
Aynı gitmesi problem değil gayet iyi Bi durumBendede 16ocak adetim 17gununoldum adetimle uygun gidiyor gebelik günum
Benimde dün gördük canım keseyi sat a göre dün 4+5 di...yolk saç vs görünmedi ..Ama erken dimi ?Sata göre 5+2 6+0 çıktı bugün
Benimde böyle maalesef ki sağ sol hep ezik gibi mor morEşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence
Çok normal 12.günü 4 haftalık kabul ediyorlar o gün bakmıştı bana en ufak kese görülmemişti erken senin içinBenimde dün gördük canım keseyi sat a göre dün 4+5 di...yolk saç vs görünmedi ..Ama erken dimi ?
Değiştirerek yap canım yapabilirsen tabi Ozamana göbeğin iyileşir aynen canım mecburuz başka çare yokBenimde böyle maalesef ki sağ sol hep ezik gibi mor morama güzel olsun da sonuca değer napalim mecburuz ben de bacaktan basliycam da cesaret edemedim göbeğe hazır 3 4 gündür alismisken daha kolu zaten tek başıma yapamam da bacak yine bı nebze kolay geliyo gözümde
Bilmiyorum ki canım nasıl oluyor ama işte sağlıklı olsa beta artmazmiydi sence tamam kucucukte olsa kese göründü Dr çok zor gördü alttan muayene çok uğraştı az önce aradılar yarın tekrar gel beta bakalım diye yarın tekrar gideceğim geç döllenme bile olsa ne kadar fark eder kiGelişmesi yavaş olabilir geç tutunmuştur rahme doktorun daha iyi biliyordur ama umudunu kaybetme henüz ne yazılar okuduk burada sağlıksız olsa kanaman olup atardı bence içini ferah tutUmut_bebek