- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur rabbim yardımcın olsun inşallahBetanın sonucunu görünce fikir değiştirmiş yarınki katlamaya bakacakmis
İnşallah canim benim takip edeceğiz sanırsam sağlıkla ilerler inşallahCanım Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur rabbim yardımcın olsun inşallah
Canim bebek oluştuktan sonra kese olcmuyoruz demişti doktor bana yani ilk kontrolde bebek olmadığı için kese olctu ama bebek olusunca bebekten takip yapıyorlar bilemedim benim doktor olcmuyor keseEki Görüntüle 2785164 Eki Görüntüle 2785165 Bu ikisi de bugün baktırdığım lütfen bi bakabilir misiniz
Sizin kaçıncı gün embriyosu bi de ne zaman transfer oldunuz bebişle sat’a göre hafta aynı zamanlı gidiyor mu allahım sağlıkla kavuştursun benim oksapar dozunu arttırdı bugün kese boyutu küçük dedikten sonra normalde 4000’lik tek iğne akşam saat 20.00’da oluyordum şimdi sabah akşam birer iğne dedi kan akışının hızlanması lazım dedi inşallah haftaya büyür ya insanın elinden bir şey gelmemesi ne zorCanim bebek oluştuktan sonra kese olcmuyoruz demişti doktor bana yani ilk kontrolde bebek olmadığı için kese olctu ama bebek olusunca bebekten takip yapıyorlar bilemedim benim doktor olcmuyor kese
Yok artık bb mi kötü bb iyi kalitedir aa ile başarı farkı yüzde 3 sadece. Siz boşuna uzuyorsunuz kendinizi. İçeriğini bilmiyorlar zaten 5. Güne gitmesi yeterli. Bb hatta BC ile o kadar tutan insan tanıyorum ki hemde yüksek HCG değerleriyle.. Genetiği iyi olsun yeterki kötü sanılan embriyo en iyisi olabilir. Downlar çok kaliteli görünüyor meselaMerhaba, benim çikolata kistinden sorunum vardı bi aldırdım tekrar çıktı. Tüpler işlevsizdi o yüzden tüp bebeğe başlamıştık. Dün 4 tane embriyo donduruldu fakat orta kalite 3bb tutacağını hiç sanmıyorum. Sanırım kistler kaliteyi mi etkiledi artık naptı ben em azından biri A kalite olur diye bekliyordum. Şeytan diyo onları da dondurma bu defteri tamamen kapat artık
Foto var mı?Kızlar nasılsınız bende bugün kalp atışı için gittim kese olması gerekenden küçük dedi normalde sat’a göre 6+3 bugün ama kese yaklaşık 10 mm çıktı kalp atışını dinletti ama tık tık tık dedi tam üç kere sonra sesi hemen kapattı sonra bebek boyutu iyi gibi ama kese küçük dedi inanılmaz kötüyüm şu anda böyle bir durum yaşayan var mı aranızda çok endişeliyim bebeğe bir şey olmaz değil mi
6+0 günlük diyor sorun yok kiEki Görüntüle 2785164 Eki Görüntüle 2785165 Bu ikisi de bugün baktırdığım lütfen bi bakabilir misiniz
Hayir sat ile bebek arasında 3 gün var bu normal kabul ediliyor zaten bir hafta bile normal ki 3.5mm bebek satiniz ile uyumlu 5-6mm olduğunda kalbini daha rahat duyarsınız kese ile ilgili bir bilgim yok ama 2 farklı doktor ikiside kese ölcmedi bebeğe baktı hersey yolundadir sıkmayın caniniziSizin kaçıncı gün embriyosu bi de ne zaman transfer oldunuz bebişle sat’a göre hafta aynı zamanlı gidiyor mu allahım sağlıkla kavuştursun benim oksapar dozunu arttırdı bugün kese boyutu küçük dedikten sonra normalde 4000’lik tek iğne akşam saat 20.00’da oluyordum şimdi sabah akşam birer iğne dedi kan akışının hızlanması lazım dedi inşallah haftaya büyür ya insanın elinden bir şey gelmemesi ne zor
Canım sıkıntı yok bak 6+0 günlük diyor. Niye evham yaptın ki sen 3 gün oynar bişey olmaz. Bebeğin de 3 mm 6 haftalıkken kalbi bile duymuşsun maşallah
Hayırdır canım ne oldu kese küçükten sonra oksaparmi yükseltildi tüp doktorunmu dedi bunuSizin kaçıncı gün embriyosu bi de ne zaman transfer oldunuz bebişle sat’a göre hafta aynı zamanlı gidiyor mu allahım sağlıkla kavuştursun benim oksapar dozunu arttırdı bugün kese boyutu küçük dedikten sonra normalde 4000’lik tek iğne akşam saat 20.00’da oluyordum şimdi sabah akşam birer iğne dedi kan akışının hızlanması lazım dedi inşallah haftaya büyür ya insanın elinden bir şey gelmemesi ne zor
Ay inşallah ya Allah razı olsun sizden inşallah sorun yok dimi dimi iyi yani normal İçim rahat etsin mi6+0 günlük diyor sorun yok ki
Yok kuzum tüp doktorum Ankara’da ben karabükteyim buradaki doktor hemen ara doktorunu kan akışının hızlanması için oksaparı 8000’lik olacak şekilde yapalım dedi oda uygun görürse dedi hemen aradım tamam çekelim 8000’e oksaparın sana faydası olur zararı olmaz dedi buradaki kadın doğumcu Doğuma kadarda devam edelim dedi hattaHayırdır canım ne oldu kese küçükten sonra oksaparmi yükseltildi tüp doktorunmu dedi bunu
Benim de kese ölçülmedi. Bebek olduktan sonra keseye bakılmıyor. Kese boyutu çok mühim olsa her dr ölçer. Sulandırıcı fazla gelmez inşaallah gönlünü ferah tut şuan herşey iyi canımAy inşallah ya Allah razı olsun sizden inşallah sorun yok dimi dimi iyi yani normal İçim rahat etsin mi
Kac haftalik olman lazim normaldeEki Görüntüle 2785164 Eki Görüntüle 2785165 Bu ikisi de bugün baktırdığım lütfen bi bakabilir misiniz
Allah razı olsun nasıl takmıştım bi bilseniz çok korktum ama şu an inanılmaz içim rahat etti çok ama çok teşekkür ederimBenim de kese ölçülmedi. Bebek olduktan sonra keseye bakılmıyor. Kese boyutu çok mühim olsa her dr ölçer. Sulandırıcı fazla gelmez inşaallah gönlünü ferah tut şuan herşey iyi canım
Benim son adet tarihine göre 6+3 olmam lazım transferden sonraki 29.gün bugün 19 Ocak’ta transfer oldum 3.gün embriyosuKac haftalik olman lazim normalde
Kan akışı olunca kese gelisiyormuymus oksapar 6binlik duydumda 8binliktemi varmışYok kuzum tüp doktorum Ankara’da ben karabükteyim buradaki doktor hemen ara doktorunu kan akışının hızlanması için oksaparı 8000’lik olacak şekilde yapalım dedi oda uygun görürse dedi hemen aradım tamam çekelim 8000’e oksaparın sana faydası olur zararı olmaz dedi buradaki kadın doğumcu Doğuma kadarda devam edelim dedi hatta