Aralık - Ocak Transfer olacaklar

beta verdin sonuç çıktı mı canım hemen umutsuzluğa kapılmayalım belki gelişim olarak geriden geliyodur ve toparlar inşallah ya🤲🏻
Canım geçen perşembe verdim 1866 bugün verdiğim başka bir hastahanede 2195 sorun yokmu sence bilmiyorum da kreşe 3.8mm

Gelişmesi yavaş olabilir geç tutunmuştur rahme doktorun daha iyi biliyordur ama umudunu kaybetme henüz ne yazılar okuduk burada sağlıksız olsa kanaman olup atardı bence içini ferah tut Umut_bebek Umut_bebek

Aaa öyle mii. Allah razı olsun Aygülcüm dilerim isteyen kim varsa en kısa zamanda nasip olur hepinize dua ediyorum 🙏🏻Doktor şey dedi transfer tarihini sorunca daha küçük kalp atışı duymayız ama kese kesin görünür dedi usgye koydu kalp atışı da çıktı valla beklemiyordum dedi 🤩
Canimmm gozun aydin🥰bende 6+3dedi. İlk haftalarda gun farki ola biliyormus soyledi. Doğrusu çook sinirlendim. Doğru.dürüst kontrol olmadi. Dr asistant dr lara devr ediyor hamilelik sonrasi muayineleri. İnan sinirimden soylemedim baska yerde muayinede iki embrionn gorundugun. Dr ariyorum simdi

Aaa öyle mii. Allah razı olsun Aygülcüm dilerim isteyen kim varsa en kısa zamanda nasip olur hepinize dua ediyorum 🙏🏻Doktor şey dedi transfer tarihini sorunca daha küçük kalp atışı duymayız ama kese kesin görünür dedi usgye koydu kalp atışı da çıktı valla beklemiyordum dedi 🤩
Gecen cüma vaginalda duyuldu.15i amma cok sukur abdominal duyuldu. İdrarara bile sıkışik değildim. Görülmez diye düşundum🥰

Canimmm gozun aydin🥰bende 6+3dedi. İlk haftalarda gun farki ola biliyormus soyledi. Doğrusu çook sinirlendim. Doğru.dürüst kontrol olmadi. Dr asistant dr lara devr ediyor hamilelik sonrasi muayineleri. İnan sinirimden soylemedim baska yerde muayinede iki embrionn gorundugun. Dr ariyorum simdi
Allah razı olsun canım 😍🙏🏻 evet gün farkı oluyormuş çok önemli değilmiş. Güvendiğin iyi olan herhangi Bi doktorda devam edebilirsin onların yönlendirmelerine takılma ben dün kendi bulduğum doktora gittim tüp bebekçimi bıraktım

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diye😊bu şekil oldu normalmi sence
Benimde böyle maalesef ki sağ sol hep ezik gibi mor mor 🤦 ama güzel olsun da sonuca değer napalim mecburuz ben de bacaktan basliycam da cesaret edemedim göbeğe hazır 3 4 gündür alismisken daha 😊 kolu zaten tek başıma yapamam da bacak yine bı nebze kolay geliyo gözümde

Benimde böyle maalesef ki sağ sol hep ezik gibi mor mor 🤦 ama güzel olsun da sonuca değer napalim mecburuz ben de bacaktan basliycam da cesaret edemedim göbeğe hazır 3 4 gündür alismisken daha 😊 kolu zaten tek başıma yapamam da bacak yine bı nebze kolay geliyo gözümde
Değiştirerek yap canım yapabilirsen tabi Ozamana göbeğin iyileşir aynen canım mecburuz başka çare yok

Gelişmesi yavaş olabilir geç tutunmuştur rahme doktorun daha iyi biliyordur ama umudunu kaybetme henüz ne yazılar okuduk burada sağlıksız olsa kanaman olup atardı bence içini ferah tut Umut_bebek Umut_bebek
Bilmiyorum ki canım nasıl oluyor ama işte sağlıklı olsa beta artmazmiydi sence tamam kucucukte olsa kese göründü Dr çok zor gördü alttan muayene çok uğraştı az önce aradılar yarın tekrar gel beta bakalım diye yarın tekrar gideceğim geç döllenme bile olsa ne kadar fark eder ki

X