Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ben bir öncekini cumartesı olmustum :)
Yok canım özellikle pazarı soruyorum cumartesi yapıyorlar da pazar tatil gününe denk geldiğinden yapmıyorlarmış. Benim pazara denk gelen transferimi 4. Gün olarak cumartesi yapmak istiyorlar hiç duymadığım bir şeydi şoka girdim!

dogru yazmıssın vallahi kaynanam anlatıyo 4 cocugu var gencken hamıle kaldıgımı ben ıcımde kıpırdayınca anlardım tarlada ıs yapardık bıde kaynanam ezıyet ededı boyna moalle bozuk bız aman hepmuylu l yok folik asit iç eee bu ınsanlar bıde dayak yıyodu yanı bız el bebek gul bebek vala bılmıyorum yahu zamanı gelıncede ebe eve gelıp dogurturmus ulan enfeksıyon kapma bıle yok yanı dusunsene
Sanırım biz çok hanimlestik aynı anlattigin gibi folik asiti ne bilsin oh kafa sakın eskidende bu kadar infertilite sorunu yokmuş zamanla oldu şimdi tüp bdnrk merkezleri hep genç hasta dolu

Sanırım biz çok hanimlestik aynı anlattigin gibi folik asiti ne bilsin oh kafa sakın eskidende bu kadar infertilite sorunu yokmuş zamanla oldu şimdi tüp bdnrk merkezleri hep genç hasta dolu
Aynen dogru hep genc kesim ve artik cook cook zor bi durum allah yardimcimiz olaun insallh valla ciddi anlamda bi mucize hamile kalan insanlar kendi kendine

Çok üzüldüm canım. Ama umudunu kaybetme. Biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler. En hayırlısı olsun diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Aynen yapacak birşey yokkk umudumda yok malesef mantık çerçevesinde ilerlediğimde...

Aman canım mecbur kalmadikca gitme sakın okadar çok uğraşıyoruz ki ben normalde 5dk oturmayan insanım ama transfer sonrası sadece hastaneye gittim geldim onuda hep yavaş kullandı eşim arabayı sarsmadan biryere adım atmadım biraz daha sabredelim 12.haftayi atlatalimda o zaman istediğimizi yaparız az sonra Dr randevum var şimdiden telaş sardı heryer kar buz mecbur olmasam çıkmam haklısın insan çok bunsliyor ama sabir
aynen öyle canım bende iğneye gderken yavas yavas adımlarımı sağlam sağlam basmaya calısıyorum kaymayayım diye apartman kapısı iterken bile cekiniyorum.. gerçekten annelerimiz ne güzel yaşamışlar bu süreci adeti 1 gün geçermiş tamam hamileyim der ve başlarlarmış doktor kontrollerine.. biz kesedir betadır hamileyiz diyemiyoruz dolu dolu..

Hem dediğiniz gibi cinsiyet heyecanı hem hala bir şey olacak korkusu değişik bir ruh halindeyim aslında. Her gün doktora gideceğim bıraksalar 🙈 inşallah son haftalarıda görür sağ Salim kucaklarımıza alırız yavrularımızı .
çok iyi anlıyorum bende her gün beta vericem nerdeyse bıraksalar 🙊🥰 zor bulduk rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahh ♥️

Amin canim hep birlikte insallah, ben clsmaya da basladim pazartesi gunu itibariyle, yogun bir isim yok ama dedigin gibi zaman zaman ozellikle unuttugum anlardan snra bir korku basiyor ☺️ benim yasadigim yerde sadece 1 tane devlet hastanesi var, o da Cuma gunu tekrarlayalim beta icin dedi, snra da kese icin knsrz dedi ama devlet hastanesindeki cihazlardan cok emin olamiyorum, Istanbul'a da o kdr yol gtmek istemiyorum bakalim artk hayirlisi, senin transfer ne zmndi canim, aramizda az var sanki, benim 4 subat aksam 16.45te oldu
doğru canım zorunda kalmadıkca gitme bence de uzun yolsa çok erken dönemlerdeyiz yine de.. benim transfer 30 ocak sabahı olmuştu 5-6 gün var aramızda 🥰

Yok canım özellikle pazarı soruyorum cumartesi yapıyorlar da pazar tatil gününe denk geldiğinden yapmıyorlarmış. Benim pazara denk gelen transferimi 4. Gün olarak cumartesi yapmak istiyorlar hiç duymadığım bir şeydi şoka girdim!
hiç duymadım böyle bir şey bana çok saçma geldi açıkçası... keyfi bi kontrol değil bu sonuçta.. benim doktorum yapıyor pazar günü de

X