- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 37
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.681
Canim gozunaydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, iki tane kese mi o yoksaGünaydın canlar şimdi geldim doktordan teyzelerimize merhaba demek istedik
Bende şaşkınım hala 2 kese göründü allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıkla gelsinler tüm bebişlerCanim gozunaydin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, iki tane kese mi o yoksa
canım buradayım :) bayadır girmiyordum buralara :) nasılsın
Ne sandın işi öğrendikVay zalım seni sen bahcecidende insafsız çıktın
Heee ekimde de hüpletmesiAy inşallah olmustur bizede 10.ayda yemesi kalırdoğumum Ekim olacakmış bir aksilik olmazsa takvim diyor
Iyi hamdolsun. Sen neler yaptın? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim seni beybicanım buradayım :) bayadır girmiyordum buralara :) nasılsın
ah neler yapayım işte transfer için beklemedeyim halã olamadım transferIyi hamdolsun. Sen neler yaptın? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim seni beybi
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler. Ben de ikiz bekliyorumGünaydın canlar şimdi geldim doktordan teyzelerimize merhaba demek istedik
Amin amin cok amin canimBende şaşkınım hala 2 kese göründü allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıkla gelsinler tüm bebişler
dogru yazmıssın vallahi kaynanam anlatıyo 4 cocugu var gencken hamıle kaldıgımı ben ıcımde kıpırdayınca anlardım tarlada ıs yapardık bıde kaynanam ezıyet ededı boyna moalle bozuk bız aman hepmuylu l yok folik asit iç eee bu ınsanlar bıde dayak yıyodu yanı bız el bebek gul bebek vala bılmıyorum yahu zamanı gelıncede ebe eve gelıp dogurturmus ulan enfeksıyon kapma bıle yok yanı dusunseneAmin canım benim en çok şok olduğum ne biliyormusun etrafımda spiral takılı olup hamile kalan duydum yuh dedim ya o nasıl bir şey öyle yol kapalıyken bile oluyo bizim heryol açık ama olmuyo işte burdada ne demek gerek rabbim verirse olur bizimkinin zamanı gelmemiş diyoruz annfme dedim kese gorecez önce sonra bebek varmı kalp atışı varmı e tamam sen hamilesin ya diyor gariban hamile olunca herşey tamam sanıyor biz hamile olurduk doğururduk kese filan bilmem ben diyor pskolojikmen ne kadar rahat bizim şimdi her anımız yok öylemi olmalıydı falan hep düşünce telas
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, ben kndim de ikizim, ikizim erkek ve bence cok guzel bir duygu, cok cok cok sevindm senin adinaHayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler. Ben de ikiz bekliyorum
Amin amin kavuşmayı nasip etsin hepimizeHayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünler. Ben de ikiz bekliyorum
Çok teşekkür ederimCanim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, ben kndim de ikizim, ikizim erkek ve bence cok guzel bir duygu, cok cok cok sevindm senin adina
Iyi hadi ya inşaallah bu sefer transfer olursunah neler yapayım işte transfer için beklemedeyim halã olamadım transferşubat 24 transfer günüm inşallah bu defa bir sorun çıkmaz diye dua ederek bekliyorum bakalım :) senin hamişlik nasıl gidiyor :)
Canimm masallah gözünüz aydınGünaydın canlar şimdi geldim doktordan teyzelerimize merhaba demek istedik
Ayyy hadi gözün aydın maşallah yaaa 2 tane hem de muhteşemGünaydın canlar şimdi geldim doktordan teyzelerimize merhaba demek istedik
AminCanimm masallah gözünüz aydınRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kuzucuklari
ben bir öncekini cumartesı olmustum :)Kızlar merhaba. Size bir sorum var. Pazar günü embriyo transferi olan var mı duydunuz mu hiç??