Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Iyi hamdolsun. Sen neler yaptın? Hiç sesin soluğun çıkmıyor. Merak ettim seni beybi
ah neler yapayım işte transfer için beklemedeyim halã olamadım transfer şubat 24 transfer günüm inşallah bu defa bir sorun çıkmaz diye dua ederek bekliyorum bakalım :) senin hamişlik nasıl gidiyor :)

dogru yazmıssın vallahi kaynanam anlatıyo 4 cocugu var gencken hamıle kaldıgımı ben ıcımde kıpırdayınca anlardım tarlada ıs yapardık bıde kaynanam ezıyet ededı boyna moalle bozuk bız aman hepmuylu l yok folik asit iç eee bu ınsanlar bıde dayak yıyodu yanı bız el bebek gul bebek vala bılmıyorum yahu zamanı gelıncede ebe eve gelıp dogurturmus ulan enfeksıyon kapma bıle yok yanı dusunsene

ah neler yapayım işte transfer için beklemedeyim halã olamadım transfer şubat 24 transfer günüm inşallah bu defa bir sorun çıkmaz diye dua ederek bekliyorum bakalım :) senin hamişlik nasıl gidiyor :)
Iyi hadi ya inşaallah bu sefer transfer olursun en son dr'un covid olmuştu dimi? Rabbim sabrının mükafatını versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…