Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ortalık yine karıştı ya bizim hesabınızdan farklı oluyor kader arkadaş 7+2diyordu bugün ,6+5 çıkmış o benden çok daha önce oldu transfer sanırım benim yarın sadece kese gorunur
Gebelik hesaplama uygulamaları var. Yaz ordan ne çıkarsa onu baz al, kaderi değil çılgın kuş

Gebelik hesaplama uygulamaları var. Yaz ordan ne çıkarsa onu baz al, kaderi değil çılgın kuş
TLF hep hamilelik programları ile dolu Ordan alıyorum zaten beybim ama önemli olan yarın tokturum ultrasyonda olcecegi yarın büyük gün benim için

7 mm 6+5 oluyor demek canım boyu neyse ona göre gebelik yaşı çıkıyor ortaya maşallah kesen de güzel, rahimde de kanama alanı görünmüyor. Böyle devam etsin inşaallah tatlışım
Kız sen tokturdun mademde ne gezdirdin bizi maşallah olmazsa ben sana gelem muayeneye ucuza kapatırız

7 mm 6+5 oluyor demek canım boyu neyse ona göre gebelik yaşı çıkıyor ortaya maşallah kesen de güzel, rahimde de kanama alanı görünmüyor. Böyle devam etsin inşaallah tatlışım
Demekki teyzesi boyuna göre yaşı çıkıyor toktorum ne güzel muayene ettin valla cidden biliyorsunuz bu işi inşallh Koficim böyle ilerler kucağımıza görürüz umarım

Yok bukez gitmem vahcecoye canım hemde heryer kar kış yaşadığım şehirde gideceğim 850 TL veremem 1sn kese muayenesi için hemde yol falan gerek yok bencede artık takipler yaşadığımız sehirden
cok haklisin canim Allahtan yasadigin sehir buyuk, Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah

hayırlı akşamlar kızlarr transfer sonrası 17. günümdeyim şuanda geçtiğimiz günlerde araçla yolculuk için doktora danıştığımda önermem gezmeni dedii... yolculuk dediğim de istanbul içi 40 km falan gitmekti aslında öyle diyince ne olur ne olmaz gitmedim hiçbir yere sadece gün aşırı çok yakına iğneye çıkıyorum. annemin evindeyim bir iş de yaptırmıyorlar sağolsunlar.. ama insan dura dura sıkılıyor tabi her gün aynı aynı aynı.. sizde durumlar nasıl normal hayatlarınıza dönebildiniz mii? yani tüp bebek diye bu kadar farklı mı ilerleyecek bizim sürecimiz acaba biraz fazla mı hassas ilerliyorum ben normali bu mu sizce?

aynen ama hic yoktan iyi zaten dunya kadar ilaclar tutuyo bare ilackara veririm simdi belkde daha farkli daha yuksek dozlu ilaclar alicam azbuzda seyler degil ya bi vitamin soyluyo 400 tl bi estrofem ucuz
Tabi canım bu dönemde 10 liranın yeri var aynen valla en ucuz estroferm o bile dayanmıyor günde 4iciyom ben hep obile baya tutuyor 1kutu 1hafta anca gidiyor hele o vitaminler büktü belimizi biz bu işe vaslaysli sadece 4besbin vitamine verdik

En heyecanla beklediğim haberlerdendi bu Allahım sağlıcakla kucağına almanı da nasip etsin canım

aynen aynen ya dıyolardıda ınanmııyodum ne zormus ya valla mıllrt hamıle kalıyo tarlada ıs yapıyo doguryo ıse kosuyuyo bız bı adım atsak hemen bebege bısy oluyo yada zaten kalamıyoz kendımız o ayrı bır mevzu bıde kalmak ıcın hertlu eksıdeyız allah yardımcımız olsun ınsallahh

Canim ben transferden hmn snra fulya-atasehir 2saat istanbul trafiginde kaldim, 2 gun once de mecburiyetten isimizin oldugu yere donduk, 255 km annemin evinden burasi, bgn de 12.gunum tahlilim normal degerler icinde ckti, blmyrm nasil bi etkisi oluyor ama ben cogu zmn unutuyorum da hamile oldugumu eski hale devam umarim saglikla atlatiriz bir de doktorum ayin 17sinde yani yarin oluyor Norvec'e ucusum vardi ama Norvec sinirlari virusten oturu kapatinca gidemedim, o zmn sormustum hcbir sey olmaz demsti

Bn 10 Hafta oldu hala doktor harici bi yere çıkmadım tmzlik ütü o bu hiç bise yapmadım 1 kab ymk bile pişirmedim düşün

Kendin yaparsan daha rahat edersin. Sag sol orta hergun bi yerden vur. Ignenin deligi yukari baksin. Duz bir sekilde kipirdatmadan vurup sakince cikarirsan yine moraricak tabiki ama bu kadar degil. Korkta benim kadar korkma. Bu yasima kadar hastalanip gittigim hastanelerde agri kesici igne dahi yaptrmazdim. Igne fobim var. Bakarken midem bulanir kan alirken asla bakamam. Ama alismak zorundasn canim. Bi kac kere yaparsan zorlanir, ama alisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…