Aralık - Ocak Transfer olacaklar

hayırlı akşamlar kızlarr 🥰 transfer sonrası 17. günümdeyim şuanda🙏 geçtiğimiz günlerde araçla yolculuk için doktora danıştığımda önermem gezmeni dedii... yolculuk dediğim de istanbul içi 40 km falan gitmekti aslında🙊 öyle diyince ne olur ne olmaz gitmedim hiçbir yere sadece gün aşırı çok yakına iğneye çıkıyorum. annemin evindeyim bir iş de yaptırmıyorlar sağolsunlar.. ama insan dura dura sıkılıyor tabi her gün aynı aynı aynı.. sizde durumlar nasıl normal hayatlarınıza dönebildiniz mii? yani tüp bebek diye bu kadar farklı mı ilerleyecek bizim sürecimiz acaba biraz fazla mı hassas ilerliyorum ben normali bu mu sizce?
Benim doktorum sadece 2 saat yatırdı ve sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedi . Sadece ağır kaldırma kendini yoracak temizlik tarzı şeyler yapma dedi . Zaten hareketsizliği asla istemediğini belirtmişti . Kan akışının yavaşlaması iyi değil dedi. Bende normal hayatıma devam ettim işime gittim , sadece temizlik yapmamıştım sonra mide bulantıları ve koku hassasiyeti başlayınca yemekte bitti. 12. Haftaya geldik yürüyüş filan yapıyorum günde 30 dakika .

Canim ben transferden hmn snra fulya-atasehir 2saat istanbul trafiginde kaldim, 2 gun once de mecburiyetten isimizin oldugu yere donduk, 255 km annemin evinden burasi, bgn de 12.gunum tahlilim normal degerler icinde ckti, blmyrm nasil bi etkisi oluyor ama ben cogu zmn unutuyorum da hamile oldugumu eski hale devam umarim saglikla atlatiriz 🤲🏻 bir de doktorum ayin 17sinde yani yarin oluyor Norvec'e ucusum vardi ama Norvec sinirlari virusten oturu kapatinca gidemedim, o zmn sormustum hcbir sey olmaz demsti
ben de transfer dönüşü 70 km kadar gittim mecbur gidiş o gidiş bir daha 5 kmlik alandan dışarı çıkamadım😅 aynen öyle insan henüz bi belirti ya da göbiş olmayınca unutuyor hamile olduğunu iş yapası geliyor🙊 Sağlıklı bebekse Allah ol dediyse zaten hiçbir şeycik olmaz inşallah bunu biliyoruz ama insan çok mücadele verince korkuyor ister istemez di mi,😥 bu arada daha önce konuşmuştuk test yaptığında. değerine çok sevindim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi 🙏🥰

Bn 10 Hafta oldu hala doktor harici bi yere çıkmadım tmzlik ütü o bu hiç bise yapmadım 1 kab ymk bile pişirmedim düşün
ben de şimdilik aynen o şekildeyim bir iki basit yemek yaptım o kadar 🙊 10. haftaya kadar güzel muhafaza etmişsiniz siz kendinizi 🙏🥰 ben henüz kese görmeye bile haftaya gidicem sağlıkla kese kalp atışı görürsem bi tık rahatlarım inşallah🥰

Benim doktorum sadece 2 saat yatırdı ve sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedi . Sadece ağır kaldırma kendini yoracak temizlik tarzı şeyler yapma dedi . Zaten hareketsizliği asla istemediğini belirtmişti . Kan akışının yavaşlaması iyi değil dedi. Bende normal hayatıma devam ettim işime gittim , sadece temizlik yapmamıştım sonra mide bulantıları ve koku hassasiyeti başlayınca yemekte bitti. 12. Haftaya geldik yürüyüş filan yapıyorum günde 30 dakika .
Maşallah 12 hafta olmuşsunuz biz de sağlıkla görürüz inşallah tez zamanda bu haftalarıı sizde cinsiyet heyecanı bile başlamıştır şimdi🥰 dediğiniz gibi ağır iş yapmadıktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle ben de ufak ufak bir şeylere dönmek istiyorum zaten pandemi zaten evdeyiz başka türlü geçmez zaman💆

Hmm o zaman o ilacın içeriğinden olabilir belki , ben kullanmadığım için bilmiyorum prolutex gibi düşündüm ben .ama siz yine de bir sorun .
Bu sulandırıcı olunca damar içinde ksndns yapıyor sanırsam canım ondan olsun bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını verecek inşallah🤲

Kendin yaparsan daha rahat edersin. Sag sol orta hergun bi yerden vur. Ignenin deligi yukari baksin. Duz bir sekilde kipirdatmadan vurup sakince cikarirsan yine moraricak tabiki ama bu kadar degil. Korkta benim kadar korkma. Bu yasima kadar hastalanip gittigim hastanelerde agri kesici igne dahi yaptrmazdim. Igne fobim var. Bakarken midem bulanir kan alirken asla bakamam. Ama alismak zorundasn canim. Bi kac kere yaparsan zorlanir, ama alisirsin 😊
Denedim canım ama yapamadım ben kalcadannigneden hiç korkmam hatta hoşuma bile giderdi😊ama boyutu küçük olmasina rağmen bunu kendim yapmaya cesaret edemedim eşimde dikkat ediyor aslında dik bir şekilde batırıp o şekilde çekiyormuş kan sulandirici da olunca ondan böyle oldu etraftaki damarlarda kanama yaptı sanırsam.insallah bunlar son olur🙏

aynen aynen ya dıyolardıda ınanmııyodum ne zormus ya valla mıllrt hamıle kalıyo tarlada ıs yapıyo doguryo ıse kosuyuyo bız bı adım atsak hemen bebege bısy oluyo yada zaten kalamıyoz kendımız o ayrı bır mevzu bıde kalmak ıcın hertlu eksıdeyız allah yardımcımız olsun ınsallahh
Amin canım benim en çok şok olduğum ne biliyormusun etrafımda spiral takılı olup hamile kalan duydum yuh dedim ya o nasıl bir şey öyle yol kapalıyken bile oluyo bizim heryol açık ama olmuyo işte burdada ne demek gerek rabbim verirse olur bizimkinin zamanı gelmemiş diyoruz annfme dedim kese gorecez önce sonra bebek varmı kalp atışı varmı e tamam sen hamilesin ya diyor gariban hamile olunca herşey tamam sanıyor biz hamile olurduk doğururduk kese filan bilmem ben diyor pskolojikmen ne kadar rahat bizim şimdi her anımız yok öylemi olmalıydı falan hep düşünce telas

hayırlı akşamlar kızlarr 🥰 transfer sonrası 17. günümdeyim şuanda🙏 geçtiğimiz günlerde araçla yolculuk için doktora danıştığımda önermem gezmeni dedii... yolculuk dediğim de istanbul içi 40 km falan gitmekti aslında🙊 öyle diyince ne olur ne olmaz gitmedim hiçbir yere sadece gün aşırı çok yakına iğneye çıkıyorum. annemin evindeyim bir iş de yaptırmıyorlar sağolsunlar.. ama insan dura dura sıkılıyor tabi her gün aynı aynı aynı.. sizde durumlar nasıl normal hayatlarınıza dönebildiniz mii? yani tüp bebek diye bu kadar farklı mı ilerleyecek bizim sürecimiz acaba biraz fazla mı hassas ilerliyorum ben normali bu mu sizce?
Aman canım mecbur kalmadikca gitme sakın okadar çok uğraşıyoruz ki ben normalde 5dk oturmayan insanım ama transfer sonrası sadece hastaneye gittim geldim onuda hep yavaş kullandı eşim arabayı sarsmadan biryere adım atmadım biraz daha sabredelim 12.haftayi atlatalimda o zaman istediğimizi yaparız az sonra Dr randevum var şimdiden telaş sardı heryer kar buz mecbur olmasam çıkmam haklısın insan çok bunsliyor ama sabir

Aman canım mecbur kalmadikca gitme sakın okadar çok uğraşıyoruz ki ben normalde 5dk oturmayan insanım ama transfer sonrası sadece hastaneye gittim geldim onuda hep yavaş kullandı eşim arabayı sarsmadan biryere adım atmadım biraz daha sabredelim 12.haftayi atlatalimda o zaman istediğimizi yaparız az sonra Dr randevum var şimdiden telaş sardı heryer kar buz mecbur olmasam çıkmam haklısın insan çok bunsliyor ama sabir
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah 😇

Maşallah 12 hafta olmuşsunuz biz de sağlıkla görürüz inşallah tez zamanda bu haftalarıı sizde cinsiyet heyecanı bile başlamıştır şimdi🥰 dediğiniz gibi ağır iş yapmadıktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle ben de ufak ufak bir şeylere dönmek istiyorum zaten pandemi zaten evdeyiz başka türlü geçmez zaman💆
Hem dediğiniz gibi cinsiyet heyecanı hem hala bir şey olacak korkusu değişik bir ruh halindeyim aslında. Her gün doktora gideceğim bıraksalar 🙈 inşallah son haftalarıda görür sağ Salim kucaklarımıza alırız yavrularımızı .

Günaydın canlar şimdi geldim doktordan teyzelerimize merhaba demek istedik 🙈

Eklentiler

• IMG_20210217_080319.jpg
    IMG_20210217_080319.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 47
ben de transfer dönüşü 70 km kadar gittim mecbur gidiş o gidiş bir daha 5 kmlik alandan dışarı çıkamadım😅 aynen öyle insan henüz bi belirti ya da göbiş olmayınca unutuyor hamile olduğunu iş yapası geliyor🙊 Sağlıklı bebekse Allah ol dediyse zaten hiçbir şeycik olmaz inşallah bunu biliyoruz ama insan çok mücadele verince korkuyor ister istemez di mi,😥 bu arada daha önce konuşmuştuk test yaptığında. değerine çok sevindim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi 🙏🥰
Amin canim hep birlikte insallah, ben clsmaya da basladim pazartesi gunu itibariyle, yogun bir isim yok ama dedigin gibi zaman zaman ozellikle unuttugum anlardan snra bir korku basiyor ☺️ benim yasadigim yerde sadece 1 tane devlet hastanesi var, o da Cuma gunu tekrarlayalim beta icin dedi, snra da kese icin knsrz dedi ama devlet hastanesindeki cihazlardan cok emin olamiyorum, Istanbul'a da o kdr yol gtmek istemiyorum bakalim artk hayirlisi, senin transfer ne zmndi canim, aramizda az var sanki, benim 4 subat aksam 16.45te oldu

X