Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Doğru olan o ultrasyonda çıkanmis ay bende gideyim de benimki da küçüktür o zaman çünkü aramızda baya varrr transfer günü falan
Sen daha sonra oldunya daha küçüktür ilk etapta keseyi görür 😊 doktor bugün kalp atışı olmaz belki keseye bakalım o çok nettir dedi ama şükür duyuldu 😅

Allah razı olsun cnm rica ederim ne demek hepimiz birbirimizin desteğiyiz 🥰🙏🏻 çok şükür gördüm inşallah seninde sağlıcakla ilerler çok güzel çıkmış değerin maşallah
Canim aminn, hala gercek degilmis gibi, cok sukurler Rabbime, sukrunu hakkiyla eda edebilirim insallah, cnku onca olumsuzluar oldu ki, transfer esnasinda agliyordm embriyo kalitesini ogrenince, ustune dustum vs, cok sukur cok.. Allahim hepimizin tamamina erdirsin insallah 🤲🏻

Canim aminn, hala gercek degilmis gibi, cok sukurler Rabbime, sukrunu hakkiyla eda edebilirim insallah, cnku onca olumsuzluar oldu ki, transfer esnasinda agliyordm embriyo kalitesini ogrenince, ustune dustum vs, cok sukur cok.. Allahim hepimizin tamamina erdirsin insallah 🤲🏻
Çok haklısın hiç endişemiz bitmiyor ki Amin canım inşallah sağlıcakla aldığımız günleri de görürüz 🥰❣️🙏🏻

Sen daha sonra oldunya daha küçüktür ilk etapta keseyi görür 😊 doktor bugün kalp atışı olmaz belki keseye bakalım o çok nettir dedi ama şükür duyuldu 😅
Evet canım yinede keseyi bari netlestirelim kontrol süresi 10 gün belki yarın keseyi görürsem on gün sonra birdaha giderim kalbe bakarız

2 gun beta artisi icin cok onemli ama canim, bence cok iyi yapmissin oteki turlu goremesen icine kurt duscekti, yarin net sekilde gorursun insallah 🤲🏻 10.30 muydu? dualarim seninle olacak
Evet canım 10.30 randevu saatim aslında ben biraz daha bekleyecektimde kesenin nerde olduğunu bari netlestirelim diye gideceğim senin dediğin gibi erken gidince yok horrmedim falan der iyice kafam karışır diye düşünmüştüm ama kesede önemli onu netlestirelim yapcak birşey yok birdahakine birdaha veririz Dr ucreti

Evet canım 10.30 randevu saatim aslında ben biraz daha bekleyecektimde kesenin nerde olduğunu bari netlestirelim diye gideceğim senin dediğin gibi erken gidince yok horrmedim falan der iyice kafam karışır diye düşünmüştüm ama kesede önemli onu netlestirelim yapcak birşey yok birdahakine birdaha veririz Dr ucreti
hadi insallah canim, bahceciye gidecek msn bi daha :) ben de her sey yolunda giderse allah'in izniyle belki kalp atisina giderm diye dusunuyorum ya da belki de gtmem karar veremedim sehirlerarasi zor oluyor her turlu

Yarın 6+5 oluyor sata göre evet biliyorum çok zararliymis dinletmek fakat çok az saniyelik dinletiyorlar sanırsam yarın sorarım sadece görmek yeterliydse dinletmeyin derim
6+5 ise dinlersin saniyelik. Ben daha ufak sandim. Sonra bidaha dinlemek zorunda kalma diye demiştim canm 😊

Yok bukez gitmem vahcecoye canım hemde heryer kar kış yaşadığım şehirde gideceğim 850 TL veremem 1sn kese muayenesi için hemde yol falan gerek yok bencede artık takipler yaşadığımız sehirden
hadi insallah canim, bahceciye gidecek msn bi daha :) ben de her sey yolunda giderse allah'in izniyle belki kalp atisina giderm diye dusunuyorum ya da belki de gtmem karar veremedim sehirlerarasi zor oluyor her turlu

6+5 ise dinlersin saniyelik. Ben daha ufak sandim. Sonra bidaha dinlemek zorunda kalma diye demiştim canm 😊
Ortalık yine karıştı ya bizim hesabınızdan farklı oluyor kader arkadaş 7+2diyordu bugün ,6+5 çıkmış o benden çok daha önce oldu transfer sanırım benim yarın sadece kese gorunur

Kızlar kalp atışını duydum şükürler olsun 🥰🙏🏻❣️ 6+5 günlükmüş 7.70mm ölçtü bebeği iyi mi oluyor. Bu arada tek kese tek bebek 🤩 kofi kofi @Potisim
7 mm 6+5 oluyor demek canım 😁 boyu neyse ona göre gebelik yaşı çıkıyor ortaya 😊 maşallah kesen de güzel, rahimde de kanama alanı görünmüyor. Böyle devam etsin inşaallah tatlışım 🤩🤩🤩

X