Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım cidden fena olmuş. Hirodoid krem sür bence birde buraya. Neden böyle oldu ki? Bu progesteron yeri mi kan sulandırıcı mi?
Bu oksapar yeri kan sulandirici oluncami ne birde beyaz tenliyim o dan sanırsam bacağımın ağrısından bunu unuttum valla geçer zamanla inşallah.

Aynen öyle canim su akıp yolunu buluyor zaman herseyin ilacı unutmak ne mümkün alışıyorsun sadece rabbim beterinden korusun inşallah
Valla ben daha regl olmadım beklemeye devam
Henüz tahlil sonucuda çıkmadı ona göre hareket edeceğiz bakalim ama nasipse martta ikinci denemeyi düşünüyoruz
Hic belli olmaz belki kofi gibi suprizle mucizeyle karşılaşabiliriz inşallah

Allah razi olsun insallalh insallah 2 ay sonra tekrardan basliycaz ilk ameliyat olucam baklaim allah buyuk hayirlisi olsunn

Şifa olsun inşallah canim koldan devam et biraz göbegin rahatlasin normale dönsün
İnşallah sağlıkla hayırla evladimi kucağıma alsam hepsini unutacağım bir cimcikte ben ona atarım odesirizbak ben senin için böyle olmuştum diye.eşim ne derse o yoksa ortada kalırım ben yapamam oda zaten korkarak yapıyor koldan yapasi gelmedi zorlandı daha zor girdi

Dayanabildigin kadar dayan kuzum ya sifa olsun inşallah sonu güzel hayırlı olsun canım benim ❤

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence
Geçmiş olsun canım bende de şimdiye kadar birsürü morluk oldu. Tenim bembeyaz, ben de şunu keşfettim. İğneyi soktuktan sonra içeride iğnenin hiiiiiiç hareket etmemesi lazım. Ve iğnenin tamamının içeride olması lazım yoksa hareket ediyor. Eğer hareket ederse de kılcal damarları çatlatabiliyor. Hurodoid krem de morluklara iyi ama gebelikte kullanımını bilmiyorum. Ben kantaron yağı kullanıyorum

Ben de eşimi iğneye ikna edemedim. Tüm iğneleri bana bıraktı. İlk günler hevesle yapıyordum ama artık zorlanıyorum. İğneyi batırana kadar kırk kere gidip geliyorum

Bilmiyorum ki hareket ettiriyomu vuruyor sonra vicirik sesini duyuyoruz biraz daha bekleyip çekiyoruz faydası oluyormu kantoron yağının Dr bir sorarım hamilelikte kullaniuormu diye kullanılır derse alırım morluklar ve çürükler için kullanılıyormuş.

Ben de eşimi iğneye ikna edemedim. Tüm iğneleri bana bıraktı. İlk günler hevesle yapıyordum ama artık zorlanıyorum. İğneyi batırana kadar kırk kere gidip geliyorum
Ne heveslemi eşim yapnasa ortada kalırız biz ben yapamiyorum ya kalçadan yapılanan korkmam ama bunu kendime batırmak intehar gibi ahaha bilitim o duyguyu bir kere bende yaptım kendime bı crkiyorum bir yaklaştırıyorum zaten kapağı açınca damlıyor ilaç böyle giderse kalmayacak deyip korkuyla salladım

Bakalım benimki dondurulmuş 3.gün 2 embriyo transfer edilecek. İnşallah güzel sonuçlanır. Bilgilerin için çok teşekkürler

Karından görmesi içinde beta değerinin belli bir seviyeye gelmesi gerek diye araştırdım acele etmemem in bir sebebide o aslında belkide Perşembe giderim ilk kontrolde kan falan aliyorlarmi ?
Son betanıza göre devam ederse artış karından da görülür baya yüksekti son yaptırdığınız betanız. Benden alınmadı sadece ultrason yapıldı . Bence de gidin perşembe içiniz rahat etsin

Aynen öyle sevinçlimm bunun için dua ediyorum

Son betanıza göre devam ederse artış karından da görülür baya yüksekti son yaptırdığınız betanız. Benden alınmadı sadece ultrason yapıldı . Bence de gidin perşembe içiniz rahat etsin
Evet canım son beta 1886 idi şuan sata göre 6+3 gösteriyor yakın zamsnda gideceğim canım insallah

Yıllar sonra tüp bebeğe başlamak sanki mutlu sona daha yakın hissettirdi bana. Gonapeptylleri yaparken hevesliydim ama doydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…