Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Insalalh inslalahhh caninn benimm rabbim buyuk aynen bu sorunli bile kaldiysam inslalah ozman tam rahmim duzeldiginde daha iyi olur bakalim bol dua edicem akliniza geldikve benim icinde ederseniz cok sevinirimm cunki en buyuk yapilcak sey bu :)
Hep dua ediyorum canım aklımdasın aynen öyle kısacık bir süreç atlayınca herşey gönlünce olucak inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰

Aynen arkuat uterus beninki kiz bahcecide bana 5500 mu demislerdi ama bursa 1500 yaptircam ameliyati aradaki farka bak
Ya aynen bare rahim ne var ne yok gorurler bare nblm en azindan daha iyi olur temizlenir hersey diye duaunuyoruk tabi allah kerim ya

Bu arada senin o morluklari gordum icim gitti allahim acilarini dindirsinn rabbim sabir versin valla ne diycegimi bilemedim ya
Evet canım bana sadece tanısal yılbaşından önce 4.750 dedi içerde bir işlem yaparsa fiyat değişir onu bilemeyiz dedi elini çabuk tut zam gelecek demişti koordinatör sadece bakmak bu fiyata birde arkuat duzeltirse 10.12 bini bulur diye yaptırmadım birde farklı doktorlardan akıl aldım sorun yok alan yeterli dediler çok ileri boyutta değilmiş HGS resmi varmı gönder bir bakayım senin ne boyutta evet canım gobus bu şekilde birazda geçmiş halı dahada kotuydu böyle olunca insan daha bı uzuluyor işte bende bazen göbeğime bakıp daha ne yapmam gerekki diyorum isyan etmiyorum ama rabbim görsün kollarımda aynı simdi birde progestani bacaktan vurdu dünkü hemsir bacağından yuruyemiyorum göbeği unuttum taş gibi ilaç toplanmış ne yapacak diye onun araştırmasındayım

Görünce canım acıdı resmen çok morarmış acaba beyaz tenli falan mısın belki ondanda olabilir hassastır cildin belki. İğneyi yaptıktan sonra kolla yalı pamukla bir kaç dakika bastır ovalama. Bende çok var sanıyordum ama seninkinin yanında pek bişey sayılmaz. Cildim esmer benim belki de ondandır
Evet canım ben açık tenliyim onunda etkisi vardır dahada belli oluyor valla dikkatte ediyoruz aslında ama böyle oldu rabbim hepimizin yardımcısı olsun kendim bile görünce aglayasim geliyor😭😭

Sen ne zaman gidiyorsun muayeneye stres yapma inşallah herşey yolundadır sonraki artışın çok güzel çıktı çünkü
Normalde yarindi ama Perşembe yada cuma gideyim diyorum biraz daha netlessin 😊 yapmamaya çalışıyorum canım şuan ne durumda bilmiyorum inşallah bdnimledir miniğim🙏

Evet canım ben açık tenliyim onunda etkisi vardır dahada belli oluyor valla dikkatte ediyoruz aslında ama böyle oldu rabbim hepimizin yardımcısı olsun kendim bile görünce aglayasim geliyor😭😭
Kıyamam yaa beyaz tenli olduğun için daha hassas ve daha çok belli eder benim cildim koyu baya ondan çok belli etmiyor ama acı aynı acı valla jel falan kullan

Normalde yarindi ama Perşembe yada cuma gideyim diyorum biraz daha netlessin 😊 yapmamaya çalışıyorum canım şuan ne durumda bilmiyorum inşallah bdnimledir miniğim🙏
AA evet salıydı senin ben de uyarın gideceğim. Ya ben de şeyi merak ediyorum genital temizliği ağda veya makineyle yapmaya devam etsem birşey olur mu acaba bilginiz var mı kızlar

Kıyamam yaa beyaz tenli olduğun için daha hassas ve daha çok belli eder benim cildim koyu baya ondan çok belli etmiyor ama acı aynı acı valla jel falan kullan
Evet canım keşke esmer olaydım😁arzurum arkadaş söyledi bir jel ona bakacağım işte unutacağız inşallah bu günleri bebeklerimiz olunca

AA evet salıydı senin ben de uyarın gideceğim. Ya ben de şeyi merak ediyorum genital temizliği ağda veya makineyle yapmaya devam etsem birşey olur mu acaba bilginiz var mı kızlar
Sen yarın kalp atışı için gidecem degilmi ay hadi duy gel inşallah 🤲 yokta bence sorun olmaz ama dinlenerek yap zorlamadan kendini

Sen yarın kalp atışı için gidecem degilmi ay hadi duy gel inşallah 🤲 yokta bence sorun olmaz ama dinlenerek yap zorlamadan kendini
Evet kalp atışı için inşallah yolundadır herşey bir de keseye baksın iyice sağda solda hiç var mı başka bişey oda iyice netleşmiş olur 😅 yok zorlanmadan yapım bari Bi an endişe ettim makine zarar verir mi diye ama dış bölge sonuçta

Evet kalp atışı için inşallah yolundadır herşey bir de keseye baksın iyice sağda solda hiç var mı başka bişey oda iyice netleşmiş olur 😅 yok zorlanmadan yapım bari Bi an endişe ettim makine zarar verir mi diye ama dış bölge sonuçta
İnsallah canım ahaha😁 illa o ikincide olacak diyorsun yani sen çok istiyordun ikiz vardır i sallan rabbim gönlüne göre versin birşey olmaz anacim merak etme yapabilirsin

Aynen binsukurki imkanlar var ve bana yine bin sukurki hic birsey demedi doktor herkes cok sasirdi hersey cok yolundaydi diye ama nasip kismet yani sabah cok dahq kotuydumde simdi birqzdaha iyiyim ya zaman gecrikcede dahada iyi olucam banada ders oldu bazi seyler tecrube ediniyoruz iste insallah hayirlisiylan tez vakitte araniza katiliriim bende ;(
Ahh kuzuum, çok çok çok üzgünüm, ay bu çektiğimiz çileler bebeklerimizle mükafatlandırılırız inşallah🍀 çok geçmiş olsun, bütün yazılanları okuyamadım ama az çok acını anlayabiliyorum, bebiş olacak inşallah hiç canını sıkma, olana kadar devam edeceğiz🌹

İnsallah canım ahaha😁 illa o ikincide olacak diyorsun yani sen çok istiyordun ikiz vardır i sallan rabbim gönlüne göre versin birşey olmaz anacim merak etme yapabilirsin
Yok kız illa dediğimden değil ama çifte mutluluk olur heralde doğru dedin valla çok istiyordum ama nasip hayırlısı neyse o olsun yarın yeterki bunun kalbini duyayım.. ben uzun zaman önce rüya görmüştüm bana isimleri de söylenmişti çok etkisinde kaldım hatta olursa o isimleri de koycam yine yanına kendimizde isim veririz dedim 🥰 tabi o sadece rüya olursa çifte mutluluk olur olmazsa da bir bebiş olsun bizim olsun 😁

Ahh kuzuum, çok çok çok üzgünüm, ay bu çektiğimiz çileler bebeklerimizle mükafatlandırılırız inşallah🍀 çok geçmiş olsun, bütün yazılanları okuyamadım ama az çok acını anlayabiliyorum, bebiş olacak inşallah hiç canını sıkma, olana kadar devam edeceğiz🌹
Canim sen nasılsın görüşemedik bayağıdır

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diye😊bu şekil oldu normalmi sence
Ay kıyamam ya ayni benimde böyle oluyordu her renk tonu oluyor mübarek 🤭

kızlar doktora gıttık bugun kurtaj falan olmıycam komple dusmus cok hafıf kanama var dedı oda hiç onemli degıl zaten dedı bır tane antıbıyotık verdı vede reglı duzenleyıcı ılk adet gunumde hısteroskopi ameliyatı olucam benım rahmımım ustunde yapısıklıklar vardı onları kesıcez ve cok etkısı olur dedı onun dısında 2 ay dınlenıcez ıste bu sure zafındada ameliyatımıda olmus olucam nasıpse sonra ınşallah tekrardan aranıza katılırım rabbım nasip ederde :KK200:
Canim ya tekrar çok geçmiş olsun en azından kendi doktoruna görüştün için biraz daha rahatlamıştır.

Canim sen nasılsın görüşemedik bayağıdır
Sevinçlimm🥰 iyiyim çok şükür, benim bu yaşadığım sizinkilerin yanında hiç bişey😞 hiç transfer olmamış gibiyim. düşük daha beter onun acısını da bilirim. Çok şükür bu sefer başıma gelmedi, o yüzden çabuk toparlandım. Su akıp yolunu bulacak, zaman ne gösterecek bakalım🌸sen naptın, ne zaman başlayacaksın inşallah

Yani yarin bellu olucak asil kendi doktoruma gittigimde ama ben herkea sey diyor iste vajinal ultrason etkilemiyo ama demekki beni etkiledi cunk ondan sonra oldu hersey ya yine sunu dusunuyorum bilmiyorum belkide yanlis ama hamile kaldim sorunsuz bir sekilde ilerliyordu hic bir kanamam olmadi o olaydan sonra ne olduysa oldu doktor bunu kabul etmiycek ama of bilmiyorumm yarin ola hayrola insalalh tekrardan kalirim.hamile
Üzüldüm canım ya, herşey Allahtan artık. En azından daha ileriki zamanlarda olmadı. Beni de ilk muayenede alttan baktı, sonrasında üstten. Alttan bakarkende ölçülü davranıyor doktorlar. Seninkini bilemem ama düşeceği varmış zaten. Umarım diğer transferinde seninle olur bebişin.

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diye😊bu şekil oldu normalmi sence
Canım cidden fena olmuş. Hirodoid krem sür bence birde buraya. Neden böyle oldu ki? Bu progesteron yeri mi kan sulandırıcı mi?

Granadaco Granadaco canım ya sen bilirsin sana sorayım dün ben progestan igne yaptırdım normalde yan dönüp yaptiriyodum karnımın üstüne yatmayın diye dünkü hemsir ben o riski almam bacaktan yapacan yoksa yapmam dedi mecbur kaldım dünden beri bacağım çok ağrıyor taş gibi baldirimdan nerdeyse diz kapağıma yuruyemiyorum merdiven çıkarken çok zorlandım ilaç dagilmadi sanırım sicakmi uygulayım yada bir Dr göstereyim mi taş gibi.
Ben ayaktayken bile yapıyorum canim ama progestan yağlı bir ilaç olduğu için bacakta kalçaya göre daha çok ağrı ve topaklanma yapar. Şişme yoksa sıcak uygulama yapabilirsin canim🌸 zamanla geçer 🤗

X