Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aa varmı öyle bir imkanımız süper hemen bir bakayım benim bu morluklar 2uc aya zor geçer gibi çok sağol canım
Rica ederim canim Bide sürekli aynı bölgeye yapma. Bölge olarak dönüşümlü olsun ve ilacı çok yavaş ver ardından ilac bittikten sonra 10 a kadar say ve iğneyi öyle çıkar

Çok geçmiş olsun , yapışıklıkların etkili olduğunu duymuştum . İnşallah ameliyatınızı da olun güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Ben bunun vajinal ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ,olmuyorsa olmuyor benim diğer 3 gebeliğimdede vajinal yoktu sonuç hüsran, bunda vajinal kaç defa bakıldı sorun yok allaha şükür. Rabbim o canı verecekse ne yaparsak yapalım veriyor.

Rica ederim canim Bide sürekli aynı bölgeye yapma. Bölge olarak dönüşümlü olsun ve ilacı çok yavaş ver ardından ilac bittikten sonra 10 a kadar say ve iğneyi öyle çıkar
Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence

Eklentiler

• IMG_20210215_113309.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 70
Evet canım haklısın aslında bahane rabbim verecekse ne olursa olsun devam eder gebelik doktorlarda zaten sakıncası yok diyorlar ama işte zaten biz hep aman birsey olacak korkusuyla yaşayınca ama arkadaşımız ondan sonra oldu diyince bı tereddüt ettim rabbim nasip ettiysa embriyo genetigide saglikliysa hicbirsey olmaz aslında

Evet vajinalin bir zararı olmaz diyor bütün doktorlar doğru olabilir yada zaten dusecekse tetiklemis olabilir rabbim ol derse hepsi bahane demekki zamanı varmış canım tabiki bak ne güzel hamile kalabildin vücut alıştı diğeri daha kolay olur yapisiklik neden olmuş rahminde niye transfer öncesi halledilmedi?

Elbette sebepler arıyoruz ,ben o zamanlar öyle saçma sebepler buluyordum ki , şimdi gülüyorum mesela. Doktorum o zaman demişti ama asla sebep ve suçlu arama diye bu öyle güzel işleyen bir sistem ki ,eğer bu sistem olmasa dünya üzerinde sağlıklı insandan çok sağlıksız insanlar olurdu diye.

Granadaco canım ya sen bilirsin sana sorayım dün ben progestan igne yaptırdım normalde yan dönüp yaptiriyodum karnımın üstüne yatmayın diye dünkü hemsir ben o riski almam bacaktan yapacan yoksa yapmam dedi mecbur kaldım dünden beri bacağım çok ağrıyor taş gibi baldirimdan nerdeyse diz kapağıma yuruyemiyorum merdiven çıkarken çok zorlandım ilaç dagilmadi sanırım sicakmi uygulayım yada bir Dr göstereyim mi taş gibi.

Gerçekten doğru düşüğe hiç uzulmemek hatta çok zor olsada sevinmek bile gerekmiş çünkü sağlıksız olanı vücut aktarmış rabbim ne güzel yaratmış bizi gayet güzel işleyen bir sistem var biz bilmesekte saglikliysa zaten hersekil devam edecek

Daha onceden beri vardir zaten ama onemli derecede degil demislerdi dediki bana doktor bunu deniyelim olmadi bidakinde ameliyat olursun demisti ya dedigin gibi simdi vakti degil dmekki insalalh su ameliyattan aonr sorunsuz tekrardan kalirimda allahin izniylen

Arkuat uterus değil demi seninki yapisiklikmi tamam canım hemde bakmış olurlar rahme histeroskobi iyi uygun olsaydı bende yaptırırdim bu tedavimde ama çok ucuktu fiyati

Arkuat uterus değil demi seninki yapisiklikmi tamam canım hemde bakmış olurlar rahme histeroskobi iyi uygun olsaydı bende yaptırırdim bu tedavimde ama çok ucuktu fiyati
Aynen arkuat uterus beninki kiz bahcecide bana 5500 mu demislerdi ama bursa 1500 yaptircam ameliyati aradaki farka bak
Ya aynen bare rahim ne var ne yok gorurler bare nblm en azindan daha iyi olur temizlenir hersey diye duaunuyoruk tabi allah kerim ya

Bu arada senin o morluklari gordum icim gitti allahim acilarini dindirsinn rabbim sabir versin valla ne diycegimi bilemedim ya

Canım kürtaja gerek kalmadığına çok sevindim. Ameliyatını da hayırlısıyla ol zaten ufak operasyonlar demekki rahimde ki durum sebep oldu kim bilir. Güzelce 2 ay da dinlenirsin bak böyle durumda bile kolayca hamile kaldın diğer türlü çok daha rahat kalacaksın kısmetse o güzel haberlerini alacağız burada ve yine gününü sayıcaz aynı heyecanla

Eşim yapıyor zaten ben yapamıyorum koldan yapalim birazda dedim iki gün yaptık oda kol göbekten zor oluyor diyince birşey diyemedim bı iğne yapabilen o var onuda sogutmayayim diyebu şekil oldu normalmi sence
Görünce canım acıdı resmen çok morarmış acaba beyaz tenli falan mısın belki ondanda olabilir hassastır cildin belki. İğneyi yaptıktan sonra kolla yalı pamukla bir kaç dakika bastır ovalama. Bende çok var sanıyordum ama seninkinin yanında pek bişey sayılmaz. Cildim esmer benim belki de ondandır

Insalalh inslalahhh caninn benimm rabbim buyuk aynen bu sorunli bile kaldiysam inslalah ozman tam rahmim duzeldiginde daha iyi olur bakalim bol dua edicem akliniza geldikve benim icinde ederseniz cok sevinirimm cunki en buyuk yapilcak sey bu :)

Aynen benim dondurulmuş transfer olacak. İnşallah benimde tutunur sizin gibi. Çok teşekkürler bu güzel bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…