Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
Bnde kanamalı geçirdim bu süreci ve Rabbim hyrlisini veriyor cidden en azından hamile kalabiliyorsun. Rabbim hyrli zamanda hyrli olanını nasip etsin

Insalalh benimde korkum bidaha kalabilirmiyim diye korkuyoeum zaten guc bela oldu
Tabiki kalabilirsin cnm bak hamile kalabildin ama olmadı kötü düşünme nasip değilmiş elimizden hicbirsey gelmiyor yüreğinin yandığını içinin sizladigini o kadar iyi anlıyorum ki bende 6 sene sonra ilk defa hamile kaldim ama devam etmedi saglikli degildi maddi manevi her türlü üzülüyoruz hayirlisi böyleymiş rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bizlerede inşallah

Allsh razi olsun insallah tekrardan kalabilirim tek endisem bu cok zorrlmus cagresiz kalmak ama

Aynen degisik bi aci yasiyorum cok farkli tarifi mumkun degil ama rabbim.insallah birdaha nasip eder kim istiyorsa bu arada 6 yil boyunca cocuk olmadimi hic yani ne dedi doktorlar bakalim yarin kendi doktoruma gidicem kontrole insalalh bir sorun olmaz saha faLa

Bnde kanamalı geçirdim bu süreci ve Rabbim hyrlisini veriyor cidden en azından hamile kalabiliyorsun. Rabbim hyrli zamanda hyrli olanını nasip etsin
Aminn aminnn aynen bende oyle avuttum kendimi en azindan hamile kalabildim ama bidqh iate kalabilirmiyim orqai mechul tabi insaalh en kisa aurede kalabilirim

Bnmde ilk kese kontrolü muayene etti alttan 1 gün sonra olan oldu serum ilaç o bu durdu bi şekilde
Beni durduda ama dusmuski demekki o gun icinde gitti cocuk ama ben hep diyorum benim hic bir problemim yoktu hic bir sekide ama o ultrasonsa oyle yandi canim ya sanki icime onu sokerken yemin ediyorum boyle bisey yirtilmiscasina canim yandi zaten sonra olul oluk kan

6 yıl boyunca dogal yolla olmadi sonunda tüp bebege karar verdik ilk deneme pozitifi gördük çok şükür ama gelisimi olmadi 9 haftalikti kurtaj olmak zorunda kaldım hayırlısı böyleymiş nasipse mart gibi ikinci denemeye baslicaz bakalim hayırlısı
Kendi doktoruna muhakkak git bi görün cnm

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
Yaaa gerçekten mi şok geçirdim okurken nasıl üzüldüm bilemezsin seninle hep yazıştığımız için çok etkilendim neden öyle olduğu hakkında bir bilgi var mı. Nasip kısmet gerçekten ama ben çok üzüldüm

Yani yarin bellu olucak asil kendi doktoruma gittigimde ama ben herkea sey diyor iste vajinal ultrason etkilemiyo ama demekki beni etkiledi cunk ondan sonra oldu hersey ya yine sunu dusunuyorum bilmiyorum belkide yanlis ama hamile kaldim sorunsuz bir sekilde ilerliyordu hic bir kanamam olmadi o olaydan sonra ne olduysa oldu doktor bunu kabul etmiycek ama of bilmiyorumm yarin ola hayrola insalalh tekrardan kalirim.hamile

Anladim simdi
Ya tabi herseyin hayirkisi ilk etapta bence yine bin sukur benim bebek kendi dusmus belkide kuetaja gerek kalmaz belki 1 ya dinlendirir ve transfer eder hemen ve inslaalh seninde benimde kim istiyorsa tez vakitte tutar ya sey kotu hani ugrasiyon ugrasiyosun tutunmus sonra bi bakiyon gitmis cok degisik bi duygu bu

Valla kizlar biz transferden sonra bi 20 gun falan yasakladik. Ondan sonra normal hayatimiza devam ettik 12. Haftaya girmek uzereyiz hic sorun yasamadik cok sukur. Ama herkeste farkli seyredebilir aman dikkaaaattttt
Onlar hayatından memnun anacım biz de yasak koymadık ama herkes dr.'una uysun. Yasal uyarı

Bu konuda hiç bişey diyemiyorum ya dediğin gibi seni etkiledi ya da tamamen tesadüf oldu bacım. Geçen ben kanama için gittiğimde pazar günüydü doktor yoktu orada ebeler vardı ben onlara anlattım ebeler bana dediki yazık tüp bebekmiş doktor çağıralım o baksın bizim alttan kurcalamamız olmaz dedi. Ama doktor gelince karından net göremedi alttan da baktı neyseki zarar görmedim ama herkeste aynı etki mi olur bilemedim. Nasip kısmet diye düşünelim artık ama yine hamile kalabilirsin bunda nasıl kaldıysan dondurulmuş var mı

Kasık ağrısı oluyor ki normal. Ben bildiğin âdetli gibiydim ilk başta. Lekesi olmayana da hiç denk gelmedim yani. Boş yere canını sıkma uzan yine.

Aynen dondurulmua var allahtanda onlari deniycez artik
Ya bunye bencede bunye demekki benimki hassas yada baska birsey bilmiyorumki artik ama riski yokmus demekki bu dunyada allah buyuk artik insallah tekrardan rabbim yuzumu gulduru insalalhhhhhh

Kasık ağrısı oluyor ki normal. Ben bildiğin âdetli gibiydim ilk başta. Lekesi olmayana da hiç denk gelmedim yani. Boş yere canını sıkma uzan yine.
Hadi ya o kadar geliyomuydu canım...Valla yatıp duruyorum sürekli ..Bi yemek hazırlıyorum mutfakta dikildigim yerden ...Bide bulaşığı fln hallediyorum işte kendimi çok yormadan ..onun dışında bişey yapmamaya çalışıyorum..Şu keseyi kalp atışını görsek de biraz gönlümüz rahatlasa

Ya bende de hep adet ağrısı var ya bugün 7+0 oldum ama belim ve kasıklarım adet gibi ağrıyor hiç farkı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…