Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sağol canım Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲 rabbim ol dedikten sonra hepsi olur buna şüphem yok betayi bı yorumla bakalım ilk 12.guncarsamba 174.9 sonra 14.guncuma 547.9 ve 18.gun salı 967.4(burda bir dengesizlik mevcut) en son 20.gun Perşembe 1866 olarak ölçüldü hepsi aynı saatte en son verdiğim persembe diğerlerinden 3.5 saat sonra.
Cok ilginç gercekten. 14'le 18 arası kötü gitmiş ama 18'le 20 arası normal. Bu değerlere göre salı gitmelisin bence 👍

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm😔 allahım tez zamanda sağlıkla nasip etsin yerini doldursun inşallah 🤲🏻

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
Çok üzüldüm canim ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla saglikla tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah 🤲

Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine. Vardır bunda da bir hayır belki de sağlıksızmış bir de daha ilerde olduğunu düşün o zaman çok daha yıkıcı olurdu.

Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine. Vardır bunda da bir hayır belki de sağlıksızmış bir de daha ilerde olduğunu düşün o zaman çok daha yıkıcı olurdu.
Aynen bende onla avutuyorum.kendimi nasip degilmia demekki cok uzuldum ama bunuda atlaticam gececek bi sure sonra insallah tekrardan hayirlisiylan hamile kalirim

Aynen bende onla avutuyorum.kendimi nasip degilmia demekki cok uzuldum ama bunuda atlaticam gececek bi sure sonra insallah tekrardan hayirlisiylan hamile kalirim
En önemlisi zaten pozitif düşünmek. Olumlu düşün ki olumlu olsun. Dualarım seninle canım, tez zamanda sağlıklı bebeğin olsun inşallah. 🙏🏻🧿

Cok ilginç gercekten. 14'le 18 arası kötü gitmiş ama 18'le 20 arası normal. Bu değerlere göre salı gitmelisin bence 👍
Kafamı karistiranda o oldu zaten inşallah toparlamistir gideyim zaten olumluysa her şekil görünür zaten 👍

Aaahh canım ya hepimiz gibi okadar çok istiyordunki bunu çok iyi farketmistim hayırlısı buymuş demekten başka söz yok rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ilk denemenmiydi?

Aaahh canım ya hepimiz gibi okadar çok istiyordunki bunu çok iyi farketmistim hayırlısı buymuş demekten başka söz yok rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ilk denemenmiydi?
Ilk defa hamile kaldim iste oda nasip degilmis benim tek korkum birdaha kalamamak nblm degisik bi duygudayim tarif edemiyorum boyle icimxen avazim ciktigi kadar bagirmak geliyo resmen ama bi yandan diyorum ya ilerlwyn zamanda olsaydi demkki saglikli bi bebek degilmis umarim.tekrardan kalabilirim

Çok çok üzgünüm 😞 yaşadığın hissin nasıl bir şey olduğunu çok iyi anlıyorum . İnsanın elinden hiçbir şeyin gelmediği bir durum maalesef . Elimizden tek gelen , umudumuzu kaybetmemek . Her şeyde bir hayır vardır diyebilmek . Sen elinden gelen her şeyi yaptın gerisi Rabbime kalmıştı . En kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ile evladını kucağına alabilirsin .

Ilk defa hamile kaldim iste oda nasip degilmis benim tek korkum birdaha kalamamak nblm degisik bi duygudayim tarif edemiyorum boyle icimxen avazim ciktigi kadar bagirmak geliyo resmen ama bi yandan diyorum ya ilerlwyn zamanda olsaydi demkki saglikli bi bebek degilmis umarim.tekrardan kalabilirim
Çok haklısın aslında düşüğe uzulmemek gerekmiş rabbim öyle muazzam yaratmiski bizi anormal olan embriyoyu vucud kabul etmeyip dışarı atıyor sağlıksız olduğu için hiç merak etme bı kere hamile kalan sonra daha kolay oluyormus beyin demekki hamile kalabiliyorsum diyormuş duyduğum.en kısa zamanda tekrardan nasip eder rabbim inşallah.

Ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı buymuş demekki inşallah tekrardan sağlıkla hamile kalırsın pozitif olmaya çalış tekrardan olacak bu sefer sonuna kadar bu güzel duyguyu tadıcaksın eminim

X