- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.421
Ay evet garibim senin adeti ne bekledikIşte onun da 3 aydan sonra geçiyordu. Ben bide âdet bekliyordum ya, hehh tamam geliyor diyordum. O kadar âdetle aynı yani
Geçer 1, 2 haftaya rahatlarsın inşaallahAy evet garibim senin adeti ne bekledikdoğru dedin valla birebir aynı ağrı
Canım şimdi gördüm çok ama çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bir şekilde yavruna kavuşmanı nasip etsin Allah büyük umudunu kaybetme her şey insan içinAminnn aminn cumlemizin rabbim olanlari bagislasin olmayanlrada hayirlisiylan versin insallahhh
İnanın olay hamile kalmak değil o bebeği sağlıcakla kucağınıza alabilmeniz 3 normal gebeliğim var 2 si kürtajla sonlandırıldı. Böyle acılar olunca hamile kalmanın bir önemi olmuyor . Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alabileceğimiz hayırlı gebelikler nasip etsin .Allsh razi olsun insallah tekrardan kalabilirim tek endisem bu cok zorrlmus cagresiz kalmak ama
Merhaba bende estrorm kullandım , antibiyotik ve bir tanede bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullandım . Prolutex iğnem ve fitilim vardı . Antibiyotik ve bağışıklık baskılayan ilacı transferden önce bıraktım . Diğerleri devam etti . Sonra estrofermide bıraktım . Prolutex devam .Kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorumHergün okuyorum msjlarınızı. Heer pozitif msjı okuduğumda inş biz bekleyenlerede nasip olur diyorum. En sın histereskopi oldum 3 polip alındu bayada büyükmüş. Şimdi taçransfer sürecine başladık. Estorfem içiyorum şimdilik günde 3 tane. Başka birşey vermedi doktor. Cuma kontrole gidicem. Bakalım transfer ne gün olacak. Transferden önce sizller ne kullandınız acaba
Aminn aminn dogru cok dogruuu saglikli bebek saglikli gebelik nasip etsinn allahim.insallahhhhhİnanın olay hamile kalmak değil o bebeği sağlıcakla kucağınıza alabilmeniz 3 normal gebeliğim var 2 si kürtajla sonlandırıldı. Böyle acılar olunca hamile kalmanın bir önemi olmuyor . Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alabileceğimiz hayırlı gebelikler nasip etsin .
Allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim kimseye yasatmasin boyle birsey saglikli bir gebelik nasip edr insallah tekrardanCanım şimdi gördüm çok ama çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlı bir şekilde yavruna kavuşmanı nasip etsin Allah büyük umudunu kaybetme her şey insan içinçok geçmiş olsun
Hayırlı olsun şimdidenKızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorumHergün okuyorum msjlarınızı. Heer pozitif msjı okuduğumda inş biz bekleyenlerede nasip olur diyorum. En sın histereskopi oldum 3 polip alındu bayada büyükmüş. Şimdi taçransfer sürecine başladık. Estorfem içiyorum şimdilik günde 3 tane. Başka birşey vermedi doktor. Cuma kontrole gidicem. Bakalım transfer ne gün olacak. Transferden önce sizller ne kullandınız acaba
Diğer ilaç ve iğnelere cumadan sonramı başlar acaba. Kaç gün sonra transfer oluyor. Bugün 3.günüm adetin ilk günü başladım ilaçaMerhaba bende estrorm kullandım , antibiyotik ve bir tanede bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullandım . Prolutex iğnem ve fitilim vardı . Antibiyotik ve bağışıklık baskılayan ilacı transferden önce bıraktım . Diğerleri devam etti . Sonra estrofermide bıraktım . Prolutex devam .
Bende bunları içiyorum. Cuma kontrole gidicem. Kaç gün sürüyor bu süreç .adetin ilk günü başladım bugün 3.günüm. İğne filan olacakmı.devamında hiç doktora sormak aklıma gelmedi. 2sinide transfer edecek. 3.gün embriyosu. Heycanla bekliyorumHayırlı olsun şimdidenestrofem folik asit ve dvitamini bu ikisini devamlı kullanıyordum zaten
Son aşamaya gelmişsin hayırlı olsunKızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorumHergün okuyorum msjlarınızı. Heer pozitif msjı okuduğumda inş biz bekleyenlerede nasip olur diyorum. En sın histereskopi oldum 3 polip alındu bayada büyükmüş. Şimdi taçransfer sürecine başladık. Estorfem içiyorum şimdilik günde 3 tane. Başka birşey vermedi doktor. Cuma kontrole gidicem. Bakalım transfer ne gün olacak. Transferden önce sizller ne kullandınız acaba
Amin inşallah koficim. Çok heycanlı bölümler bekliyor bakalım. İnşallah güzel sonuçlanırSon aşamaya gelmişsin hayırlı olsunbizim dr coraspinle 3 tane estrofem başlatıyor. 2. Kontrolde ilaveler yapıyor canım. Hadi hayırlı bereketli olsun inşaallah
Valla hala kullanıyoruz hamile kaldıktan sonra bile iğnelere hala devamBende bunları içiyorum. Cuma kontrole gidicem. Kaç gün sürüyor bu süreç .adetin ilk günü başladım bugün 3.günüm. İğne filan olacakmı.devamında hiç doktora sormak aklıma gelmedi. 2sinide transfer edecek. 3.gün embriyosu. Heycanla bekliyorum
ben hala prednol ilacına devam ediyorum ya bu normal mi acaba benim gibi transfer sonrası prednol içmeye devam eden var mııValla hala kullanıyoruz hamile kaldıktan sonra bile iğnelere hala devam
Transferden 5 gün önce bağışıklık için Bi hap başlayacak o sadece 5 gün kullanılıyor prednol adı muadilleri de var. Ekstra olarak iğne ve fitil. Transfer günüyle birlikte de ilave olarak kan sulandırıcı iğne hepsi devam yani prednol hap harici
Çoğu dr kalp atışıyla estrofemi kesiyor biliyor musun? Sen 10. Haftadasın. Çoktan duymuşsundur kalbi.Estrofem bacaklarımda ağrılı şişlikler çıkmasına sebep oldu “eritema nodosum” diyolar
Başına gelen varmı ?
Sabah akşam birer tane içiyoeum
Hoca günde 1 e düşür
Kanaman olursa yine aynı devam et dedi
Kanama diyince korktum kesmedim ilacı ama 2 taneden 4 taneye çıktı şişlikler şimdi
Aaa onu sadece 5 günlük kullandırmıştı bana neden acaba devam ettiriyor anlayamadımben hala prednol ilacına devam ediyorum ya bu normal mi acaba benim gibi transfer sonrası prednol içmeye devam eden var mıı
bana transfer günü dedi ki kese görene kadar hepsine devamm keseyi görünce ilk prednolü kesicezAaa onu sadece 5 günlük kullandırmıştı bana neden acaba devam ettiriyor anlayamadım