Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Onu hiç tecrübe etmedim canım. O yüzden ne desem yalan olur. Ama yavaş artıp gebeliği devam eden de oldu. Inşaallah herşey yolunda gider canım. Dua edicem senin için
Sağol canım Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim ol dedikten sonra hepsi olur buna şüphem yok betayi bı yorumla bakalım ilk 12.guncarsamba 174.9 sonra 14.guncuma 547.9 ve 18.gun salı 967.4(burda bir dengesizlik mevcut) en son 20.gun Perşembe 1866 olarak ölçüldü hepsi aynı saatte en son verdiğim persembe diğerlerinden 3.5 saat sonra.

O lekeler olabiliyor korkmayın bende de oldu bir defa ama sorun yoktu . Burada bir çok arkadaşta oluyor hatta . Dinlenin bugün bol bol . Evet 10 gün sonda kalp atışını duyarsınız muhtemelen

Tamam canım rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Saol canım Hepimiz inşallah . Bu arada betalarını yazdığın mesajı okuyordum 14-18 dışında bence güzel yükselmiş , bazen olabiliyor benimde 11.-13 tam 2 kat değildi bir 421 biri 820 gibiydi ama sonra katladı gitti . Doktor kontrolü ne zaman ?

Sizin tek embriyo muydu ? Sanki ikiymiş de biri gelmekten vazgeçmiş gibi artmış değeriniz son değer gayet olması gerektiği gibi artmış

Çok merak etmtekte iyi değil aslında ay bu huyum işte normalde iki defa istediler tamam dediler sonra ben yine gittim kenfjm kan verdim orda bı dengesizlik olmuştu asistana yazdım beklediğimiz hibi değil iki gün sonra tekrarla dedi tekrarladım bu kez katlamisti şükür şu an ne durumdayım bilmiyorum öğleden sonra iğneye gidecem birdahami yaptırsam gidişata baksam diyorum sonrada aman daha fazla kafam karışmasın diyorum salı gün gidecektim kontrole az dahami beklesem bilemedim kofi arkadaşta ilk kkntrolune git dış gebelik falan olursa dedi kafam çok karışık yani

Sizin tek embriyo muydu ? Sanki ikiymiş de biri gelmekten vazgeçmiş gibi artmış değeriniz son değer gayet olması gerektiği gibi artmış
Tek embriyo idi canım anlsmadimki bir dengedizlik oldu inşallah toparlamistor sürekli beta baktirasim geliyor yolundami diye ama bukezde kafam karışıyor evet sonraki güzel artmış gibi en iyisi keseyi bekleyeyim

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
Canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum Çok üzüldüm Çok geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet versin inşallah..Rabbim nefes vermemis demekki.

İkinci deneme ;28ocakta 5. Gün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Troidim de var
9 şubatta beta hcg 314,50
11 şubatta beta hcg 338,40 bir embriyo da problem olabilirmiş artışa bakılacak dendi
13 şubatta beta hcg 419,50 estrofem ve prognex kestiler
Sanırım benim yine hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…