Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen dondurulmua var allahtanda onlari deniycez artik
Ya bunye bencede bunye demekki benimki hassas yada baska birsey bilmiyorumki artik ama riski yokmus demekki bu dunyada allah buyuk artik insallah tekrardan rabbim yuzumu gulduru insalalhhhhhh
Canım çok şükür dondurulmuşun var imkanlarımız var umudumuz var elhamdülillah 🤲 Hamile kalabildiğini gördün yine olur Allah'ın izniyle 🤲
Benim arkadaşımin eşi erkek sebebli hiç olma ihtimali yokmuş çok araştırdılar doktor doktor gezdiler ..Koruyucu ailelik başvurusunda bulundular.Simdi bı tane oğulları var 7 aylik 😇4 aylıkken aldilar..Öylesine mutlular ki ..

Kizlar bugun sabah yine hafif kanamam oldu dogum evine gittik ultrasonla balti ordakiler bebegiki kaybetmisim dusmus kan tahlili falanda aldilar benden demekki nasip degilmis
Çok üzgünüm mslhope, Allah tez vakitte yerini doldursun inşaallah 😞 kalp sesini duymadan yada kürtaja gerek kalmadan bu şekilde atlatman, Allah'ın sana olan merhametinden canım. Sonradan olunca inan ki daha zor. Rabbim yardımcın olsun 😘♥️

Aynen dondurulmua var allahtanda onlari deniycez artik
Ya bunye bencede bunye demekki benimki hassas yada baska birsey bilmiyorumki artik ama riski yokmus demekki bu dunyada allah buyuk artik insallah tekrardan rabbim yuzumu gulduru insalalhhhhhh
Çok şükür varmış ne güzel onları denersiniz sanırım 2 ay falan ara verirler ama çok arayı açma düştüğün ardı gebelik denir merak etme ben şimdiden çok eminim transfer sonrası pozitifi göreceğine. Demekki sağlıksız bazen üzücü olsa da böyle şeyler daha iyi

Canım çok şükür dondurulmuşun var imkanlarımız var umudumuz var elhamdülillah 🤲 Hamile kalabildiğini gördün yine olur Allah'ın izniyle 🤲
Benim arkadaşımin eşi erkek sebebli hiç olma ihtimali yokmuş çok araştırdılar doktor doktor gezdiler ..Koruyucu ailelik başvurusunda bulundular.Simdi bı tane oğulları var 7 aylik 😇4 aylıkken aldilar..Öylesine mutlular ki .
Aynen binsukurki imkanlar var ve bana yine bin sukurki hic birsey demedi doktor herkes cok sasirdi hersey cok yolundaydi diye ama nasip kismet yani sabah cok dahq kotuydumde simdi birqzdaha iyiyim ya zaman gecrikcede dahada iyi olucam banada ders oldu bazi seyler tecrube ediniyoruz iste insallah hayirlisiylan tez vakitte araniza katiliriim bende ;(

Kızlar sizleri uzun zamandır takip ediyordum yaklaşık aynı günlerde transferlerimiz olmuştu bnm 19 ocaktı bu gün kontrolden çıktım 5+6 günlük gözüküyor dedi mini kalp atışı dinledik ve progesteron iğne artık kullanma dedi normalde 3 aya kadar kullanmamız gerekmezmiydi ?
Bende keseyi gördüğümde progestan iğneyi artık kullanma dediler sadece fitili kullanıyorum hatta estrofemide bıraktırdılar

Çok şükür varmış ne güzel onları denersiniz sanırım 2 ay falan ara verirler ama çok arayı açma düştüğün ardı gebelik denir merak etme ben şimdiden çok eminim transfer sonrası pozitifi göreceğine. Demekki sağlıksız bazen üzücü olsa da böyle şeyler daha iyi
Ya ben yin3 sukrediyorumki bebek kendi dusmus cok erken dustu ya ilerleseydi nblm daha kotu simdi belkide ilacla hoop kendine gelicek rahmim
Ya insallah tutar insalalh hayirlisi olsun diyorum hep rabbim saglikla tekradan kalmayi naip etsinmm

Çok üzgünüm mslhope, Allah tez vakitte yerini doldursun inşaallah 😞 kalp sesini duymadan yada kürtaja gerek kalmadan bu şekilde atlatman, Allah'ın sana olan merhametinden canım. Sonradan olunca inan ki daha zor. Rabbim yardımcın olsun 😘♥️
Aminnn aminnn bende oyle dusunuyorum ilerleyip olsaydi daha zordu kendiliginden dustu binsukur simdi olaclarla atlaticam insalalh belkide bakalim yarin hersey net belli olucakta
Ama nblm ya cok sacma bi haldeyim suan

Hadi ya o kadar geliyomuydu canım...Valla yatıp duruyorum sürekli ..Bi yemek hazırlıyorum mutfakta dikildigim yerden ...Bide bulaşığı fln hallediyorum işte kendimi çok yormadan ..onun dışında bişey yapmamaya çalışıyorum..Şu keseyi kalp atışını görsek de biraz gönlümüz rahatlasa
Topiği baştan sona okusana bi. Herkeste oldu leke yada kanama. Ben sulandırıcılardan diye düşünüyorum. 1 arkadaşın olmadı lekesi. O da sulandırıcı kullanmadı hiç 😊 dediğin gibi iş güç bir yere kaçmıyor ya. Yan gel yat 😏

Aminnn aminnn bende oyle dusunuyorum ilerleyip olsaydi daha zordu kendiliginden dustu binsukur simdi olaclarla atlaticam insalalh belkide bakalim yarin hersey net belli olucakta
Ama nblm ya cok sacma bi haldeyim suan
Insan inanamıyor dimi? Dediğin gibi karışık duygular. Dr.un bakalım ne diycek canım

Topiği baştan sona okusana bi. Herkeste oldu leke yada kanama. Ben sulandırıcılardan diye düşünüyorum. 1 arkadaşın olmadı lekesi. O da sulandırıcı kullanmadı hiç 😊 dediğin gibi iş güç bir yere kaçmıyor ya. Yan gel yat 😏
Aynen valla canım yan gelip yatıyoruz 😅Rabbim inşallah kucaklarımiza aldığımız günleri de gösterir bizlere 🤲

Insan inanamıyor dimi? Dediğin gibi karışık duygular. Dr.un bakalım ne diycek canım
Yemin ederim gittim ya ultrasona diyorumki iyi bakin saga bakin sola bakin yav sanki bilmiyolar isi insana ruya gibi geliyor boyle uyuyip uyanayimda biri desin ruyaydi yada saka yaptik sana
Aynen bakalim yarin bare insallah hayirli haber alirimda

Ya ben yin3 sukrediyorumki bebek kendi dusmus cok erken dustu ya ilerleseydi nblm daha kotu simdi belkide ilacla hoop kendine gelicek rahmim
Ya insallah tutar insalalh hayirlisi olsun diyorum hep rabbim saglikla tekradan kalmayi naip etsinmm
Aynen canım ilerde olması çok yıpratıcı olurdu buna şükür. Dualarımdasın güzel haberini alıcaz en yakın zamanda. Maalesef tüp bebek süreci böyle başımıza ne zaman ne gelecek hiç bilmiyoruz

Evet âdet ağrısı gibi oluyor. Benim şuan tamamen bitti. Ama kuzenimin 3 ay sürüyordu. 4 çocuğunda da öyle oldu onun.
Hadi ya neden öyle acaba bir de genelde şey derler ilk 3 aydan sonra vücut hamileliğe alışırmış derler ilk başlar daha zor diyorlar ağrılar daha çok olurmuş. Ağrı beni rahatsız etmiyor aslında ama birşey olacak diye endişeliyim sanki her an tuvalete gitsem adet başlayacakmış gibi oluyor

Aynen canım ilerde olması çok yıpratıcı olurdu buna şükür. Dualarımdasın güzel haberini alıcaz en yakın zamanda. Maalesef tüp bebek süreci böyle başımıza ne zaman ne gelecek hiç bilmiyoruz
Aynen yine halime bin sukurrr binnnn

Allah razi olsun insallahh hayirlisiylan tekrardan gebe kalirim 🙏🙏

Yemin ederim gittim ya ultrasona diyorumki iyi bakin saga bakin sola bakin yav sanki bilmiyolar isi insana ruya gibi geliyor boyle uyuyip uyanayimda biri desin ruyaydi yada saka yaptik sana
Aynen bakalim yarin bare insallah hayirli haber alirimda
Bide en son vardı. Insan şaşırır tabii 😑 hakkında hayırlısı olsun canım ♥️

Hadi ya neden öyle acaba bir de genelde şey derler ilk 3 aydan sonra vücut hamileliğe alışırmış derler ilk başlar daha zor diyorlar ağrılar daha çok olurmuş. Ağrı beni rahatsız etmiyor aslında ama birşey olacak diye endişeliyim sanki her an tuvalete gitsem adet başlayacakmış gibi oluyor
Işte onun da 3 aydan sonra geçiyordu. Ben bide âdet bekliyordum ya, hehh tamam geliyor diyordum. O kadar âdetle aynı yani 😁

X