- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.681
Hımmben yarın her türlü hemşireye sorayım
bugun gece uyumayin beni yanliz birakmayin kizlar odada tek basima duvarlar ustume geliyordua edicem ballı böreğim.korkma temiz çıkacak inşlhhh bak bende boşa evham yapmışım okdr.ne zamn cıkacak sonuc??bugunmu yrn mı?
Peki neler oldu sonucunuz ne cikti sonra neler olduMerhaba sperm DNA, fish ve spermiogram yapıldı , üçüne bin küsür verdik ya binüçyüz ya bin yüz, kusuratı tam hatırlamıyorum. 3 haftada çıktı sonuç.
yaaa seni yirim sen baya darlanmışssın mrk etme herkes uyusada ben gece kuşuyum ne zamn istiosan yaz bebem yalnz değilsin bacıların yanındabugun gece uyumayin beni yanliz birakmayin kizlar odada tek basima duvarlar ustume geliyor
Oyy kuzu inşallah temiz çıkarbugun gece uyumayin beni yanliz birakmayin kizlar odada tek basima duvarlar ustume geliyor
al işte gelde ağlamayaaa seni yirim sen baya darlanmışssın mrk etme herkes uyusada ben gece kuşuyum ne zamn istiosan yaz bebem yalnz değilsin bacıların yanında
Haha kızı niye uyandırıyor
Ama bende ağlarım ozamnal işte gelde ağlama
Utandırıyon olacakHaha kızı niye uyandırıyorkocasına kavuşan kimdi sanki başka biriydi
he valla eşim aryr sürekli evimiz bombos diyo özür dilerim diyo agliyo
Haha kızı niye uyandırıyorkocasına kavuşan kimdi sanki başka biriydi
Valla ağlamalık doluyum bende. Üst üste gelen olaylarda ağlayamadım
Ama kuzumm bak eşinle konuşmussun demekki iyi durumda.özür dilicek ne vr bunda ağzına tukurdumun kovitini biz mi istioz ama gelıo işte biyerlerden eşin atlatacak korkma senn negatıf cıksnda öncelık bu.kocasına kıyamaz kuzum yaaaaahe valla eşim aryr sürekli evimiz bombos diyo özür dilerim diyo agliyo
Valla hepimizin ucunda zaten ben bi salarsam zırıl zırıl ağlarım dahada tutamazsınız beniValla ağlamalık doluyum bende. Üst üste gelen olaylarda ağlayamadımiçime oturdu
Oyyy oyyy vallahi zor. Bilirim. Biz sadece odaları ayırdığımız da bile çok zorlandık. Gün içi gidip gelip sarılırız birbirimizden destek alırız ama o covid zamanı 3 hafta temas edemedikhe valla eşim aryr sürekli evimiz bombos diyo özür dilerim diyo agliyo
Aynen bacikoo bosverrr banada devlet bakiyor dermisim****harbiden öyle 12sendr bu sektörde çalıştım hazır giyimde vallaha bıktım uzunca bi sürede yapmak istemiomkocam baksın artık yeter
Ama senin gözyasını severim;( bak valla gözlerim doldu şuannn benide ağlattın;(((
Benim bacikom heyecanlanmismi bakimKuşum sabh 9.30da burda ol dediler kntrl olacakmıs snra çözdürme öğlene transfer olur dediler.aslnda çok sakinmdir ama bgn heycan yaptm