Aralık - Ocak Transfer olacaklar

canm bnm bugunmuydu transferin nasl gecti hic aklm basmda degil kusuruma bakma insallah hapsolmuslardir icine 9 ay snra cikar bebislerin veye bebeisin cnm bnm
Yok benim ki dündü Estağfirullah ne kusuru bi sürü insanız burda hangi biri aklımızda kalacak inşallah anneleri gibi inatla tutunmuşlardır bırakmazlar beni

Bebem kaç gündr ağzımın tadı yoktu,belm bacaklarm ağrıyodu böle grip gibi kafamı kaldırcak halim yoktu yattım hep.ama test negatif cıktı birden iyileştim valla psikolojıkte oluyor
Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolur 3 gibi verdim testi 250 tl imiş test parasi esimde gecen gun ayni saatte verdi gece 12 de msj gelmis o msj acmaya korkarim bn ya

İğneden geçtim ters birşeyler olmasından korkuyorum vücut bazen ters tepkiler veriyor ya korkuyorum ya.
olmaz korkma bu hormonu zaten bizim vücudumuzda salgılıyor yabancı birşey değil kadın içinherhangi bir zararı yok.yağlı oldugu için hemn dagılmıyo tek skntı bu

Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolur 3 gibi verdim testi 250 tl imiş test parasi esimde gecen gun ayni saatte verdi gece 12 de msj gelmis o msj acmaya korkarim bn ya
dua edicem ballı böreğim.korkma temiz çıkacak inşlhhh bak bende boşa evham yapmışım okdr.ne zamn cıkacak sonuc??bugunmu yrn mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…