- 1 Aralık 2019
- 5.680
- 23.066
- 30
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.661
canom sende nasil belirti vardi ya düsün düsün kafayi yicemAminn hepimize benm domestos güzelim gül gayrı güllll gel öpem seni sarılam sanaaaa
İğneden geçtim ters birşeyler olmasından korkuyorumOtur akıllıca yerinde o popondan iğneleri yemek istemiosan sonra dötüm die ağlarsın burda
Yok benim ki dündü Estağfirullah ne kusuru bi sürü insanız burda hangi biri aklımızda kalacakcanm bnm bugunmuydu transferin nasl gecti hic aklm basmda degil kusuruma bakma insallah hapsolmuslardir icine 9 ay snra cikar bebislerin veye bebeisin cnm bnm
Aminn hepimize benm domestos güzelim gül gayrı güllll gel öpem seni sarılam sanaaaa
Yok cnm yok o naz yapıo şuan göbüşüne kıyamıyo ondanİğnenin yan etkisi mi neden oldu sende , bende oksapar bulamadım bugün eczanelerde
insallah cnm bnm.Yok benim ki dündü Estağfirullah ne kusuru bi sürü insanız burda hangi biri aklımızda kalacakinşallah anneleri gibi inatla tutunmuşlardır bırakmazlar beni
Popo da göbüşte gidik bendeYok cnm yok o naz yapıo şuan göbüşüne kıyamıyo ondan
Bebem kaç gündr ağzımın tadı yoktu,belm bacaklarm ağrıyodu böle grip gibi kafamı kaldırcak halim yoktu yattım hep.ama test negatif cıktı birden iyileştim valla psikolojıkte oluyorne gibi seyler hissetin halamin
gizi anlat yoksa dusundukce kendimi hirpaliyrm
Oksapar beni mahvediyor çok açıyor ve iğne yerleri morarıyor hepPopo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar ki
yaaa orası daha evhamlı işte.iğneleri kimi dr kalp atısı duyana kdr kimi teste kdr kimide 3ay kullandırıo her deun protokolu frklı.bende bıktm bu iğnelerdenPopo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar ki
Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolurBebem kaç gündr ağzımın tadı yoktu,belm bacaklarm ağrıyodu böle grip gibi kafamı kaldırcak halim yoktu yattım hep.ama test negatif cıktı birden iyileştim valla psikolojıkte oluyor
Bende de kızarıklık hafif şişlik oluyor ama aşırı değil açıkçasıProlutex canım ya
Merhaba sperm DNA, fish ve spermiogram yapıldı , üçüne bin küsür verdik ya binüçyüz ya bin yüz, kusuratı tam hatırlamıyorum. 3 haftada çıktı sonuç.Merhaba ne kadar ucret odediniz sperm dna hasari icin kac vunde sonucunuz cikti
HımmBende de kızarıklık hafif şişlik oluyor ama aşırı değil açıkçası
olmaz korkma bu hormonu zaten bizim vücudumuzda salgılıyor yabancı birşey değil kadın içinİğneden geçtim ters birşeyler olmasından korkuyorumvücut bazen ters tepkiler veriyor ya korkuyorum ya.
Canım yazmışsındır muhtemelen ama gün boyu giremedim, nasıl geçti transfer.Popo da göbüşte gidik bendeacaba oksaparı progratan iğneyi ne kadar daha kullandırırlar ki
Pehh hain kankalar
dua edicem ballı böreğim.korkma temiz çıkacak inşlhhh bak bende boşa evham yapmışım okdr.ne zamn cıkacak sonuc??bugunmu yrn mı?Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolur3 gibi verdim testi 250 tl imiş test parasi esimde gecen gun ayni saatte verdi gece 12 de msj gelmis o msj acmaya korkarim bn ya