Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım, benim bildiğim kadarıyla kofeinden dolayı fazla içmemeliyiz. Fazla kofein zararlı olabilir. Sen çayı çok içiyorsan yinede açık iç istersen. Bende günlük kahve içerdim ama artık korkumdan içmiyorum

Canım benim de öyle oldu ilk transferimdeki en kaliteli embriyoydu ama kimyasal sonuçlandı şimdikiler bir tık daha düşüktü ama şükür ben de pozitifim seni de teebrik ederim genelde kimyasaldan düştükten sonra hep pozitif duydum

Çayda kafein yok ki ya inanılmaz çaya düştüm. Eşime diyorum, erkekse dedesi kılıklı olucak galiba babamın yanına demliği koy, bitirir. Hiç acımaz açık içiyorum ama iyice su gibi de değil.

Çayda kafein yok ki ya inanılmaz çaya düştüm. Eşime diyorum, erkekse dedesi kılıklı olucak galiba babamın yanına demliği koy, bitirir. Hiç acımaz açık içiyorum ama iyice su gibi de değil.
Canım bir çay bardağı demleme çayda ortalama 50 mg kafein varmış. Hamileyken günde 200-300 mg’yi geçmemeliymişiz. Yani sen açık içiyorsunda zaten, hiç sorun olmaz.

Bende caya dustum cok zorlaniyorum canim istiyor valla gunde en az 5 6 fincan sigarayi biraktim birakali caya devam noruyum

Arkadaşlar yolk saç kaçıncı haftada gördunuz az dahami beklesem diye düşünüyorum şuan sata göre 6+1 diyor ilk gidişim olacak şimdi giderim yine kafaya takarım tam belirginleşir azdaha zaman geçince inşallah rabbim nasip eder

Yolk u gördüm ben salı günü net tarih demedi doktor 5 buçuk 6 haftalık dediydi

5+5 canım abdominalde yolk ve kese gözüküyordu vajinalde bebekte gözüküyordu kalp atışını da görmüştüm duymak için çok erken dedi zira 2mm di kendileri
Benim beta atışlarında biraz dengesiz onun için bekliyorum az dahami beklesem acaba çokta merak ediyorum 6+1diyor şuan sata göre.

Canım bir çay bardağı demleme çayda ortalama 50 mg kafein varmış. Hamileyken günde 200-300 mg’yi geçmemeliymişiz. Yani sen açık içiyorsunda zaten, hiç sorun olmaz.
Ne diyosun kıııız şoktayım şuan. Benim beybi ne alemde kim bilir evet ya açık içiyorum. Bide içmiyim diye her akşam çay demlemiyorum işte. Bulursam anasını ağlatıyorum ama

Ben dün 5+1 doktora gittim. Karından bakıldı kese gördük canım. Ama yolk sac görünmedi daha sanırım, sormadımda doğrusu.

6+1'de bebek bile görünür cano. Sen salı mı gidicektin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…