-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.301
Canım, benim bildiğim kadarıyla kofeinden dolayı fazla içmemeliyiz. Fazla kofein zararlı olabilir. Sen çayı çok içiyorsan yinede açık iç istersen. Bende günlük kahve içerdim ama artık korkumdan içmiyorumBen inanılmaz çay içiyorum. Hiç içmezdim, şimdi kahvaltıda 3,4 bardak. Akşam içersek yine o kadar içiyorumdemirden ötürü yasak dimi çay? Normal çıktı benim. Içmeye devam kahve hiç içmedim. Kokusuna tahammülüm yok. Halbuki günlük içerdim. Hey gidi günler
Aman iyi bari rahat olmana sevindim ben iki bişey yapınca hemen kasıklarım ve belim ağrıyorAslında işte vakit daha iyi geçiyor , tabi bazen çok sallıyor beni de . Genel olarak rahat bir işim var Allahtan o yüzden perişan olmuyorum .
Canım benim de öyle oldu ilk transferimdeki en kaliteli embriyoydu ama kimyasal sonuçlandı şimdikiler bir tık daha düşüktü ama şükür ben de pozitifimDoktorum bir anımızıda foruma yazmamı istedi. İlk transferim tazeydi ve en kalitesi transfer edilmişti kimyasal ile sonuçlandı. Ben forumdakileri okuyunca endişelenmiştim ve doktorumu aramıştım. İlk transferde en iyileri transfer edildi ve kimyasal oldu dondurulanlardan hiç beklentim kalmadı, dondurulmuş transfer edilmeden önce kan pıhtılaşması pgt ve benzeri testleri yapmamız gereklimi diye sormuştum. Doktorum bir at yarışı düşün 2. Gelen atı 1. Gelemedi diye başarısız sayamazsın onlar senin bebeklern , ben şu an için testlere gerek görmüyorum demişti . Ve dondurulmuş transferlerimle pozitif sonuç aldım.
Çayda kafein yok kiCanım, benim bildiğim kadarıyla kofeinden dolayı fazla içmemeliyiz. Fazla kofein zararlı olabilir. Sen çayı çok içiyorsan yinede açık iç istersen. Bende günlük kahve içerdim ama artık korkumdan içmiyorum
Canım bir çay bardağı demleme çayda ortalama 50 mg kafein varmış. Hamileyken günde 200-300 mg’yi geçmemeliymişiz. Yani sen açık içiyorsunda zaten, hiç sorun olmaz.Çayda kafein yok kiya inanılmaz çaya düştüm. Eşime diyorum, erkekse dedesi kılıklı olucak galiba babamın yanına demliği koy, bitirir. Hiç acımaz açık içiyorum ama iyice su gibi de değil.
Ay valla öyle de en açıklayıcı öyle
Bende caya dustum cok zorlaniyorum canim istiyor valla gunde en az 5 6 fincanÇayda kafein yok kiya inanılmaz çaya düştüm. Eşime diyorum, erkekse dedesi kılıklı olucak galiba babamın yanına demliği koy, bitirir. Hiç acımaz açık içiyorum ama iyice su gibi de değil.
Yolk u gördüm ben salı günü net tarih demedi doktor 5 buçuk 6 haftalık dediydiArkadaşlar yolk saç kaçıncı haftada gördunuz az dahami beklesem diye düşünüyorum şuan sata göre 6+1 diyor ilk gidişim olacak şimdi giderim yine kafaya takarım tam belirginleşir azdaha zaman geçince inşallah rabbim nasip eder
Yani oluştuysa inşallah gorunur gittiğimde kalp atışı için ne zaman çağırdı bebekte olusmusmuYolk u gördüm ben salı günü net tarih demedi doktor 5 buçuk 6 haftalık dediydi
5+5 canım abdominalde yolk ve kese gözüküyordu vajinalde bebekte gözüküyordu kalp atışını da görmüştümYani oluştuysa inşallah gorunur gittiğimde kalp atışı için ne zaman çağırdı bebekte olusmusmu
Benim beta atışlarında biraz dengesiz onun için bekliyorum az dahami beklesem acaba çokta merak ediyorum 6+1diyor şuan sata göre.5+5 canım abdominalde yolk ve kese gözüküyordu vajinalde bebekte gözüküyordu kalp atışını da görmüştümduymak için çok erken dedi zira 2mm di kendileri
Ne diyosun kıııızCanım bir çay bardağı demleme çayda ortalama 50 mg kafein varmış. Hamileyken günde 200-300 mg’yi geçmemeliymişiz. Yani sen açık içiyorsunda zaten, hiç sorun olmaz.
Vardır bunda da bir hayır. Vücut istediğine göre demek ki ıçindeki bi maddenin eksikliğini yaşıyoruz diyip vicdanımızı rahatlatalım bariBende caya dustum cok zorlaniyorum canim istiyor valla gunde en az 5 6 fincansigarayi biraktim birakali caya devam noruyum
Ben dün 5+1 doktora gittim. Karından bakıldı kese gördük canım. Ama yolk sac görünmedi daha sanırım, sormadımda doğrusu.Arkadaşlar yolk saç kaçıncı haftada gördunuz az dahami beklesem diye düşünüyorum şuan sata göre 6+1 diyor ilk gidişim olacak şimdi giderim yine kafaya takarım tam belirginleşir azdaha zaman geçince inşallah rabbim nasip eder
A karından göründü demekki betan yüksekti ne kadar süre sonra çağırdı yolk ve kalp icinBen dün 5+1 doktora gittim. Karından bakıldı kese gördük canım. Ama yolk sac görünmedi daha sanırım, sormadımda doğrusu.
Siz bizim en kaliteli hücrelerimizden oldun en iyisini seçtik falan da derizEmbriyo halin bak çocuğum diğer çocuklardan çok farklısın sen diycez hava attircaz
6+1'de bebek bile görünür cano. Sen salı mı gidicektin?Arkadaşlar yolk saç kaçıncı haftada gördunuz az dahami beklesem diye düşünüyorum şuan sata göre 6+1 diyor ilk gidişim olacak şimdi giderim yine kafaya takarım tam belirginleşir azdaha zaman geçince inşallah rabbim nasip eder
10 gün sonra için çağırdı canım. Inşallah herşey güzel gider hepimiz içinA karından göründü demekki betan yüksekti ne kadar süre sonra çağırdı yolk ve kalp icin
Amin inşallah canım rabbim tamamina erdirsin inşallah hepimizin korkuları son bulsun10 gün sonra için çağırdı canım. Inşallah herşey güzel gider hepimiz için