- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.321
Evet ama sanırım karar değiştireceğim çünkü benim beta 2katlamiyormus en az yüzde 66 katlamasi gerekmiş biraz dahami beklesem diyorum şükür bı ağrı ve lekelenme yok bı problem olsaydı Allah korusun hissederdim heralde6+1'de bebek bile görünür cano. Sen salı mı gidicektin?
Hmm gebelik yaşı âdetle uyumlu olmasa bile yolk sac görünür. 1 hafta oynadığını düşünsen bile görünür canım. Allah korusun dış gebelik diye bir durum da var ya, vakitlice boş da olsa keseni gör derim.Evet ama sanırım karar değiştireceğim çünkü benim beta 2katlamiyormus en az yüzde 66 katlamasi gerekmiş biraz dahami beklesem diyorum şükür bı ağrı ve lekelenme yok bı problem olsaydı Allah korusun hissederdim heralde
Bilmiyorum ya kafam çok karışık haklısın gidip bir görmek gerek şüpheden kurtulabilmek için inşallah güzel bir sonuç bekler beni keseye gittiğimizde Allah'a şükür şimdilik hiçbir ağrı sızım yok ama bu herşeyin yolunda gittiğini gostermezHmm gebelik yaşı âdetle uyumlu olmasa bile yolk sac görünür. 1 hafta oynadığını düşünsen bile görünür canım. Allah korusun dış gebelik diye bir durum da var ya, vakitlice boş da olsa keseni gör derim.
Onu hiç tecrübe etmedim canım. O yüzden ne desem yalan olur. Ama yavaş artıp gebeliği devam eden de oldu. Inşaallah herşey yolunda gider canım. Dua edicem senin içinBilmiyorum ya kafam çok karışık haklısın gidip bir görmek gerek şüpheden kurtulabilmek için inşallah güzel bir sonuç bekler beni keseye gittiğimizde Allah'a şükür şimdilik hiçbir ağrı sızım yok ama bu herşeyin yolunda gittiğini
İnşallah herşey yolundadırBilmiyorum ya kafam çok karışık haklısın gidip bir görmek gerek şüpheden kurtulabilmek için inşallah güzel bir sonuç bekler beni keseye gittiğimizde Allah'a şükür şimdilik hiçbir ağrı sızım yok ama bu herşeyin yolunda gittiğini gostermez
Valla kizlar biz transferden sonra bi 20 gun falan yasakladik. Ondan sonra normal hayatimiza devam ettik 12. Haftaya girmek uzereyiz hic sorun yasamadik cok sukur. Ama herkeste farkli seyredebilir aman dikkaaaatttttYani tedavi boyunca 30 aralikta regli oldum sonra iste tedaviyle beraber basladik arkada olmayahala devam baskada bizey demedi
Yav benim gecen hafta alttan muayne oldum kanamam oldu oluk oluk diger turlu durumda allah korusun coxuk duserdi heralde tovbe yarabbim allah korusun ya bence bu durum biraz bunyeyle alakali demkki si maslalah guclu bi yapiniz falan var vudunuzunki biaey olmiyor normlade ilk 3 4 ay yasakliyor doktorlarValla kizlar biz transferden sonra bi 20 gun falan yasakladik. Ondan sonra normal hayatimiza devam ettik 12. Haftaya girmek uzereyiz hic sorun yasamadik cok sukur. Ama herkeste farkli seyredebilir aman dikkaaaattttt
Aynen bende bunyeyle alakali diye dusunuyorm. Ya bide yiyecek ekmegi varsa her sekilde olur. Gercekten bugune kadar kendimi hic sakinmadim. Arkadasim hep yiyecek ekmegi varsa bu cocuk oylede gelir boylede gelir derdi. Artik nasip gercekten Cok yorucu bi surec.Yav benim gecen hafta alttan muayne oldum kanamam oldu oluk oluk diger turlu durumda allah korusun coxuk duserdi heralde tovbe yarabbim allah korusun ya bence bu durum biraz bunyeyle alakali demkki si maslalah guclu bi yapiniz falan var vudunuzunki biaey olmiyor normlade ilk 3 4 ay yasakliyor doktorlar
Aynrn oyle ya nasipseee o coxuk oyle yada boylree gelecek iste biz cok istiyoruz ya insan elinde olmadan cok zor bi surec gercekten maddi manevi sabir fiziksel ruhsal acilar herseyi yasiyoruz ama sonu guzel olsunda hep derim herseye raziyim yeterki hayirlisiylan gelsinnlerdeAynen bende bunyeyle alakali diye dusunuyorm. Ya bide yiyecek ekmegi varsa her sekilde olur. Gercekten bugune kadar kendimi hic sakinmadim. Arkadasim hep yiyecek ekmegi varsa bu cocuk oylede gelir boylede gelir derdi. Artik nasip gercekten Cok yorucu bi surec.
Ben son zamanlarda biraz gevşek davrandım, yordum kendimi ayakta çok durdum belki ondan belki de sağlıksız embriyoydu. Bilemiyorum ama siz daha dikkatlisiniz. Sağlıkla devam edersiniz inşallah. İsteyen herkes umarım bu mutluluğu tadar.Senin adına üzülmüştüm durumu hatırlıyorum
Bana kanama alanın yok dendi ama o leke bitmiyor ağrı desen çok arada gelip giden ağrı var insan gene de endişe ediyor işte. Ben daha gidemedim kalp atımına salı gidicem bakalım. Endişeler hiç bitmiyor ki bacım kalp sesi duyanda tehlikemiz bitmiyor maalesef
Fitile bana devam edeceksin demişlerdi. İğne kullanmadım.Kızlar sizleri uzun zamandır takip ediyordum yaklaşık aynı günlerde transferlerimiz olmuştu bnm 19 ocaktı bu gün kontrolden çıktım 5+6 günlük gözüküyor dedi mini kalp atışı dinledik ve progesteron iğne artık kullanma dedi normalde 3 aya kadar kullanmamız gerekmezmiydi ?
İşte bizler hep dikkat etmek zorundayız diğer normal gebelerde göre ama bende etmemeye başladım şimdi daha çok ederim inşallahBen son zamanlarda biraz gevşek davrandım, yordum kendimi ayakta çok durdum belki ondan belki de sağlıksız embriyoydu. Bilemiyorum ama siz daha dikkatlisiniz. Sağlıkla devam edersiniz inşallah. İsteyen herkes umarım bu mutluluğu tadar.
Tatliş bir hamilelik ne güzel. Darısı bana inşallahBen inanılmaz çay içiyorum. Hiç içmezdim, şimdi kahvaltıda 3,4 bardak. Akşam içersek yine o kadar içiyorumdemirden ötürü yasak dimi çay? Normal çıktı benim. Içmeye devam kahve hiç içmedim. Kokusuna tahammülüm yok. Halbuki günlük içerdim. Hey gidi günler
Biz 6+4te gördük , 5+4te yoktu .Arkadaşlar yolk saç kaçıncı haftada gördunuz az dahami beklesem diye düşünüyorum şuan sata göre 6+1 diyor ilk gidişim olacak şimdi giderim yine kafaya takarım tam belirginleşir azdaha zaman geçince inşallah rabbim nasip eder
Canım keseyi ne zaman gormustunuz acabaBiz 6+4te gördük , 5+4te yoktu .
Keseyi 5+4te görmüştük ama boştu bir şey yoktu .Canım keseyi ne zaman gormustunuz acaba
Anladım canım benim geçen hafta kan vermek için gittiğim doktorun kontrol süresi salı günü doluyor.Bende diyorum acaba gitsem mi gorebilir mi keseyi..Evime yakın zaten.Keseyi 5+4te görmüştük ama boştu bir şey yoktu .
Beta 2000 üzeriyse vajinalle görüyorlar keseyi . 5. Haftada görürler diye düşünüyorum ama 5+0 da yolk filan görünmesi biraz daha zor . Benim ilk kesem 5+2de görünmüştü sanırım .Anladım canım benim geçen hafta kan vermek için gittiğim doktorun kontrol süresi salı günü doluyor.Bende diyorum acaba gitsem mi gorebilir mi keseyi..Evime yakın zaten.
5+0 olucak gittiğimde ..
Beta Perşembe günü 562'ydi ...Sanırım o zamana 3000 ve üzeri olur diye düşünüyorum...Kontrol süresini kullanıp keseyi görürsem kendi tüp bebek doktoruma bı 10 gün sonra fln giderim diye düşünüyorum..kalp atışını görmek içinBeta 2000 üzeriyse vajinalle görüyorlar keseyi . 5. Haftada görürler diye düşünüyorum ama 5+0 da yolk filan görünmesi biraz daha zor . Benim ilk kesem 5+2de görünmüştü sanırım .
Karindanmi vajinalmi gördünüz?Kalp atışı için nezaman gittiniz pekiBiz 6+4te gördük , 5+4te yoktu .