Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay valla hak veririm sen benden daha ileri haftassasın daha da çok açlık hissi oluyordur. Ya o karnındaki açlık hissi çok rahatsız edici oluyo valla ye ye doymuyor ki insan ne olacak bu hal anlamadım bende kaç öğün yediğimi hatırlamıyorum bile aynı sen gibi doyuyomuyum yok hayır

Utrasona bakan hanımda mesleği boyunca ilk kez gördüğünü söylediamma birinde kalb atışı yoktu. Ben pek anlamıyorüm utrason fotolarında doğrusu. UkaderU bence sendede böyle olucak
Öyle mi dersin inşallah olur
Ahaha muhteşem bişey bu yaaa ultrason görüntüne baktım resmen 2 tane var. inşallah onunda kalp atışı duyulur dualarım seninle ben de salı günü gideceğim ya ama anlamadığım bişey var embriyoların dan biri mi bölünmüş yoksa 2 embriyon aynı keseye mi girmiş oluyor biri beni aydınlatsın

Kız iki embriyo aynı keseye nasıl girsin , tek kesede iki bebek ancak tek yumurta ikizi olabilir , embriyosu bölünmüş

Kiz bisi diycem senin kanaman komple bitti dimi yahu sabah kalktim oh tamam dedim.gelmemi aksama dogeu yine leke geldi yahu bu ne zaman gecer acaba ya
Kız yok hala açık kahverengi gibi akıntıya benzer şekilde leke bulaşıyor fitilin artığı da kahvemsi gibi çıkıyor

Kız iki embriyo aynı keseye nasıl girsin , tek kesede iki bebek ancak tek yumurta ikizi olabilir , embriyosu bölünmüş
Kız ne bilim bende cahiliyim bu konuların Potisim e 3 embriyo konulmuştu embriyolardan birinin daha tutma olasılığı bölünmesine karşı daha büyük olasılık gibi geldi biran dedim acaba ikisi de aynı kese de mi hahaha

Tek embriyo bölünmüş demek ki 8. Gün gibi , bazen ikinci kese geçte görülebiliyor ama

Bolunuyormus 3.8gun arasi.

Bana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dedi onu pek anlamadim. Benimde dualarım seninle. Mutlaka bana habet et. Sırt ağrısından duramıyorum

Tek embriyo bölünmüş demek ki 8. Gün gibi , bazen ikinci kese geçte görülebiliyor ama
Ya benle potisim aynı gün transfer olmuştuk betalarımız da yakındı hep merak ediyordum onu önce davranmış doktora gitmiş süpriz çıkmış yaa ben de salı günü gideceğim çok meraktayım inşallah öncelikle kalp atışını duyarım 1 tane yolk görünüyordu o gün nokta halinde

Bana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dedi onu pek anlamadim. Benimde dualarım seninle. Mutlaka bana habet et. Sırt ağrısından duramıyorum

Yolkdan bi kac gün sonra embrio kalb atışı duyulur okumuştum. . Senin yerine heyecanlıyık

Ne diyosuuuun bu tek yumurta ikizi hariç ayrıyetten 1 kese daha mı var kız haber vermez olur muyum koşa koşa vericem salı günü yol görünüyor bana. Ya bende de sırt ağrısı oluyor akşam saatlerine doğru özellikle birde hep açım

İlk muayene de görünmedi ama. Sonradan belirdi demekki. Benim ilk muayenede küçük şekilde yolk görünüyordu 1 tane salı günü gidicem bakalım bana da süpriz var mı yok mu
Evet görülse söylerlerdi her halde. Bizlerde 5güm embriyosu olduğu için günde filan bölünmüs her halde

Yumurta üretip üretmediğini nerden bileceğim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…