- 8 Ocak 2021
- 218
- 332
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.181
Ağrılarım çoktu sırtımda bacaklarımda. Korktum . Açıkcası beklemiyordum kalb atısın15'ini bekleseydin diğeri de belli olurdu iyice
Ay valla hak veririm sen benden daha ileri haftassasın daha da çok açlık hissi oluyordur. Ya o karnındaki açlık hissi çok rahatsız edici oluyoBen öyleyim bak 11 gibi kahvaltı 2 buçuk da kahve bı fincan 4 de bisiler yiyorum çorba vs yemek ne hoşuma giderse 7 de akşam yemeği 11 buçuk gibi tekrar ya akşamdan kalan ya başka biseyler tabi arada su kendi yaptığım vişne suyu vs falan saymıyorum arada yediğim kaçamak çikolatalar var bu ara bı ara güzel tiksinmistim geri başladım onasabah 6 6 buçuk gibi istemsizce bazen uyanıyorum acıkmış vaziyette eşimi gönderip bisiler yetip yatıp gün gün böyle geciyo ama doyuyomuyum hayır
Öyle mi dersin inşallah olurUtrasona bakan hanımda mesleği boyunca ilk kez gördüğünü söylediamma birinde kalb atışı yoktu. Ben pek anlamıyorüm utrason fotolarında doğrusu. UkaderU bence sendede böyle olucak
Ayyy inşallah yaTeşekkür ederim canım
Benim arkadaşlarım ikiz söylediler. Bu kadar artım ikizde olur diye.
Ya ağrı bende bacaklarda yaşadım ara ara bel ve sırta vuruyor yatağa sırt üstü uzanınca kendime geliyorumAğrılarım çoktu sırtımda bacaklarımda. Korktum . Açıkcası beklemiyordum kalb atısın
Kız iki embriyo aynı keseye nasıl girsin , tek kesede iki bebek ancak tek yumurta ikizi olabilir , embriyosu bölünmüşÖyle mi dersin inşallah olur
Ahaha muhteşem bişey bu yaaaultrason görüntüne baktım resmen 2 tane var. inşallah onunda kalp atışı duyulur dualarım seninle ben de salı günü gideceğim ya ama anlamadığım bişey var embriyoların dan biri mi bölünmüş yoksa 2 embriyon aynı keseye mi girmiş oluyor biri beni aydınlatsın
Kız yok hala açık kahverengi gibi akıntıya benzer şekilde leke bulaşıyor fitilin artığı da kahvemsi gibi çıkıyorKiz bisi diycem senin kanaman komple bitti dimi yahu sabah kalktim oh tamam dedim.gelmemi aksama dogeu yine leke geldi yahu bu ne zaman gecer acaba ya
Kız ne bilim bende cahiliyim bu konularınKız iki embriyo aynı keseye nasıl girsin , tek kesede iki bebek ancak tek yumurta ikizi olabilir , embriyosu bölünmüş
Tek embriyo bölünmüş demek ki 8. Gün gibi , bazen ikinci kese geçte görülebiliyor amaKız ne bilim bende cahiliyim bu konularınPotisim e 3 embriyo konulmuştu embriyolardan birinin daha tutma olasılığı bölünmesine karşı daha büyük olasılık gibi geldi biran dedim acaba ikisi de aynı kese de mi hahaha
Bolunuyormus 3.8gun arasi.Öyle mi dersin inşallah olur
Ahaha muhteşem bişey bu yaaaultrason görüntüne baktım resmen 2 tane var. inşallah onunda kalp atışı duyulur dualarım seninle ben de salı günü gideceğim ya ama anlamadığım bişey var embriyoların dan biri mi bölünmüş yoksa 2 embriyon aynı keseye mi girmiş oluyor biri beni aydınlatsın
Bana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dediKız ne bilim bende cahiliyim bu konularınPotisim e 3 embriyo konulmuştu embriyolardan birinin daha tutma olasılığı bölünmesine karşı daha büyük olasılık gibi geldi biran dedim acaba ikisi de aynı kese de mi hahaha
Ya benle potisim aynı gün transfer olmuştuk betalarımız da yakındı hep merak ediyordum onu önce davranmış doktora gitmiş süpriz çıkmış yaaTek embriyo bölünmüş demek ki 8. Gün gibi , bazen ikinci kese geçte görülebiliyor ama
Bana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dediKız ne bilim bende cahiliyim bu konularınPotisim e 3 embriyo konulmuştu embriyolardan birinin daha tutma olasılığı bölünmesine karşı daha büyük olasılık gibi geldi biran dedim acaba ikisi de aynı kese de mi hahaha
İlk muayene de görünmedi ama. Sonradan belirdi demekki. Benim ilk muayenede küçük şekilde yolk görünüyordu 1 tane salı günü gidicem bakalım bana da süpriz var mı yok muBolunuyormus 3.8gun arasi.
Yolkdan bi kac gün sonra embrio kalb atışı duyulur okumuştum. . Senin yerine heyecanlıyıkYa benle potisim aynı gün transfer olmuştuk betalarımız da yakındı hep merak ediyordum onu önce davranmış doktora gitmiş süpriz çıkmış yaaben de salı günü gideceğim çok meraktayım inşallah öncelikle kalp atışını duyarım 1 tane yolk görünüyordu o gün nokta halinde
Ne diyosuuuun bu tek yumurta ikizi hariç ayrıyetten 1 kese daha mı varBana hatta bir ayrida kese var. Sadece küçuk dedionu pek anlamadim. Benimde dualarım seninle. Mutlaka bana habet et. Sırt ağrısından duramıyorum
Evet görülse söylerlerdi her halde. Bizlerde 5güm embriyosu olduğu için günde filan bölünmüs her haldeİlk muayene de görünmedi ama. Sonradan belirdi demekki. Benim ilk muayenede küçük şekilde yolk görünüyordu 1 tane salı günü gidicem bakalım bana da süpriz var mı yok mu
Yumurta üretip üretmediğini nerden bileceğim kiEğer hormon verilen bir transferse ve vücudun yumurta üretmediyse korunma şartıyla ilişkiye girebilirsin demişti bana. Ama ilk transferimde doğal döngümde olduğum için 1 tane yumurtam vardı. Beklenmedik çatlama olmasın diye ilişki yasaktı.
Mesaj attım doktora oda yasak yazmış banaEvet yasak hatta biz tedaviye başladığımız andan itibaren yasakti
Zaten tek yumurta ikizleri 7. Hafta gibi anca görünebiliyomuşEvet görülse söylerlerdi her halde. Bizlerde 5güm embriyosu olduğu için günde filan bölünmüs her halde