- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.141
Evet yasak hatta biz tedaviye başladığımız andan itibaren yasaktiKızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Ya benim iste nblm bence heralde bana simxi biseyim yok yok sonra hwralde bi vurcak gorucem sonraYa benim göğüslerim büyüdü sertleşti silikon taktırmışım gibiuyku pek yok normal gibi ama karnım çok rahatsız ediyo bulantım da yok ama böyle sanki aşırı aç hissedince sanki midemde fazla su varmışda çıkarasım geliyormuş gibi. Koku hassasiyeti bende de hiç yok.
Hahahah Koficim yaaYazdıklarınızı okuyunca şok oldum. Ne ara bıktınız bu kadar ya Allah'ın nimetinden
Yav bu bikmak degilde de kensimzen anlatayim tup bebekten once 3 yil boyunca heray normal yoldan olucak diye gun asiri olunca insan bi bikiyoYazdıklarınızı okuyunca şok oldum. Ne ara bıktınız bu kadar ya Allah'ın nimetinden
Herkesin belirtisi farklı ya kimisi sıfır mide bulantısız geçiriyomuş ne güzel inşallah onlardan olurum diyorumYa benim iste nblm bence heralde bana simxi biseyim yok yok sonra hwralde bi vurcak gorucem sonraama tabi bilmiyorum ya aman dusmesim kanamam olmasin o saglikli olsun ben hep diyorum yatarim herseyi cekerim 9 ay nolcak
He valla yaaaYav bu bikmak degilde de kensimzen anlatayim tup bebekten once 3 yil boyunca heray normal yoldan olucak diye gun asiri olunca insan bi bikiyo
Ya benim en net olanlar dedigin gibi aclik ve geceleri ayaklarima ates basiyo ve duygusal degisimler okadarHerkesin belirtisi farklı ya kimisi sıfır mide bulantısız geçiriyomuş ne güzel inşallah onlardan olurum diyorumya ben adet olmadan önce de göğüslerim hep şişerdi aynı durumları hamilelikte de yaşıyorum en çok bariz görülen şey karnımın açlığı başka bişey yok
Hee o da vardı sinir harbiYa benim en net olanlar dedigin gibi aclik ve geceleri ayaklarima ates basiyo ve duygusal degisimler okadar
At gibi koştururken bişey yok amaHahahah Koficim yaayav bıkmak değil de işte şimdi bu halimle bir de kendime dikkat edemiyorum en iyisi uzak durmak oh rahat
Insanın doyamayacağı şeyler; 1 para, 2 çay içmek. Anladın sen onuYav bu bikmak degilde de kensimzen anlatayim tup bebekten once 3 yil boyunca heray normal yoldan olucak diye gun asiri olunca insan bi bikiyo
Hahha sorma valla kendimle çelişiyomAt gibi koştururken bişey yok amaarkadaşlar bildiğin yaka silkiyor
Covidle transfer iptal olunca biraz abarttık galibaHahha sorma valla kendimle çelişiyomherkes yaka silkiyo ben de farkettim Koficim sen yaka silkmiyon zaten süpriz yumurta bebeğimiz var herşey orta da yani
En güzeli bacım iyi yaptınız meyvenizde sizinle daim olsunCovidle transfer iptal olunca biraz abarttık galibayasaklar başlayacak diye tozuttuk bizde böyle yavrum
Amiiiin inşaallah hep birlikte kucaklayalım balalarımızıEn güzeli bacım iyi yaptınız meyvenizde sizinle daim olsun
Hahahahhaha guzel bi yaklasim olduInsanın doyamayacağı şeyler; 1 para, 2 çay içmek. Anladın sen onu
Ben öyleyim bak 11 gibi kahvaltı 2 buçuk da kahve bı fincan 4 de bisiler yiyorum çorba vs yemek ne hoşuma giderse 7 de akşam yemeği 11 buçuk gibi tekrar ya akşamdan kalan ya başka biseyler tabi arada su kendi yaptığım vişne suyu vs falan saymıyorum arada yediğim kaçamak çikolatalar var bu ara bı ara güzel tiksinmistim geri başladım onaSorma valla zaten akşamları yatağa girdiğimde ölü gibi oluyorum çok yorgun gibiyim bir de gün için de devamlı acıkıyorum midem heep boş gurul gurul sen de öyle misin ya