Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya benim iste nblm bence heralde bana simxi biseyim yok yok sonra hwralde bi vurcak gorucem sonra ama tabi bilmiyorum ya aman dusmesim kanamam olmasin o saglikli olsun ben hep diyorum yatarim herseyi cekerim 9 ay nolcak

Ya benim iste nblm bence heralde bana simxi biseyim yok yok sonra hwralde bi vurcak gorucem sonra ama tabi bilmiyorum ya aman dusmesim kanamam olmasin o saglikli olsun ben hep diyorum yatarim herseyi cekerim 9 ay nolcak
Herkesin belirtisi farklı ya kimisi sıfır mide bulantısız geçiriyomuş ne güzel inşallah onlardan olurum diyorum ya ben adet olmadan önce de göğüslerim hep şişerdi aynı durumları hamilelikte de yaşıyorum en çok bariz görülen şey karnımın açlığı başka bişey yok

Ya benim en net olanlar dedigin gibi aclik ve geceleri ayaklarima ates basiyo ve duygusal degisimler okadar

Üzüntünün paylaştıkça azalması gibi sevincin de çoğalma özelliği var.
2 gün önce 150.1 olan değerim bugün 393.9 çıktı. İki embriyonun biri tutmuş gibi. Gönlümden geçen de bu aslında.

Haftaya cuma keseyi görmeye çağırdı doktor. Allah’ım bu günlere şükürler olsun.

Sorma valla zaten akşamları yatağa girdiğimde ölü gibi oluyorum çok yorgun gibiyim bir de gün için de devamlı acıkıyorum midem heep boş gurul gurul sen de öyle misin ya
Ben öyleyim bak 11 gibi kahvaltı 2 buçuk da kahve bı fincan 4 de bisiler yiyorum çorba vs yemek ne hoşuma giderse 7 de akşam yemeği 11 buçuk gibi tekrar ya akşamdan kalan ya başka biseyler tabi arada su kendi yaptığım vişne suyu vs falan saymıyorum arada yediğim kaçamak çikolatalar var bu ara bı ara güzel tiksinmistim geri başladım ona sabah 6 6 buçuk gibi istemsizce bazen uyanıyorum acıkmış vaziyette eşimi gönderip bisiler yetip yatıp gün gün böyle geciyo ama doyuyomuyum hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…