Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben öyleyim bak 11 gibi kahvaltı 2 buçuk da kahve bı fincan 4 de bisiler yiyorum çorba vs yemek ne hoşuma giderse 7 de akşam yemeği 11 buçuk gibi tekrar ya akşamdan kalan ya başka biseyler tabi arada su kendi yaptığım vişne suyu vs falan saymıyorum arada yediğim kaçamak çikolatalar var bu ara bı ara güzel tiksinmistim geri başladım ona 🤭 sabah 6 6 buçuk gibi istemsizce bazen uyanıyorum acıkmış vaziyette eşimi gönderip bisiler yetip yatıp gün gün böyle geciyo ama doyuyomuyum hayır 😂
hahahha okurken resmen kendimi gördüm ben de midemde tokluk hissetmiyorum güzel güzel yesem de doyma hissini kaybettim sanki🙊😁 hep bir sonraki yemeğimi düşünüyorum tutmaya çalışıyorum kendimi😁

kızlarr bu arada bir şey sormak istiyorum sizleree transfer sonrası tüm ilaçlar devam zaten ve henüz kese görmedim 10 gün sonra gideceğim inşallah görmek nasip olur🤲🏻 bu sırada pozitif sonucu alınca doktorunuz folikasit falan başlattı mı sizlere yoksa kese kalp için gidince mi geçebileceğiz bu aşamaya

kızlarr bu arada bir şey sormak istiyorum sizleree transfer sonrası tüm ilaçlar devam zaten ve henüz kese görmedim 10 gün sonra gideceğim inşallah görmek nasip olur🤲🏻 bu sırada pozitif sonucu alınca doktorunuz folikasit falan başlattı mı sizlere yoksa kese kalp için gidince mi geçebileceğiz bu aşamaya
Evet canım tüm ilaçlar aynen devam. Ama transfer başlamadan folik asit başladı bana. Halen devam ediyorum. Bir sor istersen gebeliğin ilk 3 ayında kullanılır diye biliyorum.

Kiz bisi diycem senin kanaman komple bitti dimi yahu sabah kalktim oh tamam dedim.gelmemi aksama dogeu yine leke geldi yahu bu ne zaman gecer acaba ya

Planlı gebeliklerde genelde 3 ay önceden alınması öneriliyor folik asidin ama alınmasa bile gebeliğin ilk 3 ayında alınması yeterli oluyor. Benim doktorum multi vitamin vermişti uzun süredir kullanıyordum zaten. İçinde folik asit de var. Gittiğinde sor bence doktoruna. Bazı doktorlar ekstra vitamine gerek görmüyorlar ama folik asit kesin kullanılıyor.

Üzüntünün paylaştıkça azalması gibi sevincin de çoğalma özelliği var.
2 gün önce 150.1 olan değerim bugün 393.9 çıktı. İki embriyonun biri tutmuş gibi. Gönlümden geçen de bu aslında.

Haftaya cuma keseyi görmeye çağırdı doktor. Allah’ım bu günlere şükürler olsun. 🙏🏼
Hayırlısıyla gör inşaallah canımm 😊♥️

Kızlar galiba tek yumurta ikizi😍birinin kalbinin atışın gördüm. Digerinde yoktu.Pazartesi doktor kontrolum var. Bakalim.ne söylücek

Eklentiler

• IMG-20210212-WA0164.jpeg
    IMG-20210212-WA0164.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 57
Evet canım tüm ilaçlar aynen devam. Ama transfer başlamadan folik asit başladı bana. Halen devam ediyorum. Bir sor istersen gebeliğin ilk 3 ayında kullanılır diye biliyorum.
bende transfer öncesi sorduğumda başlarız olunca gibi konuşmuştu doktor ama pozitif gördükten sonra henüz bir şey demedi sorayım da başlayayım en iyisi🥰 şimdilik kendim doğal vitaminler almaya çalışıyorum ilaca kadar

Planlı gebeliklerde genelde 3 ay önceden alınması öneriliyor folik asidin ama alınmasa bile gebeliğin ilk 3 ayında alınması yeterli oluyor. Benim doktorum multi vitamin vermişti uzun süredir kullanıyordum zaten. İçinde folik asit de var. Gittiğinde sor bence doktoruna. Bazı doktorlar ekstra vitamine gerek görmüyorlar ama folik asit kesin kullanılıyor.
teşekkür ederim 🥰 kendi doktorum uzakta olduğu için kese görmeye başka bir yere git dedi bana.. o zaman telefonla ulaşıp bunu sorayım ben hemen yarın🙏

Utrasona bakan hanımda mesleği boyunca ilk kez gördüğünü söyledi😁amma birinde kalb atışı yoktu. Ben pek anlamıyorüm utrason fotolarında doğrusu. UkaderU UkaderU bence sendede böyle olucak
Aralarında gün farkı olabiliyor ikizlerin. Ondan olabilir canım. Yolk sac göründüğüne göre boş değil demek 👍

Kızlar galiba tek yumurta ikizi😍birinin kalbinin atışın gördüm. Digerinde yoktu.Pazartesi doktor kontrolum var. Bakalim.ne söylücek
Ayyy masallah canim benim gozunuzaydin 😍😍 Masallah yüz bin kere 🧿🧿🧿😍😍😍
Sağlıkla afiyetle kucaginiza alın inşallah 🤲
İlk değerlerin neydi acaba canım merak ettim 😇

Hayırlı olsun 😍 ilk keseyi görmeye gittiğinizde bir tane miydi
İlk keseye 5subat gitdim. Heyacandan embriyo var yok soramadım bile. Doktoruk yoktu yardımcı doktoroarı baktı. Onlarida hic sevmem😁 amma 15şubat gel dediler. Düsündümdı dolu olmuş ki cağırmışlar. Bugün merakımdan ozel klinikde ultrasona gitdim. Yıllardır hep ora giderim. Benden çoook seviniyordu😁 yani ilkinde görselerdi söylerlerdi

Hayırlı olsun 😍 ilk keseyi görmeye gittiğinizde bir tane miydi
İlk keseye 5subat gitdim. Heyacandan embriyo var yok soramadım bile. Doktoruk yoktu yardımcı doktoroarı baktı. Onlarida hic sevmem😁 amma 15şubat gel dediler. Düsündümdı dolu olmuş ki cağırmışlar. Bugün merakımdan ozel klinikde ultrasona gitdim. Yıllardır hep ora giderim. Benden çoook seviniyordu😁 yani ilkinde görselerdi söylerlerdi.
Aralarında gün farkı olabiliyor ikizlerin. Ondan olabilir canım. Yolk sac göründüğüne göre boş değil demek 👍
Hayırlısı olsun 🤲Her kes için
Ayyy masallah canim benim gozunuzaydin 😍😍 Masallah yüz bin kere 🧿🧿🧿😍😍😍
Sağlıkla afiyetle kucaginiza alın inşallah 🤲
İlk değerlerin neydi acaba canım merak ettim 😇
5gün embriyosu. Donmuş.
10gun. 361
12gün. 847.1di

İlk keseye 5subat gitdim. Heyacandan embriyo var yok soramadım bile. Doktoruk yoktu yardımcı doktoroarı baktı. Onlarida hic sevmem😁 amma 15şubat gel dediler. Düsündümdı dolu olmuş ki cağırmışlar. Bugün merakımdan ozel klinikde ultrasona gitdim. Yıllardır hep ora giderim. Benden çoook seviniyordu😁 yani ilkinde görselerdi söylerlerdi.

5gün embriyosu. Donmuş.
10gun. 361
12gün. 847.1di
Maşallah canım çok güzel...Benim de 8.gun 65...12. günde 562 bende merak ediyorum 🙈🙈🙈

5gün embriyosu. Donmuş.
10gun. 361
12gün. 847.1di
15'ini bekleseydin diğeri de belli olurdu iyice 😊

X