Aralık - Ocak Transfer olacaklar

canm bnm bugunmuydu transferin nasl gecti hic aklm basmda degil kusuruma bakma insallah hapsolmuslardir icine 9 ay snra cikar bebislerin veye bebeisin cnm bnm🤗
Yok benim ki dündü Estağfirullah ne kusuru bi sürü insanız burda hangi biri aklımızda kalacak 🥰 inşallah anneleri gibi inatla tutunmuşlardır bırakmazlar beni 😊

Bebem kaç gündr ağzımın tadı yoktu,belm bacaklarm ağrıyodu böle grip gibi kafamı kaldırcak halim yoktu yattım hep.ama test negatif cıktı birden iyileştim valla psikolojıkte oluyor 🙈
Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolur 😔 3 gibi verdim testi 250 tl imiş test parasi esimde gecen gun ayni saatte verdi gece 12 de msj gelmis o msj acmaya korkarim bn ya :KK42: :KK42: :dua:

Asko dua et benimde negatif ciksin allahim nolur 😔 3 gibi verdim testi 250 tl imiş test parasi esimde gecen gun ayni saatte verdi gece 12 de msj gelmis o msj acmaya korkarim bn ya :KK42: :KK42: :dua:
dua edicem ballı böreğim.korkma temiz çıkacak inşlhhh bak bende boşa evham yapmışım okdr.ne zamn cıkacak sonuc??bugunmu yrn mı?

X