- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.641
He ya oğlanın pipisiNeye deniyordu acep oğlanın pipisine deniyordu
çiş olayı vr bide demiKesinlikle öyle yani transferde çişini tutmaya çalışmak var mesela onu dedim eşime en keyifli aşamasında bile bir atraksiyon varama olsun bu kadar zorluğu yaşadıktan sonra daha keyifli daha anlamlı daha kıymetli olacak herşey bizler için insan hormon karışıklıklarindan zaten sürekli farklı şeyler hissediyor ama kasma kendini annesi gibi yetenekli bir bebe sana gelecek inşallah inan buna
Ahahah yağlı boya tablo yapıp salonuma asçamHe ya oğlanın pipisisenin oğlanın bamyasını da çizer koyarsın Buraya sen den bekliyorum böyle birşey
Delisin kızim sen yaparsınAhahah yağlı boya tablo yapıp salonuma asçamsanat eserim olarak
Ooo o zaman daha iyi renkli renkliAhahah yağlı boya tablo yapıp salonuma asçamsanat eserim olarak
İnşallah kapmışımdır kızKaptın bebişi tv karşısında keyf yap demi hanfendi ohh
İğnenin yan etkisi mi neden oldu sende , bende oksapar bulamadım bugün eczanelerdeEki Görüntüle 2740712
Şu ilk madde oldu yani kızarma kabarma. Sizde de oldu mu ?normal mi ?doktora yarın desem miiğneden kaçmanın yolları vol1
Hangi iğne kuzum buEki Görüntüle 2740712
Şu ilk madde oldu yani kızarma kabarma. Sizde de oldu mu ?normal mi ?doktora yarın desem miiğneden kaçmanın yolları vol1
gizi anlat yoksa dusundukce kendimi hirpaliyrmYaaa bende aynı belırtılerı yasıydm 1saat önce testım cıktı negatif.hemnde kotu düşünmeeeee
canm bnm bugunmuydu transferin nasl gecti hic aklm basmda degil kusuruma bakma insallah hapsolmuslardir icine 9 ay snra cikar bebislerin veye bebeisin cnm bnmİnşallah kapmışımdır kızHe vallah yeni bi diziye başladım netflixten onu izliyorum
benm velet erkek olacak okdr bamya dedikOoo o zaman daha iyi renkli renkliher kıvrımı ayrıntısı belli olur
Hakkındır yavrum onca eziyete az bile konu komşuya cam dan gösterir senin oğlan pipisinioğlun mu olacak acep vallaha çok çağırdık Velet’i
Eevet. İğne yerinden sağa doğru genişleyen 3 cm kadar çaplı kabartı kırmızılık olduİğnenin yan etkisi mi neden oldu sende , bende oksapar bulamadım bugün eczanelerde
Tabi kankicim bir akıllı sensin bizim göbüşlerlerde hiç bunlardan yokEki Görüntüle 2740712
allah guzel gönlüne göree versin rabbim cnm.bnm
Prolutex canım yaHangi iğne kuzum bu
İnşallah kapmışımdır kızHe vallah yeni bi diziye başladım netflixten onu
Haha şansımı denerşm ama gelen gideni aratır söznü yaşamaktan korkuyorumTabi kankicim bir akıllı sensin bizim göbüşlerlerde hiç bunlardan yok
Aminn hepimize benm domestos güzelim gül gayrı güllll gel öpem seni sarılam sanaaaaallah guzel gönlüne göree versin rabbim cnm.bnm
Otur akıllıca yerinde o popondan iğneleri yemek istemiosan sonra dötüm die ağlarsın burdaHaha şansımı denerşm ama gelen gideni aratır söznü yaşamaktan korkuyorum