- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #17.121
Yabancı bir cisim yaklaşıyorYa hem ondan hemde bence mikrop olayi icin sonuca oryaa bi madde giriyor enfeksiyom durumu olmasim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yabancı bir cisim yaklaşıyorYa hem ondan hemde bence mikrop olayi icin sonuca oryaa bi madde giriyor enfeksiyom durumu olmasim diye
Napalım bacım kanki kanki takılırızYok ya ben 30 araliktan itibaren oyle iste hayat arkasi modunda takiliyoz
Kız aynı olmuşuz dediğin gibi 30 dan itibaren kardeşiz tedavi sonucundan sonra da 2 ay falan yasak sonra konuşuruz yine dedi doktor daha ne kadar sürer acep bilmiyorumBizim iate tedavi baslasigi gibi 30 aralik regli gunum ondan sonra kankiyiz
Benim zaten kanama muhabbtine direk yasak bakalim bi daha ne kadar surer ben bilmiyorimmKız aynı olmuşuz dediğin gibi 30 dan itibaren kardeşiz tedavi sonucundan sonra da 2 ay falan yasak sonra konuşuruz yine dedi doktor daha ne kadar sürer acep bilmiyorum
Valla benim canima minnet cocuguma biswy olmaainda esim icin ayni swyi diyebilirmiyim bilmiommNapalım bacım kanki kanki takılırız
Tek sağlıklı olsunlar da varsın olmasın 9 ay neler çekiyoruz bulana dekBenim zaten kanama muhabbtine direk yasak bakalim bi daha ne kadar surer ben bilmiyorimm
Tabikide şu an bebiş önemli gerisi hiç umrumda değil kaç senedir neler çektim bulana dek sağlıklı ca gelsin kucağıma ve kucagimiza inşallahValla benim canima minnet cocuguma biswy olmaainda esim icin ayni swyi diyebilirmiyim bilmiomm
Aynenn valla hamile kalana kdar neler yasiyoz kuaura bakmasinlar valla o sonrada olur ama cocuk olmuyo iste hemenTabikide şu an bebiş önemli gerisi hiç umrumda değil kaç senedir neler çektim bulana dek sağlıklı ca gelsin kucağıma ve kucagimiza inşallah
Aynen aynen olmasim aman valla ben iyiyim boyle yeminlen zaten tüp bebekten once normal tedavi gorurken bikmistim ya iyi oldu biraz ara verelimTek sağlıklı olsunlar da varsın olmasın 9 ay neler çekiyoruz bulana dek
Hamilelik kaçış zaten Allah razı olsun bebislerdenAynen aynen olmasim aman valla ben iyiyim boyle yeminlen zaten tüp bebekten once normal tedavi gorurken bikmistim ya iyi oldu biraz ara verelim
Hahaahah cidden oyle ama ya amann amnnn bebisler iyi olsum gelain lucagimiza sagliklada gerisii fasa fisooHamilelik kaçış zaten Allah razı olsun bebislerden
Valla kız sorma benim de canıma minnet hem aklıma geldiği de yok pek eş için pek denmiyor sankiValla benim canima minnet cocuguma biswy olmaainda esim icin ayni swyi diyebilirmiyim bilmiomm
Eğer hormon verilen bir transferse ve vücudun yumurta üretmediyse korunma şartıyla ilişkiye girebilirsin demişti bana. Ama ilk transferimde doğal döngümde olduğum için 1 tane yumurtam vardı. Beklenmedik çatlama olmasın diye ilişki yasaktı.Kızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Ya kadinlar erkekler gibi ihtiyacmis gibi degilki bizimki ondan dolayi farkliyiz tabiii ama boyle iyi yaa valla oh rahatValla kız sorma benim de canıma minnet hem aklıma geldiği de yok pek eş için pek denmiyor sanki
Sorma valla zaten akşamları yatağa girdiğimde ölü gibi oluyorum çok yorgun gibiyim bir de gün için de devamlı acıkıyorum midem heep boş gurul gurul sen de öyle misin yaYa kadinlar erkekler gibi ihtiyacmis gibi degilki bizimki ondan dolayi farkliyiz tabiii ama boyle iyi yaa valla oh rahat
Ya evet demin yemek yedim suan yine yerim hep acim ya ya bende yorgunluk falan yok cok arada gunde 1 kere bi 10 dk uyku geliyo okdar oda yataga yatarsam yani onun diainda baska biseyim yok benim.ne mide bulantim ne nblm asiri koku hassasiyetim goguslerim bile normal arada cok haff aciyo okdar iyiyim kiz benSorma valla zaten akşamları yatağa girdiğimde ölü gibi oluyorum çok yorgun gibiyim bir de gün için de devamlı acıkıyorum midem heep boş gurul gurul sen de öyle misin ya
Ya benim göğüslerim büyüdü sertleşti silikon taktırmışım gibi uyku pek yok normal gibi ama karnım çok rahatsız ediyo bulantım da yok ama böyle sanki aşırı aç hissedince sanki midemde fazla su varmışda çıkarasım geliyormuş gibi. Koku hassasiyeti bende de hiç yok.Ya evet demin yemek yedim suan yine yerim hep acim ya ya bende yorgunluk falan yok cok arada gunde 1 kere bi 10 dk uyku geliyo okdar oda yataga yatarsam yani onun diainda baska biseyim yok benim.ne mide bulantim ne nblm asiri koku hassasiyetim goguslerim bile normal arada cok haff aciyo okdar iyiyim kiz ben
Yazdıklarınızı okuyunca şok oldum. Ne ara bıktınız bu kadar ya Allah'ın nimetindenValla kız sorma benim de canıma minnet hem aklıma geldiği de yok pek eş için pek denmiyor sanki
Olmaz umarım bu şekilde hayat kaliten düşüyor.Himmm ya demekki bunye simdi rahatim belki bi gelecek senxsn daha beter olucam bilmiyorumki ama inslalh boyle devam edeer ya gayet normalimm