Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yurt dışında falan serbest lestirmis bazı ülkeler a biz biraz pimpirikli koruyucu davranıyoruz beklemek daha mantıklı dediydi doktorum 😂

Kızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Eğer hormon verilen bir transferse ve vücudun yumurta üretmediyse korunma şartıyla ilişkiye girebilirsin demişti bana. Ama ilk transferimde doğal döngümde olduğum için 1 tane yumurtam vardı. Beklenmedik çatlama olmasın diye ilişki yasaktı.

Sorma valla zaten akşamları yatağa girdiğimde ölü gibi oluyorum çok yorgun gibiyim bir de gün için de devamlı acıkıyorum midem heep boş gurul gurul sen de öyle misin ya 😁
Ya evet demin yemek yedim suan yine yerim hep acim ya😁😁 ya bende yorgunluk falan yok cok arada gunde 1 kere bi 10 dk uyku geliyo okdar oda yataga yatarsam yani onun diainda baska biseyim yok benim.ne mide bulantim ne nblm asiri koku hassasiyetim goguslerim bile normal arada cok haff aciyo okdar iyiyim kiz ben 😁😃

Ya evet demin yemek yedim suan yine yerim hep acim ya😁😁 ya bende yorgunluk falan yok cok arada gunde 1 kere bi 10 dk uyku geliyo okdar oda yataga yatarsam yani onun diainda baska biseyim yok benim.ne mide bulantim ne nblm asiri koku hassasiyetim goguslerim bile normal arada cok haff aciyo okdar iyiyim kiz ben 😁😃
Ya benim göğüslerim büyüdü sertleşti silikon taktırmışım gibi 🤣🤣 uyku pek yok normal gibi ama karnım çok rahatsız ediyo bulantım da yok ama böyle sanki aşırı aç hissedince sanki midemde fazla su varmışda çıkarasım geliyormuş gibi. Koku hassasiyeti bende de hiç yok.

X