Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Oh canım çok şükür içim rahatladı sağol daha 70 gün önce doğum yaptım kızım oldu 3 aylık iğne vurdurcam doktor gebeliğe bakalım öyle iğne yapalım dedi yoktur dedim dinlemedi işimizi sağlama alalım dedi benide korkuttu sağolsun Allah olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah. Bı oğlum bı kizim var çok şükür ya
Maslaalhhh Hayirlisiylan buyut insallah rabbim acisini yasatmasinnn saglikli huzurlu olsunlar🙏🙏

Yani dedigim.gibi 5den buyuk olmali ama senin ki 1 bile degil 0.6 gibi bi deger tabi allah korusun doktora gonder yinede bide nblm sacma sapan biai olmasin aman aman

Maslaalhhh Hayirlisiylan buyut insallah rabbim acisini yasatmasinnn saglikli huzurlu olsunlar🙏🙏

Yani dedigim.gibi 5den buyuk olmali ama senin ki 1 bile degil 0.6 gibi bi deger tabi allah korusun doktora gonder yinede bide nblm sacma sapan biai olmasin aman aman
Yok gostericem canım bu gün Allah razı olsun

Kızlar merhaba bir şey soracağım dondurulmuş embriyo transferinde reglden sonra transfere kadar ilişki yasak mı
Genelde yasakliyorlar oda herhangi bir olumsuz birswy olmasin diye mikrop yada iliskiden sebeb herhangi bir zorlanma sonucu olusabilicek sikintilari onlemek icin zaten sana angibiyotik falanda vericekler bu surec icinde

Benim düşüğümde bende sancı oldu hiç geçmeyen. Ağrın yoksa korkma canım.
Ya benim sancim sadexe ilk gun oldu oda birseyim yoktu muayneye gittim dontor muayne ederkende hatta gayet iyi dedi alttan muayne oldum olurkense asiei canim yandi eve bi geldim kanamam oldu sonra iste igne oldum aksamina azaldi ondan sonraki 2 gunde leke leke geldi aimdi bitti cok sukur dusuk olamamiatr dimi bu arada ben kanama oldugu gibi gittim bakti yine doktoe bebek ordaydi ama sikdi tabi inslalah ordadir

X