Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Iste ben kanamam oldugu gibi gitmistim bna sey dedi haftay bidaha gel ayni gun kese etraginda hafif kanama devam ediyor falan demisti ama acil olsa cagirmazmiydi beni yine nblm
Bilmiyorum ki beni doktorum 2 gün sonra çağırmıştı ,doktora güvenmek lazım zaten 3 gün filan oldu değil mi ?

Bilmiyorum ki beni doktorum 2 gün sonra çağırmıştı ,doktora güvenmek lazım zaten 3 gün filan oldu değil mi ?
Sali gunu oldu bu olay sali geceye ksar azaldi carb leke seklinde devam etti cok az ama suanda uyandim ve birsey yok peceteye gelen bile bin sukur suanda normalim
Ya belkide o vajinal ultraso yuzunxen olduya belkide ondan dolayi onemsemdi cunki normalindd hic bir problemim yoktu ya belkide zarar gelmez diyemi dusundu valla bilmiyorunki ama gunahi onun boynuna diycek birsey yok cunki bu durumda insallah sagliklidir insallah vallahi boyle birsey yuzunden bebek zarar gorurse normal kendi kendine kanamam olmasindan daha cok uzulurum cunki suan gereksiz birsey icin olmus olur

Canım kofi 👩🏼‍🤝‍👩🏽💕
İlk transfer negatif olunca bu sefer ümitlenmedim. 5. günde teste başlayan ben, sustum dayandım hiç bakmadım.
Sonra içerideki fındıklar, biz buradayız bak artık diye kanla sinyal verdiler 🙈
Daha mutlu sona çok var ama bunu da gördüm ya çok şükür 🙏🏼😇
Miniklere bak sen, anne yeter artık gitte bi test yaptır demiş 🤩🤩🤩

Kızlar bunları ağlayarak yazıyorum. Transferden sonra kendimi soyutlamıştım. Güzel haberlerin motive ettiğini biliyorum o nedenle yeniden aranızdayım 🥰
Bugün 8. Günüm. Doktor yarın kan vermemi istemişti ama işten geldiğimde pembe kanamam oldu ben ağlamaya başladım tabi. Evdeki idrar testini de yaptım sonrasında gidip kan da verdim. Çok şükür yıllardır görmediğini gördü bu gözler 🤩 8. Gün 150.1 çıktı.
Allah’ım şimdi anlıyorum. Beklemek ne zor, isteyen, uğraşan, kalpten dua eden herkesin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun 🤲🏼
Ayyy maşallah canım hadi gözün aydın 😍🥰 değerinde çok güzel çıkmış maşallah diyorum 🌸

Bende güzel bir haber vermek için yazıyorum .Bu topiği transferimden beri ara ara takip ettim.Acaba benim yaşadıklarımı yaşayan belirtileri benim gibi olan ve pozitif alan var mı diye .Belki ben başka birine fikir verebilirim diye yazıyorum .5.gün başlayan ve 9.güne kadar devam eden lekelenmem ve alt karın sancı gibi kasılma gibi ara ara giren ağrılarım oldu.Doktoru aradım kan sulandırıcı iğneleri bırakmamı söyledi.Tabi ben gerildim ama test günümü beklemeye kararlıydım.Bu arada dayanamadım ve 11. Gün kan testi yaptırdım 269,89 pozitifi gördüm .
Hepimizin ne kadar emek verdiğini, umut ettiğini ,ellerini açıp dua ettiğini biliyorum .Umarım hepimizin duaları bebeklerimize dönüşüp kucağımıza alabiliriz .Allah hepimizi güldürsün 💐
Maşallah gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰🙏🏻

Kahverengi çamur gibi dimi benimde öyle olup bitti
Aynen camur gibi oldu sobra gece cook hafif kirmizi akinti gibi acik renkli geldi bu sabah hic gelmesi cok normal akinti rengi geldi yani bugun bi kontrol edicem bakalim insallah baskada gelemz ya
O doktor gerizekalisi yuzunxen olduu baska bir aciklamasi yok bunun

Çok teşekkür ederim. Şimdi geçmişe dönüp yakalayabildiklerimi okuyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıcakla geçsin inşallah 🤲🏼
çift embriyo koydular acaba o mu yükseltti 😄
İkiz olunca beta yüksek çıkıyor 🤩 her 2 günde 2 kat arttığını düşünürsen 8. Gün 150. 12. Gün en az 600 dür betan 😍

Aynen camur gibi oldu sobra gece cook hafif kirmizi akinti gibi acik renkli geldi bu sabah hic gelmesi cok normal akinti rengi geldi yani bugun bi kontrol edicem bakalim insallah baskada gelemz ya
O doktor gerizekalisi yuzunxen olduu baska bir aciklamasi yok bunun
O kahverengü Bi süre gelir ona takılma benden hala akıntı sarı kahve arası geliyor fitilin artığı da kahvemsi geliyor. Senin o doktor yüzünden oldu bence de neyseki ciddi bişey olmadı atlattın çok üzülmüştüm valla

canım benim :KK200: şuanda kendi irademle tedaviye devam edecek hevesim kalmadı,doktor arayıp gaza getirseydi hadi gelin bi görüşelim kalan embriyolarını değerlendirelim falan gibi şeyler duymayı bekledim sanırım. zaten türkiyeye gitmek istiyorum artık,eşim de ben de çok sıktık kendimizi burda. türkiyede hem ailelerimizi görüp kafamızı dağıtırız hem testlerimizi baştan yaptırırız, sebepsiz infertelite deniyor ama belki sebebini bulurlar,burda dünya para ödüyoruz ama yine de çok ilgilenmiyorlar,doktoruma histereskopi yap diyorum gerek yok diyor,pgt diyorum gerek yok diyor, ee sonuç olarak ben yıpranıyorum transferlerle, baştan her önlemi alsa halbuki... biraz takviye falan da kullanıcam,bırakmıyorum yani devam edeceğim tabi ki, başka doktorların da fikrini almak istiyorum,bakalım zaman ne gösterecek canım,hakkımızda hayırlısı olsun,Allah gerçekten güç kuvvet versin bizlere:dua:
Canım hiç Bi doktor o şekilde görüşmeye çağırma bence anca bizler gidicez kapılarına maalesef ki bu durum böyle o yüzden ona hiç takılma. Türkiyeye gel aileni gör birde dediğin gibi sebepsizmiş birkaç doktora görün bakalım ne diyecekler sonra toparlanır kısmetse başlarsın transfere 🥰

O kahverengü Bi süre gelir ona takılma benden hala akıntı sarı kahve arası geliyor fitilin artığı da kahvemsi geliyor. Senin o doktor yüzünden oldu bence de neyseki ciddi bişey olmadı atlattın çok üzülmüştüm valla
Ya valla inan bak yrmin ederim kendi kendime kanama yapip dusuk yapsam derimki kendilihinden oldu iste yapacak birsey yok ama yani yok yere beni mahfetti resmen ya buna daha cok uzuldum yrmin ederimm ama bin sukurrr haftata sali bi gelsinde insallah gorsem rahatlasamm

Senden gelen sonucu okuduğumda öyle üzüldüm ki, ben de kanama gördüğümde ağlamaya başladım adet oluyorum işte diye. Öyle özümsemişim, öyle beklentimi düşürmüşüm.
İlkinde sağlıksızsa hiç tutunmasın Allah’ım ben dayanırım demiştim. Cidden sıfır hcg gördüm 😢
Zamanımızı bekliyoruz.
Bir de doktorum demişti ki, yurt dışından gelen çok oluyor çünkü Türkiye’de daha uygun tüp bebek. Bir atış da burada denemek çok mantıklı 😄👌🏼
belki kan çekecek, bu topraklarda temeli atılacak çocuğun 😆🙊
Evet canım ben türkiyede tedavi olmak istiyordum zaten ama pandemi engeline takıldık maalesef, bakalım hayırlısı neyse onu göstersin rabbim, sağlıkla gelsinler inşallah🥰🌹🤩

Ya benim annem kardesimdede bendede hic olmamis bulantisi falan belki ona gecerim bizimkilerde diyor baslasaydi simdiye kadra baslardi kimi diyo ben 3. Ayimda oldum valla bilmiyorum sanirim onu yasarak ogrenecem😃😄😁
Beta hcg yapıyor bunu. Iyice yükselmesi lazım başlaması için.

Ya valla inan bak yrmin ederim kendi kendime kanama yapip dusuk yapsam derimki kendilihinden oldu iste yapacak birsey yok ama yani yok yere beni mahfetti resmen ya buna daha cok uzuldum yrmin ederimm ama bin sukurrr haftata sali bi gelsinde insallah gorsem rahatlasamm
Kuzum neden düşük yaptın diye düşünüyosun hemen,Allah korusun yok öyle bişey, bak çok şükür geçmiş kanaman, salıya kadar dinleneceksin, salı günü de bebişini görüp rahatlarsın inşallah💕🤩 olumsuz düşünmeyi bir kenara bırakmalısın

X