Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Negatif haberi verince insan aramaz mi ya
Benim kurtajdan sonra doktor aramadi ama asistanları 2 kere aradi 10 gun içinde doktorunuzun selamıyla arıyoruz nasilsiniz varmi sıkıntı sorun diye insana moral oluyor azda olsa
evet sevinclim ya aramadı valla, hasta koordinatörüne sonucu atmıştım,taa transfer günü istediğimiz faturanın fotosunu gönderdi bana karşılık olarak, bir geçmiş olsun üzgünüm falan bile demedi eşim bir uğrayıp hayırdır diyecek bir kaç gün sonra

ahh canımm,gözün aydon olsun,Allah daim etsin inşallah çok çok mutlu oldum geçen ay ikinci transfer hazırlığındaydın,bak gelmiş bebişin,sağlıkla gelsin inşallah

heppp boyle guzel haberler alalim , birgun bana da boyle bir haber vermek kismet olur ins. cokkk sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi doya doya hasret gidermeyi nasip etsin

Çok şaşırdım valla haklı eşin uğrasın tepkileri ne olucak acaba binbir umutlarla gidiyoruz maddi olarak desen kuruş indirim yapmıyorlar bide alınan karşılığa bak ya

Kızlar birşey sorcm 2şubatta transfer oldum 5.gün embriyosuydu sağ kasıgımda geçmeye bir agrı var dayanlmck gbi degl ama rahatsız ediyor gaz sancısı gibi bugüne kdr hep ara ara gelip gidiyordu agrı smdi gecmiyor sizce normal mi?

Canim senin 9.cu gun idrar testi yapmismiydin? Bu gibi sancilar olabiliyor regl e benziyor ve usume tutuyor.. ama tabi ilac kullaniuorsun oda yapabilir dilerim positif haber alirsin

Canım masallah çok guzel değerin Rabbim sağlıkla kavuşmayı kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Wenebe dostum ne diyorsun sen yaa en son negatifti ve ben buna çok üzülmüştüm. Gece gece mutlu ettin beni Allah tamamına erdirsin inşaallah canım
Canım kofi
İlk transfer negatif olunca bu sefer ümitlenmedim. 5. günde teste başlayan ben, sustum dayandım hiç bakmadım.
Sonra içerideki fındıklar, biz buradayız bak artık diye kanla sinyal verdiler
Daha mutlu sona çok var ama bunu da gördüm ya çok şükür

ahh canımm,gözün aydon olsun,Allah daim etsin inşallah çok çok mutlu oldum geçen ay ikinci transfer hazırlığındaydın,bak gelmiş bebişin,sağlıkla gelsin inşallah
Senden gelen sonucu okuduğumda öyle üzüldüm ki, ben de kanama gördüğümde ağlamaya başladım adet oluyorum işte diye. Öyle özümsemişim, öyle beklentimi düşürmüşüm.
İlkinde sağlıksızsa hiç tutunmasın Allah’ım ben dayanırım demiştim. Cidden sıfır hcg gördüm
Zamanımızı bekliyoruz.
Bir de doktorum demişti ki, yurt dışından gelen çok oluyor çünkü Türkiye’de daha uygun tüp bebek. Bir atış da burada denemek çok mantıklı
belki kan çekecek, bu topraklarda temeli atılacak çocuğun

heppp boyle guzel haberler alalim , birgun bana da boyle bir haber vermek kismet olur ins. cokkk sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi doya doya hasret gidermeyi nasip etsin
Rabbim ne eylerse güzel eyler
O canın da bir doğum tarihi var bizim bilmediğimiz. Beklemek bize zor geliyor ama rabbim en hayırlısını biliyor.
tam da Meryem suresini okurken tutunma kanaması yaşadım. Bu da bir tesadüf mü bilmem artık

2 Şubat transferdaş olarak söylüyorum ben de ara ara batmalar hissettim. Şimdi adet başında yaşadığım sızlama var karnımda. Dün kan sonucunda 150.1 gördüm. Umutlandırmak da çok yanlış olur ama neden olmasın

Evet canim cok normal hatta adet sancisi bile cekebilorsin bu surecte ve hatta extra belin kopuyormuscasina agirirsada cok normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…