- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.921
çok güldüm ya dr'lara bakma, normal hayata dön diyorlar da dönülmüyor işte Allah'tan geçici bir süre bu.Genelde yatıyorum☺ev üstüme üstüme geldi artık. Bir hava alayım dedim havamı aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güldüm ya dr'lara bakma, normal hayata dön diyorlar da dönülmüyor işte Allah'tan geçici bir süre bu.Genelde yatıyorum☺ev üstüme üstüme geldi artık. Bir hava alayım dedim havamı aldım
Aynen oyle yapiyorum suanda yatuyorum full benve yatmak ve doktorun verdugi igne iyi geldu toparladim epey yani amann amnn allah korusun bin sukur yatabiki en iyisini siz bilirsinizz ama bence hiç kötüyü düşünmeyip salıya kadar bir güzel istirahat etmek iyi gelir size
Eşimin aldığı da kaset testti. Test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı. Iyiydi demek kiAynenaynen test yuzunxen ben kac lere husrana ugradim en iyisi o erjen gebelik testleri varya pahali ama kesin net cozum
Bu arada ben kan testi yaptordim bu sefer hic idrar yapmadim kanka pozitif cikinca tabi hemen idrar yaptim.icimde ulte kaldi cunki sakliycam oniEşimin aldığı da kaset testti. Test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı. Iyiydi demek ki
Benim ilk gebeliğim tüp bebekle maalesef 8.haftada sonlandırıldı.Embriyom gelişmedi .Sonra genetik yaptırdık .pıhtılaşma var dedi doktor .şimdi yarın test yaptırıp tekrar doktoru arayacağım umarım sorunsuz ilerler bu seferNe güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Bu arada kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz ? Pıhtılaşmamı vardı ? Bir çok kişiye kullandırıyorlar acaba önlem amaçlımı yoksa herkesin pıhtılaşma sorunumu var diye merak ettim .
Çok teşekkür ederim. Şimdi geçmişe dönüp yakalayabildiklerimi okuyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıcakla geçsin inşallahayyyyy cok sevindimmm cok masallahhhh rabbimm taminida erdirsin valla 8. Gunede gorede cok guzell cikmia sonucnnn tebrikk ederimmmmm
Çok teşekkür ederim. Ben de öyle dua ediyorum. Allah’ım kimseyi çok aratmasın. En hayırlı zamanda Ben 3 sene bekledim. İlk defa pozitif gördüm. İnşallah kucağıma alabilirim.Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin böyle pozitifleri duyunca görünce çok seviniyorum Rabbim herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Amin inşallah Engelli koşu gibi. Daha aşacağımız çok aşama varBu ne guzel haber canim valla cok sevindim gebeligin saglikli ilerler inshaAllah Allahumme Amin
Valla hic bilmiyorumki ama cidden yasadigim korku travma bana yetti bu hafa bi hayirlisiylan sali gelsinde goreyim tekrardan baska birsey istemiyorummÇok teşekkür ederim. Şimdi geçmişe dönüp yakalayabildiklerimi okuyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıcakla geçsin inşallah
çift embriyo koydular acaba o mu yükseltti
Idrar testi fobimiz oldu canımBu arada ben kan testi yaptordim bu sefer hic idrar yapmadim kanka pozitif cikinca tabi hemen idrar yaptim.icimde ulte kaldi cunki sakliycam oni
Sorma yemin ederim o ikinci cizgiyi goruyodum ya bildigin boyle keyiflendim falan degisik bi duyguyduIdrar testi fobimiz oldu canım
Wenebe dostum ne diyorsun sen yaa en son negatifti ve ben buna çok üzülmüştüm. Gece gece mutlu ettin beni Allah tamamına erdirsin inşaallah canımKızlar bunları ağlayarak yazıyorum. Transferden sonra kendimi soyutlamıştım. Güzel haberlerin motive ettiğini biliyorum o nedenle yeniden aranızdayım
Bugün 8. Günüm. Doktor yarın kan vermemi istemişti ama işten geldiğimde pembe kanamam oldu ben ağlamaya başladım tabi. Evdeki idrar testini de yaptım sonrasında gidip kan da verdim. Çok şükür yıllardır görmediğini gördü bu gözler 8. Gün 150.1 çıktı.
Allah’ım şimdi anlıyorum. Beklemek ne zor, isteyen, uğraşan, kalpten dua eden herkesin kucağı sağlıklı bebeklerle dolsun
Ben de bozuk bu test diye düşündüm direkt sonra da kullandığım söktürücüde hcg hormonu vardır hissi geldi sağdan sağdanSorma yemin ederim o ikinci cizgiyi goruyodum ya bildigin boyle keyiflendim falan degisik bi duyguydu
Haaahhaha ya valla cok zor be yeminlen ya kalmak dert hamile olup sonra her hafta hergun bi stres yasamak var sonra dogurmak hep biaey heBen de bozuk bu test diye düşündüm direkt sonra da kullandığım söktürücüde hcg hormonu vardır hissi geldi sağdan sağdan
Kıskanılacak vasfı olmayan insanlar, çocuk doğurmayı marifet sanıyorlar O kadar ahmaklar ki; nimeti veren Allah, onlar kendim yaptım sanıyor. Idare edin arkadaşlar yaArkadaşım ben şunu anladım burada. Bizim durumumuzda olmayan bizi anlamıyor. Benim de yakın bir arkadaşım vardı. Hep takılırdık beraber gezerdik. 2.çocuğu oldu. Hep severim öyle kıskançlık hiç aklımdan bile geçmedi. Ama kendisi şöyle yaptı. Çocukları beraber oynuyor diye beni çağırıyorlar başka arkadaşla takılıyor. Hiç bana haber vermiyor. İnsanlar NANKÖÖÖRRR.Ben ilk önce çok üzüldüm ama sonra Allah a şükrettim insanların gerçek yüzünü gördüğüm için. Çocuğu olmayan her kişi diğerini kıskanacak mı yani? Böyle saçma sapan düşünceler.. Allah bir gün bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla Amin
canım benim şuanda kendi irademle tedaviye devam edecek hevesim kalmadı,doktor arayıp gaza getirseydi hadi gelin bi görüşelim kalan embriyolarını değerlendirelim falan gibi şeyler duymayı bekledim sanırım. zaten türkiyeye gitmek istiyorum artık,eşim de ben de çok sıktık kendimizi burda. türkiyede hem ailelerimizi görüp kafamızı dağıtırız hem testlerimizi baştan yaptırırız, sebepsiz infertelite deniyor ama belki sebebini bulurlar,burda dünya para ödüyoruz ama yine de çok ilgilenmiyorlar,doktoruma histereskopi yap diyorum gerek yok diyor,pgt diyorum gerek yok diyor, ee sonuç olarak ben yıpranıyorum transferlerle, baştan her önlemi alsa halbuki... biraz takviye falan da kullanıcam,bırakmıyorum yani devam edeceğim tabi ki, başka doktorların da fikrini almak istiyorum,bakalım zaman ne gösterecek canım,hakkımızda hayırlısı olsun,Allah gerçekten güç kuvvet versin bizlereNiye soguyosun canim bak elinde daha 3 embriyin daha var bence yapma boyle birsey doktorun ilgisiz yada cok ilgilide olabilir fakat bu seni umutsuzluga suruklemesin sen simdi cok umutlandin belirtilerinde vardi ama bianda coktun bende senin gibi oldum butun belirtilwri yasadim ilkinde ama olmadi hatta 3 yil boyunca heray heray belirti yasadim ama hep negatif oldu ama sla pes etmedim sende etme 1 ay ara ver yeni bi doktor bul embriyilarini tasi ordan baska yerde tedavibi gor ya ne kaybedecen yasin kac suanda
Soyle dusun ileride keske yapsaydim diyecegine simdi yap olmazsada ki bence olucak iyiki denedim dersin keske demezsin he maddi durm veya baska bisi varsa onu bilemem ama suna cok inanrim egerki rabbim sana nasip edecese onundeki butun engelleri kaldirir sakin umutsuzluga kapilma sana asla hamile kalamazsin mi dendi yada nblm kisirsin yada aklima gelmiyo olumsuz bisey mi dendi hayir sadexe auansa nasip degilmis hic bilemezsin allah bi verir bianda umudunu kaybetmee canimm asla
Arada bide bulantılı dönem var Hamile miyim kuduz mu belli değil. Suyu görmek dahi istemiyorum ama içesim varHaaahhaha ya valla cok zor be yeminlen ya kalmak dert hamile olup sonra her hafta hergun bi stres yasamak var sonra dogurmak hep biaey he
Ya benim daha oyle biseyim yok hic suan tam 6+1 oldum acaba dah erken mi o mide bulantilae icinArada bide bulantılı dönem var Hamile miyim kuduz mu belli değil. Suyu görmek dahi istemiyorum ama içesim var
Aminnn aminnnn canimm rabbim cok buyukkkkcanım benim şuanda kendi irademle tedaviye devam edecek hevesim kalmadı,doktor arayıp gaza getirseydi hadi gelin bi görüşelim kalan embriyolarını değerlendirelim falan gibi şeyler duymayı bekledim sanırım. zaten türkiyeye gitmek istiyorum artık,eşim de ben de çok sıktık kendimizi burda. türkiyede hem ailelerimizi görüp kafamızı dağıtırız hem testlerimizi baştan yaptırırız, sebepsiz infertelite deniyor ama belki sebebini bulurlar,burda dünya para ödüyoruz ama yine de çok ilgilenmiyorlar,doktoruma histereskopi yap diyorum gerek yok diyor,pgt diyorum gerek yok diyor, ee sonuç olarak ben yıpranıyorum transferlerle, baştan her önlemi alsa halbuki... biraz takviye falan da kullanıcam,bırakmıyorum yani devam edeceğim tabi ki, başka doktorların da fikrini almak istiyorum,bakalım zaman ne gösterecek canım,hakkımızda hayırlısı olsun,Allah gerçekten güç kuvvet versin bizlere