Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ayyyyy cok sevindimmm cok masallahhhh rabbimm taminida erdirsin valla 8. Gunede gorede cok guzell cikmia sonucnnn tebrikk ederimmmmm

Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin böyle pozitifleri duyunca görünce çok seviniyorum Rabbim herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin

Evet rahatladım valla çok teşekkür ederim inşallah haftaya duyabiliriz yüksek ihtimalle Allah’ın izniyle Siz 6.hafta da duymuş muydunuz kalbi
Evet canim 6+4 de gorduk kalbin atisini burda 13 haftaya kadar dinletmiyorlar.. o yuzden gormek de yetiyor insana hamd olsun

Bu ne guzel haber canim valla cok sevindim gebeligin saglikli ilerler inshaAllah Allahumme Amin

Niye soguyosun canim bak elinde daha 3 embriyin daha var bence yapma boyle birsey doktorun ilgisiz yada cok ilgilide olabilir fakat bu seni umutsuzluga suruklemesin sen simdi cok umutlandin belirtilerinde vardi ama bianda coktun bende senin gibi oldum butun belirtilwri yasadim ilkinde ama olmadi hatta 3 yil boyunca heray heray belirti yasadim ama hep negatif oldu ama sla pes etmedim sende etme 1 ay ara ver yeni bi doktor bul embriyilarini tasi ordan baska yerde tedavibi gor ya ne kaybedecen yasin kac suanda
Soyle dusun ileride keske yapsaydim diyecegine simdi yap olmazsada ki bence olucak iyiki denedim dersin keske demezsin he maddi durm veya baska bisi varsa onu bilemem ama suna cok inanrim egerki rabbim sana nasip edecese onundeki butun engelleri kaldirir sakin umutsuzluga kapilma sana asla hamile kalamazsin mi dendi yada nblm kisirsin yada aklima gelmiyo olumsuz bisey mi dendi hayir sadexe auansa nasip degilmis hic bilemezsin allah bi verir bianda umudunu kaybetmee canimm asla

Bende güzel bir haber vermek için yazıyorum .Bu topiği transferimden beri ara ara takip ettim.Acaba benim yaşadıklarımı yaşayan belirtileri benim gibi olan ve pozitif alan var mı diye .Belki ben başka birine fikir verebilirim diye yazıyorum .5.gün başlayan ve 9.güne kadar devam eden lekelenmem ve alt karın sancı gibi kasılma gibi ara ara giren ağrılarım oldu.Doktoru aradım kan sulandırıcı iğneleri bırakmamı söyledi.Tabi ben gerildim ama test günümü beklemeye kararlıydım.Bu arada dayanamadım ve 11. Gün kan testi yaptırdım 269,89 pozitifi gördüm .
Hepimizin ne kadar emek verdiğini, umut ettiğini ,ellerini açıp dua ettiğini biliyorum .Umarım hepimizin duaları bebeklerimize dönüşüp kucağımıza alabiliriz .Allah hepimizi güldürsün

Ayyy ne guzelll yaaa masallahhh masallahhh valla rabbim devaminida nasip etsin hayirliaiylannn

Arkadaşım ben şunu anladım burada. Bizim durumumuzda olmayan bizi anlamıyor. Benim de yakın bir arkadaşım vardı. Hep takılırdık beraber gezerdik. 2.çocuğu oldu. Hep severim öyle kıskançlık hiç aklımdan bile geçmedi. Ama kendisi şöyle yaptı. Çocukları beraber oynuyor diye beni çağırıyorlar başka arkadaşla takılıyor. Hiç bana haber vermiyor. İnsanlar NANKÖÖÖRRR.Ben ilk önce çok üzüldüm ama sonra Allah a şükrettim insanların gerçek yüzünü gördüğüm için. Çocuğu olmayan her kişi diğerini kıskanacak mı yani? Böyle saçma sapan düşünceler.. Allah bir gün bize de nasip eder inşallah hayırlısıyla Amin

Kizlae benim kanamam epey koyu renge dondu siyaha yakin renk yani bu iyi dimi bu durum boyle siyaj tonajda yapiskan ama reglinin son gunu gibi lekelenme olur ya iste az ama
koyu renk kan durmuş kandır diye biliyorum yanlış bilmiyorsam yani son kalıntılar gelmiştir daha da hiiç gelmez inşallah canım atlattın inşallah

koyu renk kan durmuş kandır diye biliyorum yanlış bilmiyorsam yani son kalıntılar gelmiştir daha da hiiç gelmez inşallah canım atlattın inşallah
Ayy iyi bare ozman ya aman aman gelmesinn bu arada insalalh bebege bisi olmamistir ya ben kan geldugi gibi hemen gittik falan hala duruyodu ya acaba hala duruyodur dimi nasil anlarimki acaba o durumu

Ayy iyi bare ozman ya aman aman gelmesinn bu arada insalalh bebege bisi olmamistir ya ben kan geldugi gibi hemen gittik falan hala duruyodu ya acaba hala duruyodur dimi nasil anlarimki acaba o durumu
Olmamıştır Allahın izniyle olsa allah korusun kanama daha farklı olur bitmez hemen diye okuyoruz buradan hep.. Allah göstermesin

Ne güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Bu arada kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz ? Pıhtılaşmamı vardı ? Bir çok kişiye kullandırıyorlar acaba önlem amaçlımı yoksa herkesin pıhtılaşma sorunumu var diye merak ettim .

Kizlae benim kanamam epey koyu renge dondu siyaha yakin renk yani bu iyi dimi bu durum boyle siyaj tonajda yapiskan ama reglinin son gunu gibi lekelenme olur ya iste az ama
İnşallah onlarda bir an evvel bitsin , ama bir kontrol daha mı yaptırsanız acaba , kanama durmuş mu kese etrafında mı yoksa başka yerde mi ?

Olabilir ya bide bazi testler bozuk cikiyor hele bi marka var albima mi neydi ismi hep 2 cizgi cikardi sonra sonuc negatif olurdu boynaen iyisi kan
Geçen internette bakiyordum. Kadın yorum yapmış, teste göre bizim musluk da hamile var öyle testler. En güzeli eczaneden bildik marka almak.

İnşallah onlarda bir an evvel bitsin , ama bir kontrol daha mı yaptırsanız acaba , kanama durmuş mu kese etrafında mı yoksa başka yerde mi ?
Iste ben kanamam oldugu gibi gitmistim bna sey dedi haftay bidaha gel ayni gun kese etraginda hafif kanama devam ediyor falan demisti ama acil olsa cagirmazmiydi beni yine nblm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…