- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.781
Yaşayan bilir canım doğru diyorsun ben de öyleydim hep. Az önce hapşırdım kasıklarım yırtıldı sanki ay çok korktum yaa
M missisipiiEpeydir giremiyordum sayfaları şimdi okudum yetiştim güzel haberler alanlar var allah tamamını erdirsin sorunsuz geçsin günleriniz giremedim ama hep dua ettimKarasbaby çok üzüldüm pozitif alacağına inanıyorduk hepimiz ama olsun sağlıklı değildi de belki de kendini toparlayınca hemen başlarsın inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bizlere dualarım seninle Mariposa7 UkaderU geçmiş olsun canımlarım inşallah sorunsuz devam eder güzel güzel dinlenin minoşlarınız annelerini dinlendirmek istemiş sağlıkla büyüsünl
Peki 3.beta ikiye katlamadiysa ne oluyor?Canim normalde 2 kere yaptrmak yeterli eger degerlerim gayet iyiyse dusuk degerli oldun mu tekrardan istiyolar ama ama onun disinda 2. Degerin katlandiysa sikinti yok insallah
Saglik gebelik icin katlanmasi gerekiyor yanlis hatirlamiyosam hatta 60binlere falan firliyor belli bi haftada asiri yukseliyorPeki 3.beta ikiye katlamadiysa ne oluyora
Çok saol kuzum şükür geçti o günler 11 haftalık olduk bile ,allahım herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.İsteyen dileyen herkese versin.Epeydir giremiyordum sayfaları şimdi okudum yetiştim güzel haberler alanlar var allah tamamını erdirsin sorunsuz geçsin günleriniz giremedim ama hep dua ettimKarasbaby çok üzüldüm pozitif alacağına inanıyorduk hepimiz ama olsun sağlıklı değildi de belki de kendini toparlayınca hemen başlarsın inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bizlere dualarım seninle Mariposa7 UkaderU geçmiş olsun canımlarım inşallah sorunsuz devam eder güzel güzel dinlenin minoşlarınız annelerini dinlendirmek istemiş sağlıkla büyüsünler
Canim evde yaptigin test 5. Dk icindemi hemen 2. Silik cizgi gordun yoksa bi sure sonrq mi birde senin bu 10. Gunun dimiGünaydın kızlar ben evde test yaptım erken gebelik testi ikinci cizgi silik cıktı dayanamadım kanda baktırdım 1.20 çıktı sonuc 1 şubatta transfer olmuştum test günüm cuma günü neye uğradığımı şaşırdım ya başına böyle gelen varmı yoksa tutmadımı
Maşallah ona büyüsün büyüsünÇok saol kuzum şükür geçti o günler 11 haftalık olduk bile ,allahım herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.İsteyen dileyen herkese versin.
Ya valla insan çok korkuyor kesin bişey olmuştur diyorum Allah korusun çünkü yok böyle Bi acı. Hapşırığımın geldiğini anladığımda burnumu sıkıyorum hapşırmıyorıumGecen gece bende de oldu o ayy ne kötü oldu 3 4 dkka geçmesi ağrısı eyvah noluyo dedim bı an
Bende aynı 7 yumurtam toplandı 4 tane döllendi 3 tanesi ikinci güne geldi transfer günü sadece 2 tane yumurtam kalmıştı onlarda transfer edildi 3.gün embriyosu olarak eğer tutmasaydı geride hiç yumurta yoktu sil baştan bir daha yapacaktım her şeyi çok şükür Allah’a ne kadar şükür etsem azAynı benim gibi olmuşsunuz , benim de hiç kalmamıştı dondurulacak ,onlar öldüyse buda onlarla aynıydı kesin tutmadı demiştim :)
Sağolasın canım benim Allah razı olsun şimdilik iyiyim şükür.Epeydir giremiyordum sayfaları şimdi okudum yetiştim güzel haberler alanlar var allah tamamını erdirsin sorunsuz geçsin günleriniz giremedim ama hep dua ettimKarasbaby çok üzüldüm pozitif alacağına inanıyorduk hepimiz ama olsun sağlıklı değildi de belki de kendini toparlayınca hemen başlarsın inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bizlere dualarım seninle Mariposa7 UkaderU geçmiş olsun canımlarım inşallah sorunsuz devam eder güzel güzel dinlenin minoşlarınız annelerini dinlendirmek istemiş sağlıkla büyüsünler
3 dakika bekledim dünde yaptım bugünde silik çizgi cıktı ya kafayı yicemCanim evde yaptigin test 5. Dk icindemi hemen 2. Silik cizgi gordun yoksa bi sure sonrq mi birde senin bu 10. Gunun dimi
Ben 10. Gunde kan testi yaptirmistim cikmisti canim aslinda kanda her zaman kesin sonuc cikar.
Allah allah ya peki bisi diycem taze tranfer mi sizinki catlatma ignesi vuruldugu zaman idrarda hamile gibi cikiyor basina geldi cunki ondan dolayi onuda bi sorayim dedim3 dakika bekledim dünde yaptım bugünde silik çizgi cıktı ya kafayı yicem
Taze değil dondurulmuş transfer çatlatma iğnesi vurdum ama 15 gün oldu bugün çatlatma iğnesi vurulalıAllah allah ya peki bisi diycem taze tranfer mi sizinki catlatma ignesi vuruldugu zaman idrarda hamile gibi cikiyor basina geldi cunki ondan dolayi onuda bi sorayim dedim
Ben incir ile halletmiştim. İlaca gerek kalmamıştı canım.transfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
Ya sen yinede yaptir canim 12. Gunde en net kanda kesinlikle idrar o dedigim gibi catlatma ignesinin etkiside olabilir nolur yanlis anlama benide basima geldigi icin diyorum insallah 12.gunxe iyi bir sonuc alirsinn canim benimTaze değil dondurulmuş transfer çatlatma iğnesi vurdum ama 15 gün oldu bugün çatlatma iğnesi vurulalı