Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Taze değil dondurulmuş transfer çatlatma iğnesi vurdum ama 15 gün oldu bugün çatlatma iğnesi vurulalı
Ben geçen gün burda bi arkadaşın sonucunu gördüm 5.gün embriyosuymuş onuncu gün kanda bakmış 0.100 çıkmış 2 gün sonra yaptırdığında kanda betayı görmüş sanırım 70 falandı ama emin değilim onu görünce ilgimi çekmişti aklımda kalmış oldu belki sana da öyle olur Allah’ın izniyle umudunu kaybetme Allah büyük hem daha test günün bile değilmiş değil mi senin

Ohhh maşallah , bu hikayeleri gören kimse 3. gün embriyo transferinden umutsuz olmasın , Rabbim ol dedikten sonra 3-5 hiç fark etmiyor bence :)

Ya sen yinede yaptir canim 12. Gunde en net kanda kesinlikle idrar o dedigim gibi catlatma ignesinin etkiside olabilir nolur yanlis anlama benide basima geldigi icin diyorum insallah 12.gunxe iyi bir sonuc alirsinn canim benim
Amin canım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın cok kötü oldum ya estağfurullah yanlış anlamam canımm

Benimde 5.gün embriyosu test günüm cuma günü çok kötü oldum idrarda cıkınca allahım hayırlısını versin inşallah bahsettiğiniz arkadaş inşallah görür mesajımı

transfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
Kuru inciri ve kuru erik doğra 10-12 tane üzerini geçecek kadar zeytin yağı ekle sabah akşam bir tatlı kaşığı ye bolda su iç geçer hemen ve her gün aynı saatte büyük abdest için tuvalete git kendine bir saat belirle valla çok işe yarıyor

Allah razı olsun canım senin bebişin de bu kez sorunsuz ve sağlıkla gelsin inşallah kucağına almak nasip olsun canımm

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Zamanı değilmiş.

Senin kac kac canim
Bak mesela benim 10. Gun 142 12. 572 16. 2244 12 ile 16 arasi mesela 10 12 arasi daha az artmis oran oranti olarak olabiliyor oyle ama onemli olan yukselmesi illa oyle asiei artmasi degol
İlki 14.gun 544 olmuştu ya saat 1.30 gibi kan verdim cumadan saliya dünde yine 1.30 da verdim kan 967 olmus

İlki 14.gun 544 olmuştu ya saat 1.30 gibi kan verdim cumadan saliya dünde yine 1.30 da verdim kan 967 olmus
Olsun artmia birde degeerim gayet yuksek canim bence bi aikinti yok bak eger endise edersen bunu bi yerde okumustum stres yaptiginda cocugun gelisimini etkiliyormuauz anne karninda sen bu yuzden tamam sikinti yok hamilesin suan herseyde yolunda bence masallahhhh ne zamansi kese gunun

Senin kac kac canim
Bak mesela benim 10. Gun 142 12. 572 16. 2244 12 ile 16 arasi mesela 10 12 arasi daha az artmis oran oranti olarak olabiliyor oyle ama onemli olan yukselmesi illa oyle asiei artmasi degol
İlki 12.gun 174 tü 2.verdigim cumagunj 544 tü son olarak dun verdiğim yani salı günü ise 967 sanki iki kat artmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…