-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.801
Ben geçen gün burda bi arkadaşın sonucunu gördüm 5.gün embriyosuymuş onuncu gün kanda bakmış 0.100 çıkmış 2 gün sonra yaptırdığında kanda betayı görmüş sanırım 70 falandı ama emin değilim onu görünce ilgimi çekmişti aklımda kalmış oldu belki sana da öyle olur Allah’ın izniyle umudunu kaybetme Allah büyük hem daha test günün bile değilmiş değil mi seninTaze değil dondurulmuş transfer çatlatma iğnesi vurdum ama 15 gün oldu bugün çatlatma iğnesi vurulalı
Ohhh maşallah , bu hikayeleri gören kimse 3. gün embriyo transferinden umutsuz olmasın , Rabbim ol dedikten sonra 3-5 hiç fark etmiyor bence :)Bende aynı 7 yumurtam toplandı 4 tane döllendi 3 tanesi ikinci güne geldi transfer günü sadece 2 tane yumurtam kalmıştı onlarda transfer edildi 3.gün embriyosu olarak eğer tutmasaydı geride hiç yumurta yoktu sil baştan bir daha yapacaktım her şeyi çok şükür Allah’a ne kadar şükür etsem az
Amin canım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın cok kötü oldum yaYa sen yinede yaptir canim 12. Gunde en net kanda kesinlikle idrar o dedigim gibi catlatma ignesinin etkiside olabilir nolur yanlis anlama benide basima geldigi icin diyorum insallah 12.gunxe iyi bir sonuc alirsinn canim benim
Benimde 5.gün embriyosu test günüm cuma günü çok kötü oldum idrarda cıkınca allahım hayırlısını versin inşallah bahsettiğiniz arkadaş inşallah görür mesajımıBen geçen gün burda bi arkadaşın sonucunu gördüm 5.gün embriyosuymuş onuncu gün kanda bakmış 0.100 çıkmış 2 gün sonra yaptırdığında kanda betayı görmüş sanırım 70 falandı ama emin değilim onu görünce ilgimi çekmişti aklımda kalmış oldu belki sana da öyle olur Allah’ın izniyle umudunu kaybetme Allah büyük hem daha test günün bile değilmiş değil mi senin
Kuru inciri ve kuru erik doğra 10-12 tane üzerini geçecek kadar zeytin yağı ekle sabah akşam bir tatlı kaşığı ye bolda su iç geçer hementransfer sonrası kabızlık için etkili bir çözüm öneriniz var mı kızlar ya
İnşallah görür 2 gün var inşallah kanda görürsünüz Allah yardımcınız olsunBenimde 5.gün embriyosu test günüm cuma günü çok kötü oldum idrarda cıkınca allahım hayırlısını versin inşallah bahsettiğiniz arkadaş inşallah görür mesajımı
Aynen valla öyle Allah ol diyecek biz ne kadar rahat olursak o kadar iyi elimizden gelen tek şey bu sabırla stres yapmadan beklemekOhhh maşallah , bu hikayeleri gören kimse 3. gün embriyo transferinden umutsuz olmasın , Rabbim ol dedikten sonra 3-5 hiç fark etmiyor bence :)
Cok iyi anliyorum canim ama hic bilemezsin rabbin ol derae herawy olur merak etme eger olmazsada zamani degilmis diyce yapacaz birsey yokAmin canım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın cok kötü oldum yaestağfurullah yanlış anlamam canımm
Allah razı olsun canımEpeydir giremiyordum sayfaları şimdi okudum yetiştim güzel haberler alanlar var allah tamamını erdirsin sorunsuz geçsin günleriniz giremedim ama hep dua ettimKarasbaby çok üzüldüm pozitif alacağına inanıyorduk hepimiz ama olsun sağlıklı değildi de belki de kendini toparlayınca hemen başlarsın inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin bizlere dualarım seninle Mariposa7 @UkaderU geçmiş olsun canımlarım inşallah sorunsuz devam eder güzel güzel dinlenin minoşlarınız annelerini dinlendirmek istemiş sağlıkla büyüsünler
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Zamanı değilmiş.Allah razı olsun canım benim, sağolun var olun valla yaa, şoku atlattım daha iyiyim şimdi, olacaksa tam olsun kucağıma alayım olmayacaksa hiç tutunmasın bi daha düşük derdini yaşatmasın rabbim diyodum, böyle hayırlıymış demek kiBi gideyim ailemin yanına bakalım zaman ne gösterecek
Allah razı olsun cok saolun amin inşallahİnşallah görür 2 gün var inşallah kanda görürsünüz Allah yardımcınız olsun
Gözünüz Aydın canımKızlar ben keseyi gördüm bugün karnımdan baktı doktor gördü çok şükür hamdolsun Allah’a
Yaaa cok mutluu oldumm canim masallahh maslalahh sakin alttan baktirma canim aman benim gibi bide ugrasma yavrumKızlar ben keseyi gördüm bugün karnımdan baktı doktor gördü çok şükür hamdolsun Allah’a
Dün merak ettim 3.betayi yaptırdım katlama az benim bekliyorum kese gününüSaglik gebelik icin katlanmasi gerekiyor yanlis hatirlamiyosam hatta 60binlere falan firliyor belli bi haftada asiri yukseliyor
Senin kac kac canimDün merak ettim 3.betayi yaptırdım katlama az benim bekliyorum kese gününü
2 defadan sonra baktirdinmi beta?transferinin kaçıncı günü hayırlı olsun tatlimKızlar ben keseyi gördüm bugün karnımdan baktı doktor gördü çok şükür hamdolsun Allah’a
Cok sukur canim saglikli ilerlesin inshaAllahKızlar ben keseyi gördüm bugün karnımdan baktı doktor gördü çok şükür hamdolsun Allah’a
İlki 14.gun 544 olmuştu ya saat 1.30 gibi kan verdim cumadan saliya dünde yine 1.30 da verdim kan 967 olmusSenin kac kac canim
Bak mesela benim 10. Gun 142 12. 572 16. 2244 12 ile 16 arasi mesela 10 12 arasi daha az artmis oran oranti olarak olabiliyor oyle ama onemli olan yukselmesi illa oyle asiei artmasi degol
Olsun artmia birde degeerim gayet yuksek canim bence bi aikinti yok bak eger endise edersen bunu bi yerde okumustum stres yaptiginda cocugun gelisimini etkiliyormuauz anne karninda sen bu yuzden tamam sikinti yok hamilesin suan herseyde yolunda benceİlki 14.gun 544 olmuştu ya saat 1.30 gibi kan verdim cumadan saliya dünde yine 1.30 da verdim kan 967 olmus
İlki 12.gun 174 tü 2.verdigim cumagunj 544 tü son olarak dun verdiğim yani salı günü ise 967 sanki iki kat artmamisSenin kac kac canim
Bak mesela benim 10. Gun 142 12. 572 16. 2244 12 ile 16 arasi mesela 10 12 arasi daha az artmis oran oranti olarak olabiliyor oyle ama onemli olan yukselmesi illa oyle asiei artmasi degol