Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya stres yapmamaya çalışıyorum etkilediğini biliyorum ilaçlarımı dakikası dakikasına kullanıyorum kese için pazartesi yada salı gideceğim sadece merakımdan yaptırdım eşim kızdı zaten dertlenecek yer arıyorsun diye haklıydında kafamız karışıyor hep

Aynen yapma stress sakinn gayettt iyisin canim ben seni anliyorum cok endise ediyor insan sukret yavrum bak baska bi aikintin yok maslalahhh

Merhabalar, cumartesi kese kontrolüne gitmiştik, o gün doktorum söyledi her renk kanama olabilir korkma diye. Pazartesi oldu azıcık sulandırılmış kan gibi. Yattım o gün geçti. Dün hiçbir şey yoktu. Demin yürüyüşe çıkmak için hazırlanırken farkettim. Peçeteye geldi sildikçe yine aynı şekilde. Yine yattım ancak hemşireye yine de sormuştum, endişelenecek bir şeyin olmadığını normal olduğunu söylemişti.

Aynen yapma stress sakinn gayettt iyisin canim ben seni anliyorum cok endise ediyor insan sukret yavrum bak baska bi aikintin yok maslalahhh
Allah'a şükür lekelenme falan yokta kese falan görünmeyecek mi diye düşündüm bekleyip göreceğiz canim.

sagol canım bende migrostan aldım bugün sabah akşam içiyordun dimi yanlış hatırlamıyorum
Sabah uyanınca dikiyorum birini
Birinide yatmadan hemen önce
Gün içinde kuru erik kayısı ceviz
Bide ayva keşfettim şimdi bir hemşire abla söyledi
Yemeklerden sonra bir iki dilim ayva yiyin sindirim için

Gozukur canim merak etme daha okdar minikkki o simdi o allahin izniylenn goruceksinn kalp atisinidq duyacaksinn
İnşallah canım benim erken gideyim desem boşa gitmiş olurum demi görünmeyebilir salı falan gideyim bari karından baksın hemde az daha gelişsin.

14.gun değeri 544 olmuştu ya 19.gun değeri 947 olmuş cumadan saliya bu kadar artmış yani
Mesaj attın mı doktora bişey dediler mi. En az %60 artmalı diyorlar bazılarınınki sonradan atağa geçebiliyor ama şöyle düşün değer düşmesi yok değerin düşse o sıkıntılı olurdu. Yine artmış değerin

Atmadım ya tekrar etmene gerek yok demişlerdi şimdi ben kendi merakımdan yaptim ya biz sana yapma demedik 10 gün sonra keseye git dedik der asistan diye atmadım bekleyip göreceğiz bilemedim ki düşme yok ama çok bı artışta yok nasipte ne varsa o

İnşallah canım benim erken gideyim desem boşa gitmiş olurum demi görünmeyebilir salı falan gideyim bari karından baksın hemde az daha gelişsin.
Aynen bak dun benim iste bakarken doktir tam 5+6 haftamda doktor alttan baktigi icin o cocugun kalp atimini gordu yoksa goremezdi okdar minik ki yani erken gidersen bosua endise edicekain goremedegin icin takicaksin bu sefer daha cok stres bare zamaninda git en azindan olmasi gereken olsun lafan rahat olsun

Canim benim arkadaşımın da böyle bişey olmuştu hatta aynı şekilde endisenlenmisti...Sonra doktoru demişti ilk değerin de iki embryo olabilir sonradan diğeri devam etmemis olabilir demişti...Şimdi çok şükür arkadaş 23 haftalık hamile..tekil gebelik ...
14.gun değeri 544 olmuştu ya 19.gun değeri 947 olmuş cumadan saliya bu kadar artmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…