Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim 10. Gün 600 14. Gün 3265 idi. Sağlıklı olsunda tek olsun hiç problem değil ama değer içime de bir kurt düşmedi değil. Vücudum daha rahatsız olur sanıyordum ama öyle değil kendimide dinliyorum ne zor süreçmiş. Senin betan kaçtı o günlerde?

Tabiki hiç farketmez ama yüksek çıkınca insan öyle düşünüyor ben senin ikiz olduğunu düşünüyorum benim daha düşüktü 12. 730 14. 2196 ydı kızlar hep çift dedi ama tek kesecik göründü genelde 12. Gün 100-300 aralığında oluyor neye göre fazla oluyo hiç bilmiyorum

Yani tek embriyo bölünmesi düşük olasılıkmış sanıırm genetik faktör gerekli bizde ailede hiç ikiz yok.olsa çok mutlu olurum tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinde ultrasonda bana da alttan baktı doktor çok uzun süre bakıp iki tane nokta gördü biri kese ama biri kanama alanı da olabilir kesede olabilir şuan çok küçük dedi. Sana çok az bakmış ayrıntılı incelese bence sende de görecekti ben seni ikiz hissediyorum bayadır takip ediyorum durumunu inşallah en istediğin gibi olsun hayırlısı olsun

sen ne cevap verdin hala gorusuyor musun o arkadasinla?

Superiz yaaağ ne mucize biseymis eşim perde arkasında ben ultrasonda ne harika ne tuaf 1 buçuk cm bişey in kalbi atiyo yakıt takir yaa dilim tutuldu o an napcagmi ne diycemi bilemedim zoru basardik dedi doktor haftaya perşembe yine gideceğiz vajinal bakti artık göbeğe doncek sanırım heralde inşallah ilaçlara aynen devam yerde miyim goktemi bilmiyorum duyduğumdan beri kulağımda o ses allahimmm herkese yaşatsın o duyguyu yaa

doktorunla kutladiniz mi yine o ani Rabbim saglicakla kavusmanizi da nasip etsinnnn hemen hamile kalanlar tam olarak anlayamasada biz bunun MUCIZE oldugunu kemiklerimize kadar hissediyoruz. masalahhh darisi benim gibi butunnn bekleyenlere inshallah

Kızlar bende pazar günü vermiştim kanı 8.gunumde 65 çıkmıştı ...Normalde katlanmasina bakmak için bugün de kan vermem gerekiyordu ...Ama ben persembe vereyim dedim en azından biraz yükseldiğini görürüz diye.. Perşembe günü kan vericem tekrar bakalım inşallah herşey yolunda gider

Kızlar bende pazar günü vermiştim kanı 8.gunumde 65 çıkmıştı ...Normalde katlanmasina bakmak için bugün de kan vermem gerekiyordu ...Ama ben persembe vereyim dedim en azından biraz yükseldiğini görürüz diye.. Perşembe günü kan vericem tekrar bakalım inşallah herşey yolunda gider

Selam kizlar
Benim de 3 subatta dondurulmus 5. Gun embriyosu transfer edildi 2 tane
Dun transfer gunu haric 5. Gundu erken gebelik testi yapti pozitif cikti
Bugun de normal kaset testlerden yaptim
O da pozitif cikti
Gecmis konusmalari okudum Zibidi diye bir arkadasimiz vardi 5. Gun idrarla pozirifi ogrenen sonra ne oldu bilginiz var mi acaba

Sağolasın canım benim gerçekten öyle tek çift farketmiyor ama aynı anda iki evlat ta çok güzel geliyor ikiside seninle olsun istiyorsun ama hayırlısı neyse o olsun ben seni kesin ikiz olarak düşünüyorum öğrendiğinde yat mutlaka benim kalp atışına daha var bu perşembe değil öteki perşembe çatlıcam artık

Yaaa masallah canimm çok sevindim gözün aydınsağlıkla ilerlesin inşallah Sağlıkla alin kucağınıza

Ayyyy ne guzell masallahhh ya bak hemen tutunmusss sanaa demekki cok saglikli cok guzelll masalllah masallahhhh cok sevindimm canim kendine cok dikkat et tamam mi

Tabiii hepimizde bı neşe bı gülümseme zaten hastane bizim gibiydi tahsis etmiş gibi akşam kimse randevu almamış bı tek biz vardık koca koridor da daha iyi ilgilendi boş olduğu içinde sohbet muhabbet aminnm o kalbi duydugumda beri kulağımda sesi ve her aklıma geldiğinde Allah'ım isteyen herkese yaşat diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…