- 26 Mayıs 2020
- 150
- 111
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.761
Canim normalde 2 kere yaptrmak yeterli eger degerlerim gayet iyiyse dusuk degerli oldun mu tekrardan istiyolar ama ama onun disinda 2. Degerin katlandiysa sikinti yok insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim normalde 2 kere yaptrmak yeterli eger degerlerim gayet iyiyse dusuk degerli oldun mu tekrardan istiyolar ama ama onun disinda 2. Degerin katlandiysa sikinti yok insallah
Ya binn sukur rabbime daha iyiyim pedime hic gelmemis sadexe peceteye silerken asiri dercede az geliyo oda lekelenme gibi lan renginde degil yani dmekki geciyor cok sukurSag olasin. Sen nasıl oldun canim gecti mi kanama
Cok sevindim canim. Bundan sonrasi sorunsuz gecer insallahh herkes icinYa binn sukur rabbime daha iyiyim pedime hic gelmemis sadexe peceteye silerken asiri dercede az geliyo oda lekelenme gibi lan renginde degil yani dmekki geciyor cok sukur
sagol canım bende migrostan aldım bugün sabah akşam içiyordun dimi yanlış hatırlamıyorumMigrosta indirim de var
Sanal marketten söyledim bu gün de
Aminnn aminnn butun hamile kadinlae ixin allahim sifa versin saglik versinn sorunsuz hamilelik versin insallahhhhCok sevindim canim. Bundan sonrasi sorunsuz gecer insallahh herkes icin
iki katı olmuş normal bencemerhaba kızlarr transferin 8. günü beta hcg 35 çıkmıştı düşük diye endişelenmiştim bahsetmiştim burada.. bugun 10. gün tam aynı saatte yaptırdığım beta 72 çıktı çok şükür normal bir artış di mi
Aynı benim gibi olmuşsunuz , benim de hiç kalmamıştı dondurulacak ,onlar öldüyse buda onlarla aynıydı kesin tutmadı demiştim :)Çok doğru benim 3.gune 3 embriyom kaldı 4 den 2 si transfer edildi 1 i dondurulcaktı ama gelişimi durdu ertesi gün çok korkmuştum hiç kalmadı arkada onlar öldü içimdekiler de ölmüştür kesin falan diye 12 gün kendimi yedim durdum ama çok şükür bı kese gördük bekli 2.si de bugün görünür görünse de gorunmese de sağlıklı olsun bı tane bile yeter
Onu biliyorum o çok berbat bir şey bende yaşadım sanki bıçakları saplamışlar gibi değil mi ,artık öğrendim dizlerimi karnıma doğru çekip hapşırıyorum .Yaşayan bilir canım doğru diyorsun ben de öyleydim hep. Az önce hapşırdım kasıklarım yırtıldı sanki ay çok korktum yaa
2 yeterli ben merakımdan 3 yaptırmıştım :)Kızlar beta testini kac kere yaptirmak gerekli? Ben 2 kere yaptirdim. Bugun de 3 olacak insallah
inşallah bişe olmıcak bebeğine Allahın izniyle ebe demişya benimde aklıma geldi büyükler hep derdi ilk aylar alltan baktırmak tehlikeli diye biz pek inanmıyoduk doktorlar daha iyi bilir diye ama demekki doğruluk payı varmış dualarımız seninleInsallah insallah simdi bi arkadasim bi ebeyle gorustu benim.icin sey demis keske alttan baltirmasaydi dusuk yolunu acmistir dedi daha cok kucuk tutunmaya calisuyir sonucta o demis iste bol bol su ve sifir hareket etsin demia valla oyle yapiyorum bi saga bi sola bi duz yatiyorumm
Allah razi olsjnn cok korkunc birsey ya bu
Günaydın ben yaşadım günlük pedi dolduracak kadar canlı kan gelip kesilmişti bir akşam ,doktorum pıhtı parça filan yoksa korkma olabilir demişti, sonra kontrole gittik sorun yoktu.Günaydın kızlar. Ben dün göbekten ultrasonla kesemizi gördük doktor 1 cm dedi. Haftaya salıda kalp atışı için çağırmıştı ama bu sabah lekelenmem var biraz. İlk pembemsi geldi sonra kahverengiye döndü. Doktorum çok ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma dedi. Böyle bişey yaşayan oldumu çok korkuyorum
İnşAllaah benimdee öylediiir korkulcak bişey yokturGünaydın ben yaşadım günlük pedi dolduracak kadar canlı kan gelip kesilmişti bir akşam ,doktorum pıhtı parça filan yoksa korkma olabilir demişti, sonra kontrole gittik sorun yoktu.
Amin öyledir inşallah korkmayın , burada yaşamayan yok gibi kanamayı. İğne kullanıyor musunuz ?İnşAllaah benimdee öylediiir korkulcak bişey yoktur
Ay sorma aynen sanki bıçak saplamışlar yırtmışlar gibi. İyi dedin valla bende bundan sonra öyle hapşırayım insan korkuyor hapşırmayaOnu biliyorum o çok berbat bir şey bende yaşadım sanki bıçakları saplamışlar gibi değil mi ,artık öğrendim dizlerimi karnıma doğru çekip hapşırıyorum .
inşallah öyledir canımm yarın son bir kez daha görmek istedi doktor inşallaah güzel artar da artık bir rahatlarımm evde gebelik testi yapıp yapıp renk karşılaştırmak gibi bir alışkanlık edindim yoksaiki katı olmuş normal bence
Allah razı olsun canım benim kısmet işte, elden bişey gelmiyor, Allahın bir bildiği var yaşamadan göremiyoruz önce bi doğru düzgün tedavi olup, oramı buramı düzeltip devam edeceğim inşallahKuzum yaaa herkese burda icten dualar ettin. Herkesin sevincine ortak oldun. O kadar cok isterdimki seninde sevincine ortak olmayi. Ama pes etmek yok olana kadar devam. Nasip ne yapalim