Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun o gün transfer sonrası farklı bir rahatlama oluyor ben hatta bütün gün uyudum neredeyse eve gelince 😅🤣 sonrası da karmaşık ama geçiyor günler..sen zaten neşeli pozitif birisine benziyorsun en güzeli senin benim ve isteyen herkesin olsun dilerim 🙏
Saol cnmcım inşlhhh hepimiz kavuşçaz bebelerimize.bu zamana kdr olan süreç kasmadı da sonrası kastı beni🙄 bi anıda normal değilki sürecin hep bi atraksyon😅

Saol cnmcım inşlhhh hepimiz kavuşçaz bebelerimize.bu zamana kdr olan süreç kasmadı da sonrası kastı beni🙄 bi anıda normal değilki sürecin hep bi atraksyon😅
Kesinlikle öyle yani transferde çişini tutmaya çalışmak var mesela onu dedim eşime en keyifli aşamasında bile bir atraksiyon var 😀 ama olsun bu kadar zorluğu yaşadıktan sonra daha keyifli daha anlamlı daha kıymetli olacak herşey bizler için 🌺 insan hormon karışıklıklarindan zaten sürekli farklı şeyler hissediyor ama kasma kendini annesi gibi yetenekli bir bebe sana gelecek inşallah inan buna 🤱🤱

X