- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.621
HaklısınBizim genetik testlerimize bakıldı bende kan pıhtılaşması cıktıgı için verdi bilemedim ki herkese niye versinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaklısınBizim genetik testlerimize bakıldı bende kan pıhtılaşması cıktıgı için verdi bilemedim ki herkese niye versinler
Bende öyleyim gaz var gibi hafif kasik ağrılarım var benimdeAmin canım hayırlısıKarnımda gaz var gibi hissediyorum yol biraz yordu arabayla 1.5saat yol
BAmya başka birşeye denmiyor muyduGeliommmm yarın alamda gelemmm bamyamı
Hee cok uyursun heyecandanuf sabahtan öğlene kdr beklemeside dert gider arabada uyurum artık
Size ne zaman transfer yapılacak ? Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinbizimde ilk denemehayırlı ugurlu olsun
kız çizimlerin ne güzel maşallah ALlah kalemine zeval vermesin tü tü Tü . Benim nazarım değer tükürem az sanaŞeyy üstünde de var demiştinneydiki o
Doktordan onay gelsin tasdikli belgeli hala yasak yaniahaha hadi kavuştun kocana biz kepenki indirdik
Kız kocama laf ettirmemen azından suyumu getiriyor duuubak şu topiğe senin söylediklerini kaç kişi söylüyor. 5 i geçmez . o yüzden bence çok şanslısın . rabbim evinizden neşeyi sevgiyi eksik etmesin inş. amin
Saol cnmcım inşlhhh hepimiz kavuşçaz bebelerimize.bu zamana kdr olan süreç kasmadı da sonrası kastı beni bi anıda normal değilki sürecin hep bi atraksyonŞimdiden hayırlı olsun inşallah herşey gönlüne göre olsun o gün transfer sonrası farklı bir rahatlama oluyor ben hatta bütün gün uyudum neredeyse eve gelince sonrası da karmaşık ama geçiyor günler..sen zaten neşeli pozitif birisine benziyorsun en güzeli senin benim ve isteyen herkesin olsun dilerim
Hadi hadiii yrn onayıda aldınmı daha uğramassın buralara biz zavallı karılar çene yaparken aygüllll nerde die dedikodu başlatabilirimDoktordan onay gelsin tasdikli belgeli hala yasak yani
Neye deniyordu acep oğlanın pipisine deniyorduBAmya başka birşeye denmiyor muydu
Yaaaaa uyuyamam bencede sizi darlarım bende valla sabh wtsptan taciz ederim seniHee cok uyursun heyecandan
tosbik kızım benm die severim seni hemen alırımSizin ev de yaşamak istiyorum beni evlatlık alın
covit belirtilerim vardi sabah sirt agrisi boyun ve baş agrisi gittim test yaptrdim kizlar sonuc bkliyrum eger pozitifse ocaga ertelnck bnm transferdeNeye deniyordu acep oğlanın pipisine deniyordu
Yarın inşlh barcelonaya transfer olcam 35numaralı formamlaSize ne zaman transfer yapılacak ? Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Yaaa bende aynı belırtılerı yasıydm 1saat önce testım cıktı negatif.hemnde kotu düşünmeeeeecovit belirtilerim vardi sabah sirt agrisi boyun ve baş agrisi gittim test yaptrdim kizlar sonuc bkliyrum eger pozitifse ocaga ertelnck bnm transferde
Istediğin saatte yaz bitanem ben erken kalkıyorum zatenYaaaaa uyuyamam bencede sizi darlarım bende valla sabh wtsptan taciz ederim seni
aaa ozamn taciz olmaz ohiç zevkli değil öle sen uyu ben yazayımIstediğin saatte yaz bitanem ben erken kalkıyorum zaten
Kaptın bebişi tv karşısında keyf yap demi hanfendi ohhBamya olsa iyi bulgur tanesi gibi bişey
Kesinlikle öyle yani transferde çişini tutmaya çalışmak var mesela onu dedim eşime en keyifli aşamasında bile bir atraksiyon var ama olsun bu kadar zorluğu yaşadıktan sonra daha keyifli daha anlamlı daha kıymetli olacak herşey bizler için insan hormon karışıklıklarindan zaten sürekli farklı şeyler hissediyor ama kasma kendini annesi gibi yetenekli bir bebe sana gelecek inşallah inan bunaSaol cnmcım inşlhhh hepimiz kavuşçaz bebelerimize.bu zamana kdr olan süreç kasmadı da sonrası kastı beni bi anıda normal değilki sürecin hep bi atraksyon