Aralık - Ocak Transfer olacaklar

1 saatte nasıl o kadar kanama alanı oluşmuş şaşırdım. Allah yardımcın olsun inşaallah
Bende anlamadimki nasil olur yani oluk oluk ya halada devam ediyor valla kiz vajinal ultraon yani oyle sokmadisa doktor ama girtigimizde hemen aninda 2 saat sonra ordaydi bebek bsii olmaz inslalah ya

Kofimm yok yıkılmadım ayaktayım çok şükür üstümden yük kalktı biliyor musun, en zoru ailelere söylemekti, onu da hallettik rahatım şimdi, duşumu aldım saçımı yaptım, tazelendim Doğal yoldan zorlıcam sanırım, türkiyeye gidip histereskopi yaptırıp aşılama falan denicez belki, ya da mini tüp bebek, o ayki tek yumurtanla yapılıyormuş, bir daha ilaç falan almak istemiyorum. Pozitiflik senden bulaştı yavrum, Allah razı olsun

Bi vakit devam ediyo geciyo sonrasinda benimde 1 hafta devam etti leke gecti doktorum corasprini biraktirmisti bi daha da kullanmadim

Aslinda tuvaletle alakasi yok sadece ikinma zorlanma illaki bol su icince tuvalet cok geliyo.. o icinde kanama alani varsa zaten o kan bitene kadar illaki cikacak..
Bebwkle ilgili bizey semesi aslimsa doktor bebek gayet iyi dedi cevresinsen kanama varmis yani o panikle oyle hatirliyorum nasil.oluyorli acaba o kanama oyle valla saatim belkise ici temizlndi nblm.of kendimi obutiyorum suan

O yüzden 3.gün 5. gün hiç fark etmiyor ,elinde embriyosu olan şükretsin :) Hiç kalmayanlar bile oluyor .

Bebwkle ilgili bizey semesi aslimsa doktor bebek gayet iyi dedi cevresinsen kanama varmis yani o panikle oyle hatirliyorum nasil.oluyorli acaba o kanama oyle valla saatim belkise ici temizlndi nblm.of kendimi obutiyorum suan
Allah korusun bebekte birsey olsa zaten düşük baslamis olur kese bozulmus olur.. cogu kiside oluyo kanama sakin kalmaya çalış kese etrafında kanama alani olabiliyo gecer inslalah

Bende anlamadimki nasil olur yani oluk oluk ya halada devam ediyor valla kiz vajinal ultraon yani oyle sokmadisa doktor ama girtigimizde hemen aninda 2 saat sonra ordaydi bebek bsii olmaz inslalah ya
Evde sürekli yatiyorsan dr'a gidince yürüdün falan ondan olmuş olabilir. Su gibi miydi? O genelde sulandırıcıdan oluyor.

Evde sürekli yatiyorsan dr'a gidince yürüdün falan ondan olmuş olabilir. Su gibi miydi? O genelde sulandırıcıdan oluyor.
Ya sulu evet hani oyle asiri koyu degil ama boyle mesele wcmi yaprken onla beraber akiyor bildigin bi yerden kan bosalircasina gibi iste aradada minik boyle parcalar geliyor

Evet neden olmasın? Başka yolları da deneyebilirsin canım. Sabahtan beri aklımdaydın valla bu tutumun çok hoşuma gitti. Takdir ettim seni Allah daha iyi etsin seni, ömrü bereketli evlatlar nasip etsin inşaallah

Allah korusun bebekte birsey olsa zaten düşük baslamis olur kese bozulmus olur.. cogu kiside oluyo kanama sakin kalmaya çalış kese etrafında kanama alani olabiliyo gecer inslalah
Ama mesela ilk kan geldigi gibi hemen gittik hala ordaydi bebek hemen bozulurmuki oyle kesr nblm oda bi surec degil mi bu arada agrilarimda azalma var ama kan olayi devam ediyor

Ya sulu evet hani oyle asiri koyu degil ama boyle mesele wcmi yaprken onla beraber akiyor bildigin bi yerden kan bosalircasina gibi iste aradada minik boyle parcalar geliyor
Su gibi birden akıyo işte hep sulandiricidan. Biran evvel kapanır inşaallah kanama alanı

Dur canım stres yapma hemen bişey olmaz Allah'ın izniyle. Hemen hemen herkes kanamayı yaşamış şuan nasılsın peki

Bi vakit devam ediyo geciyo sonrasinda benimde 1 hafta devam etti leke gecti doktorum corasprini biraktirmisti bi daha da kullanmadim
Aynen canım ben kan sulandırıcı için sadece oksapar ya da enox kullanıyorum ama 48 saat bıraktırdılar keşke hep bırakabilsem valla nedir bu çektiklerimiz ya

Haklısın canım Allahım sabır versin malesef elden bir şey gelmiyor.. Ailenle olmak iyi gelicek çok daha güçlü devam edersin sonrasında inşallah Amiin allah yardımcımız olsun hepimizin..

çok sevindim bende bu mesajına allah gönlüne göre versin hep canımm neşen pozitifliğin eksik olmasın hiç

Dur canım stres yapma hemen bişey olmaz Allah'ın izniyle. Hemen hemen herkes kanamayı yaşamış şuan b
Pek belli olmuyo bazen iyiyim bazen sanci giriyo ama sabhkine gore daha iyiyim agrisal anlamda desem yeridir. Kanamamsa yatarken gelmiyo ama wcde falan geliyor yada cok afedersin gaz cikartirken ped taktim pedden vakiyom suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…