- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.601
Bende anlamadimki nasil olur yani oluk oluk ya halada devam ediyor valla kiz vajinal ultraon yani oyle sokmadisa doktor ama girtigimizde hemen aninda 2 saat sonra ordaydi bebek bsii olmaz inslalah ya1 saatte nasıl o kadar kanama alanı oluşmuş şaşırdım. Allah yardımcın olsun inşaallah
Aynen biraktik zaten aspirimi iste ballahi tuvaleyim geliyo gidemuyom nasil siksitim yaniSanmiyorum onun etkiledigini bende hep 10.haftaya kadar vajinal bakindim aspirin yapiyo malesef su gibi kan cunku
KofimmInan çok üzgünümçok heveslenmiştik hep birlikte. Sen bi kafa dağıtma yap, aileni gör mis gibi daha iyi gelicek inşaallah. Senin de dediğin gibi kayıp daha zor. Ben negatifi gördüğümde eve gelip ilaçları ortadan kaldırana kadar normale dönmüştüm. Bi damla ağlamadım bile. Sen güçlü ve pozitif bir insansın. Negatifler yıkamaz seni
Bi vakit devam ediyo geciyo sonrasinda benimde 1 hafta devam etti leke gecti doktorum corasprini biraktirmisti bi daha da kullanmadimBende cumartesi günü yaşadım aynı şeyi ama pembe gelip sonra kahverengi oldu az az. 1 gün boyunca kan sulandırıcı yapmadım doktor dedi. Dediğin gibi o da yapıyor olabilir ve o günlerde kara üzümde yiyordum hem de kan sulandırıcı biraz ona da bağladım en son göbekten iğne yaptığımda göbeğim den bile kan aktı. Şimdi çok az var yok gibi neredeyse sarı renk gibi bir iki nokta oluyor sildiğimde
Aslinda tuvaletle alakasi yok sadece ikinma zorlanma illaki bol su icince tuvalet cok geliyo.. o icinde kanama alani varsa zaten o kan bitene kadar illaki cikacak..Aynen biraktik zaten aspirimi iste ballahi tuvaleyim geliyo gidemuyom nasil siksitim yani
İnşallah basit bir kanamadır , Rabbim büyük kesilir biran önce umarım.Soyle soyliyim daha sulu kan gibi ama arada geliyor pihti ams minik buyuk bisi degil doktor kesenin etrafinda var kanama dedi
Bebwkle ilgili bizey semesi aslimsa doktor bebek gayet iyi dedi cevresinsen kanama varmis yani o panikle oyle hatirliyorum nasil.oluyorli acaba o kanama oyle valla saatim belkise ici temizlndi nblm.of kendimi obutiyorum suanAslinda tuvaletle alakasi yok sadece ikinma zorlanma illaki bol su icince tuvalet cok geliyo.. o icinde kanama alani varsa zaten o kan bitene kadar illaki cikacak..
O yüzden 3.gün 5. gün hiç fark etmiyor ,elinde embriyosu olan şükretsin :) Hiç kalmayanlar bile oluyor .Kız güleyim mi ağlayayım mı Allah iyiliğini versin bunlar olmaz dedin Hee işte bizler çok biliyoruz yabak ya bir de ne demiş valla büyük konuşmuş olabilirsin belki ama ikiz çok tatlı be canım riskleri var tabi endişeni çok iyi anlıyorum. Bana da ilk transferde 1 tane dediler halbuki yine 2 istemiştim ama 1 adet çözdürmüşlerdi. Neymiş çok kaliteliymiş ama yok tutmadı. Belki de tutardı genetiği bozuk olmasaymış çünkü kanda gebelik çıkmıştı ama nasip işte. Bizde de morfolojik hız ve sayı sorunu vardı
Allah korusun bebekte birsey olsa zaten düşük baslamis olur kese bozulmus olur.. cogu kiside oluyo kanama sakin kalmaya çalış kese etrafında kanama alani olabiliyo gecer inslalahBebwkle ilgili bizey semesi aslimsa doktor bebek gayet iyi dedi cevresinsen kanama varmis yani o panikle oyle hatirliyorum nasil.oluyorli acaba o kanama oyle valla saatim belkise ici temizlndi nblm.of kendimi obutiyorum suan
Evde sürekli yatiyorsan dr'a gidince yürüdün falan ondan olmuş olabilir. Su gibi miydi? O genelde sulandırıcıdan oluyor.Bende anlamadimki nasil olur yani oluk oluk ya halada devam ediyor valla kiz vajinal ultraon yani oyle sokmadisa doktor ama girtigimizde hemen aninda 2 saat sonra ordaydi bebek bsii olmaz inslalah ya
Ya sulu evet hani oyle asiri koyu degil ama boyle mesele wcmi yaprken onla beraber akiyor bildigin bi yerden kan bosalircasina gibi iste aradada minik boyle parcalar geliyorEvde sürekli yatiyorsan dr'a gidince yürüdün falan ondan olmuş olabilir. Su gibi miydi? O genelde sulandırıcıdan oluyor.
Evet neden olmasın? Başka yolları da deneyebilirsin canım. Sabahtan beri aklımdaydın valla bu tutumun çok hoşuma gitti. Takdir ettim seniKofimmyok yıkılmadım ayaktayım çok şükür üstümden yük kalktı biliyor musun, en zoru ailelere söylemekti, onu da hallettik rahatım şimdi, duşumu aldım saçımı yaptım, tazelendim Doğal yoldan zorlıcam sanırım, türkiyeye gidip histereskopi yaptırıp aşılama falan denicez belki, ya da mini tüp bebek, o ayki tek yumurtanla yapılıyormuş, bir daha ilaç falan almak istemiyorum. Pozitiflik senden bulaştı yavrum, Allah razı olsun
Ama mesela ilk kan geldigi gibi hemen gittik hala ordaydi bebek hemen bozulurmuki oyle kesr nblm oda bi surec degil mi bu arada agrilarimda azalma var ama kan olayi devam ediyorAllah korusun bebekte birsey olsa zaten düşük baslamis olur kese bozulmus olur.. cogu kiside oluyo kanama sakin kalmaya çalış kese etrafında kanama alani olabiliyo gecer inslalah
Su gibi birden akıyo işte hep sulandiricidan. Biran evvel kapanır inşaallah kanama alanıYa sulu evet hani oyle asiri koyu degil ama boyle mesele wcmi yaprken onla beraber akiyor bildigin bi yerden kan bosalircasina gibi iste aradada minik boyle parcalar geliyor
Dur canım stres yapma hemen bişey olmaz Allah'ın izniyle. Hemen hemen herkes kanamayı yaşamış şuan nasılsın pekiKan sulsndiriciyi kestiler benden kullanmiucam canim bidaha oyle dedi valla wcye gitme korkuyorum ya cok bu cok degisik bisey yemin ederim allah kimseye vermesinnnn kimseyeee insallah duzrlsinn insallahhhh ama girdum benegide duruyidu nblm insallah devam eder ya valla elim kolum baglandi suann
Aynen canım ben kan sulandırıcı için sadece oksapar ya da enox kullanıyorum ama 48 saat bıraktırdılar keşke hep bırakabilsem valla nedir bu çektiklerimiz yaBi vakit devam ediyo geciyo sonrasinda benimde 1 hafta devam etti leke gecti doktorum corasprini biraktirmisti bi daha da kullanmadim
Aynen aynen canım şükürler olsun valla ben ilk başta korkuyordum belki de hiç kalmaz döllenme olmaz falan diyordum kendi kendimeO yüzden 3.gün 5. gün hiç fark etmiyor ,elinde embriyosu olan şükretsin :) Hiç kalmayanlar bile oluyor .
Öyle diye diye yıllar geçti zatenAma elden de birşey gelmiyor tabi Amin canım Allah razı olsun, herkesin bebesi sağlıkla gelsin inşallah, herkese dua ediyorum tedaviyle çocuk sahibi olmaya çalışan her kadına Allahım yardım etsin inşallah
çok sevindim bende bu mesajınaKofimmyok yıkılmadım ayaktayım çok şükür üstümden yük kalktı biliyor musun, en zoru ailelere söylemekti, onu da hallettik rahatım şimdi, duşumu aldım saçımı yaptım, tazelendim Doğal yoldan zorlıcam sanırım, türkiyeye gidip histereskopi yaptırıp aşılama falan denicez belki, ya da mini tüp bebek, o ayki tek yumurtanla yapılıyormuş, bir daha ilaç falan almak istemiyorum. Pozitiflik senden bulaştı yavrum, Allah razı olsun
Pek belli olmuyo bazen iyiyim bazen sanci giriyo ama sabhkine gore daha iyiyim agrisal anlamda desem yeridir. Kanamamsa yatarken gelmiyo ama wcde falan geliyor yada cok afedersin gaz cikartirken ped taktim pedden vakiyom suanDur canım stres yapma hemen bişey olmaz Allah'ın izniyle. Hemen hemen herkes kanamayı yaşamış şuan b