- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.581
Herşey kısmet yaa gerçekten burda yazılanları okuyunca daha iyi anlıyor insan doktorların dedikleri inandırıcılığını kaybediyor valla, bana da dediler 5 tane çok güzel iyi kalite 5. Gün embriyosu, şansın çok yüksek %85 , rahmin çok iyi, değerlerin çok iyi,off neler neler dediler İkinci hüsranımı yaşıyorum işte bu embriyolarla.Olmaz denenden ümit edeceksin onu anladım, hiç bişey imkansız değil, 3. Gün embriyosu deyip geçmesin kimse, tutacağı varsa tutuyor bu bir gerçekBen o zaman çok şaşırmıştım 10 embriyodan 4 tane kalmıştı hemen 3. gün transfer dediler bana , tabi ben ağlıyorum 3. gün olmazda işte bunlar kalitesiz de filan :) bizde ki sorun ileri hız ve morfoloji sorunuydu sadece. Neyse ben 3. gün oldum bir tane attılar ,hatta bana embriyolog gel iki atalım şansın yükselir dedi bende neden kalitesiz mi dedim hayır dedi bende ne dedim ( Allahım sen affet ) ikiz riski var ikiz olacağına hiç olmasın tek atın dedim :) 5. gün aradılar maalesef dondurulmaya uygun embriyonuz kalmadı dediler. Ne ağladım ne ağladım başka şansım kalmadı ,3 . gün tutmaz zaten. İlk transferler tutmuyor diyorlardı diye ama tuttu :)