Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben o zaman çok şaşırmıştım 10 embriyodan 4 tane kalmıştı hemen 3. gün transfer dediler bana , tabi ben ağlıyorum 3. gün olmazda işte bunlar kalitesiz de filan :) bizde ki sorun ileri hız ve morfoloji sorunuydu sadece. Neyse ben 3. gün oldum bir tane attılar ,hatta bana embriyolog gel iki atalım şansın yükselir dedi bende neden kalitesiz mi dedim hayır dedi bende ne dedim ( Allahım sen affet ) ikiz riski var ikiz olacağına hiç olmasın tek atın dedim :) 5. gün aradılar maalesef dondurulmaya uygun embriyonuz kalmadı dediler. Ne ağladım ne ağladım başka şansım kalmadı ,3 . gün tutmaz zaten. İlk transferler tutmuyor diyorlardı diye ama tuttu :)
Herşey kısmet yaa gerçekten burda yazılanları okuyunca daha iyi anlıyor insan🥰 doktorların dedikleri inandırıcılığını kaybediyor valla, bana da dediler 5 tane çok güzel iyi kalite 5. Gün embriyosu, şansın çok yüksek %85 , rahmin çok iyi, değerlerin çok iyi,off neler neler dediler☺️ İkinci hüsranımı yaşıyorum işte bu embriyolarla.Olmaz denenden ümit edeceksin onu anladım, hiç bişey imkansız değil, 3. Gün embriyosu deyip geçmesin kimse, tutacağı varsa tutuyor bu bir gerçek

Aman Allahım yaa😞 korkma bişey olmaz Allahın izniyle, kan sulandırıcını bıraktırdıysa kesilir hemen, bir kaç gün koyu leke gelebilir korkma, kalan kanlar geliyor olacak, yat dinlen, tuvalete giderken de iki büklüm git germe karnını, ağrın devam ediyor mu
Evet daha cok sanci gibi ama yahu birseyim yoktu ya vajinal ultrasondan sonra oldu off valla bilmiyorum yatarken gelmiyo suanda kanama ayaga kalkinca geliyo wcde falan ama bildigin oluk oluk geliyo insallah bisi olmaz insallah

Kalan kalan nasil oluyor yani bu ay birikenler mi

Valla zaten iyle cok sokmuyo azcik bisi sokuyo vajinana ama nblm anlamdimki ben bianda doktor ya iste o dogeuyu biliyor diye ne derse tamam diyoz ama vajinqsan baktigi icin daha net gordu cocugu yoksa goremzde daha cok ama ben bilmiyorum asiri agrim var valla allaha emanet pek umudum yok acikxasi
Ay deme öyle yaa, canım benim, bişey olmayacak strese sokma kendini, kurtarır o kendini merak etme.şimdi kanamandan kalanlar, kanama kesilince bir kaç gün daha koyu renk leke gelebilir demek şstesim, korkma yani. Valla kendim için ağlamadım şimdi senin için oturup ağlıcam haa😥 dualarım seninle canım

Herşey kısmet yaa gerçekten burda yazılanları okuyunca daha iyi anlıyor insan🥰 doktorların dedikleri inandırıcılığını kaybediyor valla, bana da dediler 5 tane çok güzel iyi kalite 5. Gün embriyosu, şansın çok yüksek %85 , rahmin çok iyi, değerlerin çok iyi,off neler neler dediler☺️ İkinci hüsranımı yaşıyorum işte bu embriyolarla.Olmaz denenden ümit edeceksin onu anladım, hiç bişey imkansız değil, 3. Gün embriyosu deyip geçmesin kimse, tutacağı varsa tutuyor bu bir gerçek
Kesinlikle öyle bu işler nasip tüp bebek aşılama vs hepsi bir araç , zamanı vakti sırası geldiyse Rabbim veriyor,sadece bir şeyleri vesile kılıyor . Benim o kadar çabuk oldu ki , aklımda ne tüp bebek vardı ne doktor , arkadaşım bir doktor varmış ona gideceğim dedi aaa iyiyse bende gideyim birde o fikir versin düşükler hakkında dedim ertesi gün gittim. Doktor normal yolla olur ama yaşın geçiyor bir tane kucağına al dedi , ne zaman adet olacaksın dedi haftaya dedim ,kararını ver gel dedi 1 hafta sonra gittim yaptırdım, bence vakti gelmiş demek ki. Benim komşum 4 tane 5. gün embriyosu attırdı da tutmadı yaşı da vardı. en son elinde 3. gün kalmıştı 1 adet dondurulmuş tutmaz ama deneyelim kalmasın dedi o tuttu doğdu bile :)

Evet daha cok sanci gibi ama yahu birseyim yoktu ya vajinal ultrasondan sonra oldu off valla bilmiyorum yatarken gelmiyo suanda kanama ayaga kalkinca geliyo wcde falan ama bildigin oluk oluk geliyo insallah bisi olmaz insallah

Parça var mı kanama da , parça yoksa biraz daha rahat olun. Tabi ki çok stresli sizi anlıyorum yaşadım çünkü.

Canim.duyduk ama asiri kanamam var suanda bianda muayneden sonra oldu hemen gttik doktora dueuyor bebek ama insallah bisi olmaz dedi doktor cok endiseliyim.bu zaman kadar hic kanamam olmadi valla bilmiyorum cok korkuyorum
Aaaa niye oldu ki acaba ya pembe kanama mı koyu kırmızı mı. İğne miğne bişey yapsalarya

Ben o zaman çok şaşırmıştım 10 embriyodan 4 tane kalmıştı hemen 3. gün transfer dediler bana , tabi ben ağlıyorum 3. gün olmazda işte bunlar kalitesiz de filan :) bizde ki sorun ileri hız ve morfoloji sorunuydu sadece. Neyse ben 3. gün oldum bir tane attılar ,hatta bana embriyolog gel iki atalım şansın yükselir dedi bende neden kalitesiz mi dedim hayır dedi bende ne dedim ( Allahım sen affet ) ikiz riski var ikiz olacağına hiç olmasın tek atın dedim :) 5. gün aradılar maalesef dondurulmaya uygun embriyonuz kalmadı dediler. Ne ağladım ne ağladım başka şansım kalmadı ,3 . gün tutmaz zaten. İlk transferler tutmuyor diyorlardı diye ama tuttu :)
Kız güleyim mi ağlayayım mı Allah iyiliğini versin bunlar olmaz dedin Hee işte bizler çok biliyoruz ya 😅 bak ya bir de ne demiş valla büyük konuşmuş olabilirsin belki ama ikiz çok tatlı be canım riskleri var tabi endişeni çok iyi anlıyorum. Bana da ilk transferde 1 tane dediler halbuki yine 2 istemiştim ama 1 adet çözdürmüşlerdi. Neymiş çok kaliteliymiş ama yok tutmadı. Belki de tutardı genetiği bozuk olmasaymış çünkü kanda gebelik çıkmıştı ama nasip işte. Bizde de morfolojik hız ve sayı sorunu vardı

Soyle soyliyim daha sulu kan gibi ama arada geliyor pihti ams minik buyuk bisi degil doktor kesenin etrafinda var kanama dedi
Kanama alanı oluşmuş olabilir korkma yine ama kalkma sakın ayağa doktor ne diyorsa onu yap dualarım seninle. Karından neden bakmadıki sana

Yaptilar canim hemen igne
Vajinal ultraso dan sonra bianda oldu oncesibde hic birseyim yoktu ne agrim nede biseyim gayet iyiyidim
Ya bildigij sulu kam gibi geliyo cok
Acaba zarar mı verdi muayene ile keşke karından baksaydı muayeneden sonra olması tuhafı gitti açıkcası

Kanama alanı oluşmuş olabilir korkma yine ama kalkma sakın ayağa doktor ne diyorsa onu yap dualarım seninle. Karından neden bakmadıki sana
Bilmiyorumki doktor ya iste ne yapsa dogrudur diyoz mahfetti beni anasini satim
Yatiyorum zaten hepyayarken gelmiyo kanama kasik agrilatim sancim var sadece regli gibi ayaga kalkinca oluyor sadece wcde faln geliyo

Allah razi olsun cok korkuyorumm ya

Benim 6.haftama girdigimde bi anda hersey guzel.giderken sabah kalktigimda kanamam olmustu baya adet kani gibi kipkirmizi ama bi kez oldu.. 1 hafta 10 gun nerdeyse leke seklinde devam etti kahve pembe arasi.. yat dinlen tuvalet harici kalkma bol su ic Rabbim bagislasin.. bebek tutunacaksa ne yaparsan yap duruyo sagliksizsada ne yaparsan yap vucut atiyo malesef.. ama corasprin cok kanama yapiyo benimde onu kesmislerdi.. cok korkutucu biliyroum ama sakin kalmaya calis leke devam edersese strese girme bi vakit devam edebiliyor..

Benim 6.haftama girdigimde bi anda hersey guzel.giderken sabah kalktigimda kanamam olmustu baya adet kani gibi kipkirmizi ama bi kez oldu.. 1 hafta 10 gun nerdeyse leke seklinde devam etti kahve pembe arasi.. yat dinlen tuvalet harici kalkma bol su ic Rabbim bagislasin.. bebek tutunacaksa ne yaparsan yap duruyo sagliksizsada ne yaparsan yap vucut atiyo malesef.. ama corasprin cok kanama yapiyo benimde onu kesmislerdi.. cok korkutucu biliyroum ama sakin kalmaya calis leke devam edersese strese girme bi vakit devam edebiliyor..
Insallah gecer insallahhh ya anlamadigim o vsjibal ultrason nasil etkiledi onu anlamiyorum hicc ya

Bilmiyorumki doktor ya iste ne yapsa dogrudur diyoz mahfetti beni anasini satim
Yatiyorum zaten hepyayarken gelmiyo kanama kasik agrilatim sancim var sadece regli gibi ayaga kalkinca oluyor sadece wcde faln geliyo

Allah razi olsun cok korkuyorumm ya
Bende işte o gün aynı ağrıyı yaşadım kasıklarda regl ağrısı gibi ama aşırı yoğun tuvalete gittiğimde pembe kan geldi sulu şekilde sonra kahverengi oldu açık kahve Bi takip et bakalım rengi kahveye dönğşecekmi oturduğun yerde leke şeklinde bir kaç damla bulaşır belki ama tuvalete oturunca gelir ben de öyle olmuştu. İnşallah yerleşme kanamandır dua edicem canım inşallah birşey olmaz ya birde doktora sor bakalım kan sulandırıcı için bişey diyecekmi bana 1 gün ara verdirdiler kan sulandırıcı için

Bende cumartesi günü yaşadım aynı şeyi ama pembe gelip sonra kahverengi oldu az az. 1 gün boyunca kan sulandırıcı yapmadım doktor dedi. Dediğin gibi o da yapıyor olabilir ve o günlerde kara üzümde yiyordum hem de kan sulandırıcı biraz ona da bağladım en son göbekten iğne yaptığımda göbeğim den bile kan aktı. Şimdi çok az var yok gibi neredeyse sarı renk gibi bir iki nokta oluyor sildiğimde

Bende işte o gün aynı ağrıyı yaşadım kasıklarda regl ağrısı gibi ama aşırı yoğun tuvalete gittiğimde pembe kan geldi sulu şekilde sonra kahverengi oldu açık kahve Bi takip et bakalım rengi kahveye dönğşecekmi oturduğun yerde leke şeklinde bir kaç damla bulaşır belki ama tuvalete oturunca gelir ben de öyle olmuştu. İnşallah yerleşme kanamandır dua edicem canım inşallah birşey olmaz ya birde doktora sor bakalım kan sulandırıcı için bişey diyecekmi bana 1 gün ara verdirdiler kan sulandırıcı için
Kan sulsndiriciyi kestiler benden kullanmiucam canim bidaha oyle dedi valla wcye gitme korkuyorum ya cok bu cok degisik bisey yemin ederim allah kimseye vermesinnnn kimseyeee insallah duzrlsinn insallahhhh ama girdum benegide duruyidu nblm insallah devam eder ya valla elim kolum baglandi suann

Kızlar çok üzgünüm😞 değerim 1,33 çıktı. Kısmet değilmiş, belirtilere inanmamak lazımmış demek ki🥺
Inan çok üzgünüm 😞 çok heveslenmiştik hep birlikte. Sen bi kafa dağıtma yap, aileni gör mis gibi daha iyi gelicek inşaallah. Senin de dediğin gibi kayıp daha zor. Ben negatifi gördüğümde eve gelip ilaçları ortadan kaldırana kadar normale dönmüştüm. Bi damla ağlamadım bile. Sen güçlü ve pozitif bir insansın. Negatifler yıkamaz seni 😎

Kizlar ben muayneden sinra eve gelince 1 saat sonra falan asidi vajinal sancim basladi sonra rahmime dogru falan bir kanamam gelsi size anlatamam bildigin regli olur gibi apar yopar gittik haataneye bakti doktor duruyo bebek amq etrafi kanamli dedi sonra suan dusuk tehliken var yat ve bol su ic dedi coraspieini biraktirdi bana igne vurdular cok korkuyorum asiri derece cok kotu oldum bianda bana dua edin allah askina rabbim onu benden almasin
1 saatte nasıl o kadar kanama alanı oluşmuş şaşırdım. Allah yardımcın olsun inşaallah 🤲

X