- 26 Nisan 2020
- 584
- 986
- 27
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.621
Normal maşallah hayırlı uğurlu olsunmerhaba kızlarr transferin 8. günü beta hcg 35 çıkmıştı düşük diye endişelenmiştim bahsetmiştim burada.. bugun 10. gün tam aynı saatte yaptırdığım beta 72 çıktı çok şükür normal bir artış di mi
Allah razı olsun kofimEvet neden olmasın? Başka yolları da deneyebilirsin canım. Sabahtan beri aklımdaydın valla bu tutumun çok hoşuma gitti. Takdir ettim seniAllah daha iyi etsin seni, ömrü bereketli evlatlar nasip etsin inşaallah
2 kat artmış canım maşallahmerhaba kızlarr transferin 8. günü beta hcg 35 çıkmıştı düşük diye endişelenmiştim bahsetmiştim burada.. bugun 10. gün tam aynı saatte yaptırdığım beta 72 çıktı çok şükür normal bir artış di mi
Çok sevindim tekrar deneyeceğinize canim rabbim kolaylıklar versin inşallah bu sefer pozitifi görürsün zaman bellimi inşallahAra ver sen kısa sürede 2 deneme yaptın zaten aynen dinlen bakalım dondurulmuş olması iyi güzelim Rabbim tez vakitte doldursun kucağını hayırlısıyla bende eşimi anca ikna ettim son şansımızı deneyecez emeklerimizin karşılığını versin Rabbim
Çok mu geliyor ilk geldiği gibi, yoksa damla damla mı, azalma var mı kanamada, hasta bezi alsa eşin, hiç kalmadan ona yapsan, ne bilim hijyenik olmazsa zor mu olurPek belli olmuyo bazen iyiyim bazen sanci giriyo ama sabhkine gore daha iyiyim agrisal anlamda desem yeridir. Kanamamsa yatarken gelmiyo ama wcde falan geliyor yada cok afedersin gaz cikartirken ped taktim pedden vakiyom suan
Son şans diye bakma, o can olacak sana gör de bakAra ver sen kısa sürede 2 deneme yaptın zaten aynen dinlen bakalım dondurulmuş olması iyi güzelim Rabbim tez vakitte doldursun kucağını hayırlısıyla bende eşimi anca ikna ettim son şansımızı deneyecez emeklerimizin karşılığını versin Rabbim
HEpimiz her şeyi düşünüyoruz ,ne yalan söyleyim çokta polyanna biri değilim ,belki yanlış ama kötüye inanayım iyi olursa sevinirim kafasındayım.Aynen aynen canım şükürler olsun valla ben ilk başta korkuyordum belki de hiç kalmaz döllenme olmaz falan diyordum kendi kendime
Herkes ümitliydi, ben de dahilAllah sabırlar versin çok üzüldüm senden çok ümitliydim ben
O gerizrkali doktor yuzunden bence o yoli acti sanitim o sabh cunki hic bisey yoktu olsayduda foktor derdi dimi ama iste dikkat edin soyle boyle o ultrasonu bi soktu ne oldiysa ozaman olduu isteÇok mu geliyor ilk geldiği gibi, yoksa damla damla mı, azalma var mı kanamada, hasta bezi alsa eşin, hiç kalmadan ona yapsan, ne bilim hijyenik olmazsa zor mu olurhiç kalkmadan nasıl halledebilirsin. Çok da dikkat ediyodun halbuki, yatıyorum çok kalkmıyorum diyodun, niye böyle yaramazlık yaptı miniciğin.
Amin inşaAllah tek embriyo ama inşaAllah tutunur martta dedi doktor ama bayramdan sonra mı gitsem diye de düşünüyorum tam karar veremedim henüz Nisan 13 ramazan başlıyor çünküÇok sevindim tekrar deneyeceğinize canim rabbim kolaylıklar versin inşallah bu sefer pozitifi görürsün zaman bellimi inşallah
Tek olması beni biraz strese sokuyor aslında ama nasip olacaksa olur çift yaptırdım 3 defa olmayınca olmuyor inşaAllah güzel haberler verebilirim 4.deneme olacak yordu gerçekten Rabbim neylerse güzel eyler bakalım hayırlısıSon şans diye bakma, o can olacak sana gör de bakson kalanlar dirayetli oluyor genelde, senin de güxelğhaberlerini alalım inşallah canım
Maşallah canımmerhaba kızlarr transferin 8. günü beta hcg 35 çıkmıştı düşük diye endişelenmiştim bahsetmiştim burada.. bugun 10. gün tam aynı saatte yaptırdığım beta 72 çıktı çok şükür normal bir artış di mi
Evet canım doktordan gelir gelmez başlaması ilginç oldu, hemen 1 saatte ne değişti yani, olsaydı görürdü tabi, görüp söylemediyse yine kendi hatası.Ya
O gerizrkali doktor yuzunden bence o yoli acti sanitim o sabh cunki hic bisey yoktu olsayduda foktor derdi dimi ama iste dikkat edin soyle boyle o ultrasonu bi soktu ne oldiysa ozaman olduu iste
Videi cektin hatta ben doktir beni tebrik etti aa guzrl gidiyo hersey yolunda bi sikinti yok dedi dedigin gibi olsa der demiyosada allhindan bulsun tabideEvet canım doktordan gelir gelmez başlaması ilginç oldu, hemen 1 saatte ne değişti yani, olsaydı görürdü tabi, görüp söylemediyse yine kendi hat
MaşallahNormal maşallah hayırlı uğurlu olsun
Canım senı rahatlatır mı bılmem cunku benım tehlıkemde devam edıyor fakat 4+5 ten itibaren 9+3 um suanda ara ara kanama, ara ara kahve leke, kanlı akıntım oluyor devam edıyor.Şimdilik bebekde sıkıntı yokYa sulu evet hani oyle asiri koyu degil ama boyle mesele wcmi yaprken onla beraber akiyor bildigin bi yerden kan bosalircasina gibi iste aradada minik boyle parcalar geliyor
Amiin canım allah razı olsun inşallah sağlıkla devam edip kucağıma alabilirim,2 kat artmış canım maşallahAllah daim etsin çok şükür görüştün mü doktorunla, ne zaman çağıracak keseye
Valla kardes ne zor biseymis bu ya eldende biai gelmiyo cok korkuyorum hemen gittigimiz gibi bebege baktk yerindeydi ama insallah yavrum bizle kalir seninxe yavrun senle kalir rabbim bizlerin yuzunu guldursunnCanım senı rahatlatır mı bılmem cunku benım tehlıkemde devam edıyor fakat 4+5 ten itibaren 9+3 um suanda ara ara kanama, ara ara kahve leke, kanlı akıntım oluyor devam edıyor.Şimdilik bebekde sıkıntı yok
Cok zor.Bır aydır berbat psikoloji.Ama ben hıc kalkmıyorum yerımden.İş yapmıyorum .Sen de eğilip kalkma bir yere uzanma yavas hareket et.Kac haftalıksınValla kardes ne zor biseymis bu ya eldende biai gelmiyo cok korkuyorum hemen gittigimiz gibi bebege baktk yerindeydi ama insallah yavrum bizle kalir seninxe yavrun senle kalir rabbim bizlerin yuzunu guldursunn